Englannin yksityisopetus

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

FULL SUPPORT – ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

TEHOKAS INTENSIIVIKURSSI ENGLANNIN KIELEN HARJOITTELUUN HENKILÖKOHTAISESSA OHJAUKSESSA

 

 • Haluaisitko parantaa kielitaitoasi, puhua sujuvaa englantia, oppia ääntämään englantia oikein ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?
 • Haluaisitko opiskella intensiivisemmin ja saada henkilökohtaista ohjausta sekä palautetta edistymisestäsi viikottain?
 • Haluaisitko saada selkeät raamit opiskelulle ja harjoitella mielenkiintoisten materiaalien avulla?

Syksy 2019: verkkotapaamiset MAANANTAISIN!

 

Asiakkaani lähestyvät minua usein tilanteessa, jossa englannin kielitaito on päässyt syystä tai toisesta ruostumaan. Englannin opiskelusta tai kielen käyttämisestä on kulunut pitkä aika, sitä ei ole tullut käytettyä missään eikä oikein tiedetä, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Sitten eteen tulee työpaikan kielen muutos englanniksi tai uusia kansainvälisiä asiakkaita, joiden kanssa pitäisi pystyä kommunikoimaan sujuvasti. Puhuminen jännittää ja sähköpostiviestienkin kirjoittaminen tuntuu haastavalta.

Usein asialle pitäisi saada tehtyä jotain nopealla aikataululla. Tarjolla olevat ryhmäkielikurssit ovat usein turhan hidastempoisia tarpeisiisi, koska apua tarvitaan pian.

Mitä jos kertoisin sinulle, että sujuvan kielitaidon myötä varmuuden englannin kielen käyttöön voi saavuttaa jo muutamassa kuukaudessa? Tehokkaan yksityisopetuksen avulla jo parissa kuukaudessakin saadaan aikaan tuloksia, ja opiskelun eteneminen on sinusta itsestäsi kiinni. Tarjoamani englannin yksityisopetus eroaa muista tarjolla olevista verkkokursseista melko paljon. Kurssi perustuu henkilökohtaiselle palautteelle, jota saat tehtävistäsi koko kurssin ajan. Kurssitehtävät räätälöidään tarpeisiisi kattavan lähtötasotestin tulosten perusteella. 

 

Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli:

 • olet todennut massaverkkokurssit tehottomiksi
 • haluat todella panostaa opiskeluun ja saada tuloksia lyhyessäkin ajassa
 • tarvitset henkilökohtaista palautetta ja ohjausta opiskelun suunnitteluun

Tältä kurssilta saat:

 • selkeyttä omaan tilanteeseesi ja oikean suunnan opiskelulle
 • ohjeita opiskelussa kohtaamiisi ongelmiin
 • järkevän ja toteutettavissa olevan määrän opiskelua, joka vie kielitaitoasi eteenpäin
 • varmuutta puhua englantia erilaisissa tilanteissa
 •  Itsevarmuuden käyttää englannin kieltä keskustelutilanteissa
 • Uusia työmahdollisuuksia, onnistuneita työhaastatteluja
 • Sujuvuutta englannin kielellä puhumiseen oikeaoppisen ääntämisen kautta
 • Tarkan kuvan omasta tasostasi englannin kielen käyttäjänä

 

Monet asiakkaani opiskelevat kursseillani myös työnantajan kustantamana, joten kannattaa kysyä tätä mahdollisuutta omalta esimieheltäsi! Annan mielelläni lisätietoja.

KATTAVA LÄHTÖTASOTESTI

Kurssi aloitetaan aina kattavalla lähtötason testauksella, jonka avulla nähdään asiakkaan lähtötilanne tarkasti. Testitulosta voidaan hyödyntää harjoitusten suunnittelussa.

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

Kurssi perustuu henkilökohtaiselle ohjaukselle, jonka avulla pääset kehittämään sinulle tarpeellisia osa-alueita kielenopiskelussa. Sähköpostineuvonta sisältyy kurssiin.

LAAJA TEORIAPAKETTI

Käytössäsi on laaja materiaalipaketti koko opiskelun ajan. Pakettiin sisältyy teoriaa sekä monipuolisia kieliopin, ääntämisen, kuullun ymmärtämisen ja small talkin harjoituksia.

HARJOITTELE PUHUMISTA

Tällä verkkokurssilla pääset harjoittelemaan myös puhumista. Jokaisessa tapaamisessa tehdään keskusteluharjoituksia. Saat myös palautetta ja vinkkejä ääntämiseen.

NÄIN KURSSI ETENEE:

Aloitamme kurssin verkkotapaamisella, jonka aikana kartoitamme lähtötasosi sekä tavoitteesi. Lisäksi käymme läpi lähtötasotestin tulosta sekä asioita, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota opiskelussa. Saat pääsyn kattavaan materiaalipakettiin sekä tavoitteidesi mukaan räätälöityjä tehtäviä, joiden parissa etenet henkilökohtaisen palautteen avulla. 

Teemme sekä kirjoittamiseen että puhumiseen liittyviä harjoituksia intensiivisesti, ja sovimme verkkotapaamiset säännöllisesti noin viikon välein.

