Esiintyminen englanniksi – Kuinka valmistautua

esiintyminen englanniksiEsiintyminen englanniksi tulee vastaan lähes jokaiselle työelämässä englantia käyttävälle. Tästä artikkelista löydät vinkkejä vakuuttavaan esiintymiseen.

Esiintymistaitoja tarvitaan monissa tilanteissa, kuten julkisissa puheissa, esityksissä, neuvotteluissa ja tiimityössä. Sujuva esiintymistaito auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja tehokkaammin, vakuuttamaan muita näkemyksistäsi, saavuttamaan tavoitteita, vaikuttamaan kuulijoihisi ja rakentamaan luottamusta ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Hyvä esiintyminen englanniksi vaatii sujuvan kielitaidon lisäksi monia muita taitoja. Esimerkiksi esiintyjän itsevarmuus on olennainen osa esiintymistaitoja. Itsevarmuus auttaa puhujaa esiintymään luontevasti ja pitämään yleisön mielenkiinnon yllä. Itsevarmuuden voi saavuttaa harjoittelun ja valmistautumisen avulla, ja itsevarma esiintyjä saa helpommin anteeksi myös pienet virheet kielitaidossaan.

Esiintyminen englanniksi – tarvittavat taidot

esiintyminen englanniksiHyvä esiintyjä hallitsee sujuvan kehonkielen ja äänenkäytön. Esiintyjän äänen tulee olla selkeä, voimakas ja ymmärrettävä, jotta se välittää tunteita ja korostaa asian kannalta merkityksellisiä kohtia. Selkeä ja looginen puheen rakenne, vahva argumentointi ja todisteet, sekä puheen tempo ja äänenvoimakkuus ovat kaikki hyvän esiintymisen kulmakiviä. Myös eleet, ilmeet ja kehon asennot välittävät viestiä tehokkaasti ja auttavat yleisön sitouttamisessa.

Hyvällä esiintyjällä on myös kykyä lukea yleisön reaktioita ja mukauttaa omaa viestintäänsä niihin. Joustavuus ja vuorovaikutustaidot ovat tässä avainasemassa. Esiintyjän tulisi myös ottaa huomioon kulttuuriset erot ja osoittaa kunnioitusta erilaisia yleisöjä kohtaan.

Esiintymiskoulutus englanniksi – Varaa maksuton aloitustapaaminen

esiintyminen englanniksiEsiintymistaitoa voi kehittää harjoittelun avulla. Osaavan opettajan kanssa harjoitteluun sisältyy esitysten valmistelua ja harjoittelua, palautetta sekä reflektointia omasta esiintymisestä.

Puhuenglantia.fi-esiintymiskoulutuksessa voit harjoitella esiintymisiä, neuvotteluita ja kokouksia varten. Saat myös mahdollisuuden seurata ja opiskella taitavia esiintyksiä, jotta voi oppia lisää tekniikoista ja tavoista käyttää kieltä.

 

 

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.