Kielikurssi englanti – Puhuenglantia.fi

kielikurssi englantiKielikurssi englanti – tutustu vaihtoehtoihin tällä sivulla

Puhuenglantia.fi tarjoaa joustavan tavan opiskella englantia henkilökohtaisen ohjeistuksen ja palautteen avulla. Voit opiskella joustavasti etänä ja tehdä harjoituksia kurssialustallamme omassa aikataulussasi, silloin kun sinulle sopii.

Kaikkiin Puhuenglantia.fi-kielikursseihin sisältyy henkilökohtaista palautetta ja ohjausta. Valitsethan kurssin, johon sisältyy käytännön harjoituksia ja palautetta, sillä se on tehokkain tapa päästä eteenpäin!

Kielikurssi englanti 


Tässä kolme tyypillistä väärinkäsitystä kielenopiskelusta:

 

Väärä käsitys nro 1: Kieltä oppii kuuntelemalla (tai tv:tä katsomalla)
Nämä opiskelutavat voivat olla hyödyllisiä kun haluat esimerkkejä erilaisista puhujista, mutta ne eivät yksinään riitä, mikäli haluat saavuttaa sujuvan kielitaidon. Kielen ymmärtäminen ja käyttäminen ovat kaksi eri asiaa. Sujuvan käyttötaidon saavuttaminen vaatii myös kielen käyttämistä säännöllisesti, sinulle hyödyllisten aiheiden parissa.

Väärä käsitys nro 2: Sujuva kielitaito tarkoittaa täydellistä aksenttia
Ensinnäkin, mistä aksentista on kyse? Pelkästään Iso-Britanniasta löytyy lähes 40 erilaista englannin kielen aksenttia, kun taas Amerikassa niitä on määritelty noin 30 kappaletta. Englanti on maailmankieli, ja sitä muuna kuin äidinkielenä puhuvien määrä ylittää reilusti äidinkielenä puhuvien määrän. Ääntämisen tulee toki olla kuulijalle ymmärrettävää, mutta “suomalaiselta kuulostamista” ei silti tarvitse hävetä.

Väärä käsitys nro 3: Kieltä oppii puhumalla
Tämäkään ei valitettavasti pidä täysin paikkaansa, vaikka kuulostaakin loogiselta. Jos et tiedä millaisia virheitä teet tai mitä sinun kannattaisi tehdä kehittyäksesi, tulee kielitaitosi junnaamaan paikallaan. Osaava opettaja voi auttaa sinua kehittymään! Hän tunnistaa kielitaidossasi asiat, joita sinun kannattaa harjoitella, ja pystyy ohjeistamaan sinua eteenpäin.

 

Lue lisää työelämän kielitaitovaatimuksista täällä >>

 

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.