Kindle englannin opiskeluun

Kaupallinen yhteistyö: Amazon Kindle

kindle englannin opiskeluun
Kindle tarjoaa joustavan tavan opiskella missä tahansa.

Työssäni aikuisten kielenopettajana olen huomannut, että eniten lukemista harrastavat asiakkaani edistyvät kielenopiskelussa nopeimmin. Toki tutkimuksetkin tukevat tätä, sillä tehokas kielenopiskelu vaatii kaikkien kielitaidon osa-alueiden harjoittelua, ja lukeminen on yksi näistä osa-alueista.

Lukemisesta on monenlaista hyötyä kielitaidon kehittymiselle:

  • Opit uusia sanoja, paljon enemmän kuin puhetta kuunnellessa
  • Näet oikein kirjoitettua tekstiä ja oikeita rakenteita
  • Opit uusia asioita itseäsi kiinnostavista aiheista
  • Pystyt lukemaan itseäsi kiinnostavista aiheista laajemmin
  • Lukeminen kannattaa aina, se on hyödyllistä muutenkin

Mistä löytää lukemista?

Olen käyttänyt Kindle-lukulaitetta sen markkinoille tulosta lähtien ja voin lämpimästi suositella sitä lukemiseen. Suomalaisten lukulaitteiden englanninkielinen kirjavalikoima on usein hyvin suppea, mutta Kindlestä löydät mittavan kokoelman maailmankirjallisuutta sekä pienkustantajien julkaisuja. Kirjojen tilaus onnistuu yhdellä klikkauksella, ja niitä voi etsiä joko suoraan laitteella tai Amazonin verkkokaupassa. Kindleen voi lähettää myös pdf-tiedostoja luettavaksi, ja useimmiten niitä on helppo lukea.

Kindle englannin opiskeluun

kindle englannin opiskeluun
Kindle englannin opiskeluun: hyödynnä muistiinpanoja ja sanakirjaa.

Kindlestä löytyy erilaisia toimintoja, joita voit hyödyntää englannin opiskelussa. Listaan tähän tärkeimmät:

Sisäänrakennettu sanakirja

Voit tarkistaa uusia sanoja helposti lukiessasi, eikä lukeminen tyssää siihen, ettet ymmärrä jotakin sanaa. Kindleen voi valita sanakirjan muutamasta eri vaihtoehdosta. Sanakirja toimii ainoastaan kosketusnäytöllisissä laitteissa.

Erillinen toiminto sanastoharjoitteluun

Kindle Paperwhite -laitteesta löytyy toiminto, joka kerää kaikki lukiessasi tarkistamasi tai merkkaamasi sanat listaan, josta voit myöhemmin kerrata niitä sisäänrakennetun muistipelin avulla. Hyödynnä tätä myös varsinaiseen sanastoharjoitteluun sanastokurssini ohjeistukseni mukaan!

Muistiinpanot

Voit kerätä hyödyllisiä lauseita tai sanoja helposti yhdelle muistilistalle lukiessasi, ja palata näihin myöhemmin harjoittelua varten.

Lukemista eri tasoille

Kindlestä löydät luettavaa mistä aiheesta tahansa, mutta sieltä löytyy myös tason mukaan eroteltua lukemista kielten opiskeluun. Valikoima on lähes rajaton! Sanastokurssiltani löydät kattavan listan luettavaa eri tasoille.

Kindle on kestävä ja toimii missä tahansa

Olen käyttänyt Kindleä aktiivisesti jo lähes 15 vuoden ajan, ja tällä hetkellä käytössä on vasta toinen laite. Ensimmäinen toimi oikein hyvin, mutta joku astui sen päälle muutossa, ja tästä syystä tilasin uuden. Kindle toimii lukulaitteena myös ilman verkkoyhteyttä, eli voit käyttää sitä harjoitteluun missä tahansa.

 

Tilaa oma Kindle ja aloita englannin opiskelu >>

Kindle englannin opiskeluun
Valitse laite, jossa on riittävät toiminnot opiskelua ajatellen.

Huomaathan, että osa listatuista toiminnoista löytyy vain Kindle Paperwhite -laitteesta, joka on paras laite kielen opiskelua ajatellen! Olen linkannut sen tälle sivulle, joten pääset suoraan tutustumaan oikeanlaiseen vaihtoehtoon.

error: Sisältöä ei saa kopioida.