Englanninkielinen äänikirja – Parhaat vinkit

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Tähän artikkeliin on koottu aiheen ja tekstin puolesta tutumpia äänikirjoja, joihin englannin kieltä opiskelevan kannattaa tutustua.

Kirjat ovat kuunneltavissa BookBeat-palvelussa, joka tarjoaa tämän artikkelin kirjoitushetkellä yhden kuukauden maksuttoman kokeilujakson uusille asiakkaille.

 

Elämäkerrat ovat usein mielenkiintoista kuunneltavaa, ja julkisuuden henkilöiden tarina on monelle jo ennalta osittain tuttu. Tästä syystä niitä on helppo lähteä kuuntelemaan.

BookBeat-palvelusta löydät useita elämäkertoja. Katso valikoimaa tästä >>


Fiktiokirjallisuudesta löytyy myös usein helppolukuisia, suurelle yleisölle suunnattuja teoksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Moni kirja saattaa olla tuttu suomen kielellä, joten niitä voi kokeilla kuunnella englanniksi. Kannattaa tutustua rohkeasti myös pelkästään englannin kielellä julkaistuun kirjallisuuteen. Lue lisää täältä >>


Myös nonfiktiota kannattaa kokeilla, jos löydät kirjallisuutta itseäsi kiinnostavista aiheista. BookBeatista löytyy lukuisia suosittuja, viime vuosina julkaistuja kirjoja, joita ei ole koskaan edes käännetty suomen kielelle. Katso lisää täältä >>


Tutustu BookBeatin koko englanninkieliseen valikoimaan täällä >>

 

 

Katso kaikki Puhuenglantia.fi-lukuvinkit tästä >>

error: Sisältöä ei saa kopioida.