Tutustu maksutta - Hyödynnä 3 suosittua materiaalia puhetaitojen kehittämiseen
Tutustu maksutta - Hyödynnä 3 suosittua materiaalia puhetaitojen kehittämiseen
LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ

Hoitoalan sanasto englanti

hoitoalan sanasto englantiTestaa oma hoitoalan englannin sanaston osaamisesi sivun alaosasta!

Hoitoalan englanti vaatii erillistä harjoittelua, sillä sitä ei yleensä opi muualta kuin työ- tai opiskeluympäristöstä.

Hoitoalan sanasto saattaa tarkoittaa lähes mitä tahansa, sillä alalla työskentelee ammattilaisia hyvin erilaisissa tehtävissä. Niin lääkärit, sairaanhoitajat kuin lähihoitajatkin tarvitsevat englantia.

Hoitoalan ammattilaisia yhdistää kuitenkin yksi tekijä. Hoitoalan englantia tarvitaan enimmäkseen potilastyössä, ja yhä suurempi osa potilaista on ulkomaalaisia. Englanti maailmankielenä on hyvä olla hallussa, koska sitä moni potilaista osaa edes välttävästi.

 

Hoitoalan sanasto englanti

hoitoalan englantiHoitoalan sanastoja löytyy verkosta lukuisia. Yksittäisten sanojen oppimisesta ei kuitenkaan ole kovin paljon hyötyä käytännön tilanteisiin potilaiden kanssa. Kannattaa siis harjoitella myös esimerkiksi hoitotyössä tarvittavien kokonaisten lauseiden muodostamista.

Testaa omaa hoitoalan sanasto-osaamistasi alla olevan testin avulla.

 

 

 

 

 

Kuinka harjoitella?

hoitoalan sanasto englantiHoitoalan sanastoa kannattaa harjoitella erityisesti oman työnkuvan kannalta tärkeissä asioissa. Opiskelun tavoitteesi tulisi kuitenkin olla käytännön työelämässä tarvittavien lauseiden muodostamisessa, ja siihen tästä listasta on toivottavasti hyötyä!

Aloita testaamalla oma osaamisesi ja pohdi, mitä muuta sanastoa tarvitset omassa työssäsi.

Puhuenglantia.fi tarjoaa käytännön työelämän kielitaitoon valmentavia kursseja, joilla pääpaino on aina puhumisen harjoittelulla.

error: Sisältöä ei saa kopioida.