Englannin verkkokurssilla voit harjoittaa kielitaidon jokaista osa-aluetta mielenkiintoisten ja ajankohtaisten materiaalien parissa. Opiskelu tapahtuu modernilla, SSL-suojatulla kurssialustalla. Tämä kurssi on verkkokurssi, joten voit opiskella missä ja milloin tahansa. 

Edistyminen on paljon sinusta itsestäsi kiinni. Mikä on lähtötilanteesi, kuinka paljon aikaa voit käyttää opiskeluun ja mitkä ovat tavoitteesi? 

Englannin yksityisopetus henkilökohtaisessa ohjauksessa

Henkilökohtainen ohjaus
Kattava lähtötason kartoitus ja selkeä ohjelma opiskelulle
Monipuolisia tehtäviä

Asiakaspalautteita:

Sami Mannila, Manager, Projects and Start-up

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi.

Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Eija, Viestintäkoordinaattori

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Ilkka, Tavaratalopäällikkö

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Englannin kertauskurssilaiset:

Tehtävät olivat mielekkäitä ja sopivan haastavia. Parasta oli huomata, että oppia voi niin monella tavalla ja eri yhteyksissä.

Olin iloinen, että tehtäviä pystyi tekemään missä vain ja milloin vain. Aikataulut sai hyvin soviteltua.

Olen saanut nostettua taitotasoani yhden kokonaisen pykälän verran Puhuenglantia.fi -verkkokurssin avulla.

Kurssin avulla sain varmuutta puhumiseen, motivaatiota lisäopiskeluun ja hyvän käsityksen kielitaitoni nykytasosta.

Kurssin parasta antia oli henkilökohtainen palaute edistymisestä.

Kurssi on ollut hyödyllinen englannin kielen aktivoimisessa.

RÄÄTÄLÖITY OHJAUS: 4 VIIKKOA

Enemmän ohjausta ja keskustelupainotteisia harjoituksia. Syyskaudella 2019 oppitunnit järjestetään maanantaisin.

Sopii sinulle, mikäli haluat:

 • panostaa keskustelutaitojen ja työelämän englannin harjoitteluun
 • enemmän ohjausta tai hienosäätöä, itsevarmuutta kielen käyttöön sekä nopeita tuloksia
 • sopii kaikille tasoille

Sisältää:

 • Kattava lähtötason kartoitus, jonka perusteella tehdään suunnitelma opiskelulle
 • 4 verkkotapaamista, joissa keskitytään harjoittelemaan sinulle hyödyllisiä asioita
 • Laajan teoriapaketin käyttöoikeus opiskelun ajan – voit käyttää teoriapakettia opiskeluun omalla ajallasi
 • Kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä (puhe/kirjoittaminen)
 • Palaute ja ohjaus + verkkotapaamiset viikottain (4x 60 min-) – kehität osaamistasi tehokkaasti koko koulutuksen ajan (4 viikkoa – jatkomahdollisuus tarpeen mukaan)

Hinta: 475 euroa/ 4 viikkoa

Kokeneen opettajan avulla harjoittelet monipuolisesti

englannin opettaja

Manchester, 2017. Kuva: Helen Davies.

Haluatko saavuttaa sujuvan kielitaidon ja saada itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen?

Olen Hanna Anttila, espoolainen englannin opettaja. Tarjoan yksilöllistä englannin opetusta työelämässä oleville aikuisille.

Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Asun Suomessa, mutta minulla on myös tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2000, ja siitä lähtien olen asunut maassa useaan otteeseen. Ihastuin englantilaiseen kulttuuriin ja englannin kieleen niin paljon, että päädyin lopulta opiskelemaan englannin opettajaksi.

Olen opettanut englantia netin kautta jo useamman vuoden ajan. Oppilainani on enimmäkseen työelämässä olevia aikuisia sekä kansainvälisiin kielikokeisiin valmistautuvia, ulkomaille töihin tai opiskelemaan suuntaavia.

Minulla on brittiläinen yliopistotutkinto humanistiselta alalta sekä englannin kielen opinnot suomalaisesta yliopistosta. Lisäksi olen suorittanut laajan kansainvälisen TEFL-opettajatutkinnon sekä verkko-opetukseen, työelämän englantiin ja kielikokeisiin liittyviä lyhytkursseja. Puhun itse suomen ja englannin lisäksi ruotsia ja hieman venäjää.

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Eero, opiskelijavaihdossa ulkomailla

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Tältä kurssilta saat:

 • selkeyttä omaan tilanteeseesi ja oikean suunnan opiskelulle
 • ohjeita opiskelussa kohtaamiisi ongelmiin
 • järkevän ja toteutettavissa olevan määrän opiskelua, joka vie kielitaitoasi eteenpäin
 • varmuutta puhua englantia erilaisissa tilanteissa
 •  Itsevarmuuden käyttää englannin kieltä keskustelutilanteissa
 • Uusia työmahdollisuuksia, onnistuneita työhaastatteluja
 • Sujuvuutta englannin kielellä puhumiseen oikeaoppisen ääntämisen kautta
 • Tarkan kuvan omasta tasostasi englannin kielen käyttäjänä

Puhuenglantia.fi - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mille tasolle kurssi sopii?

Yksityisopetus sopii kaikille tasoille. Yksityisopetus verkkotapaamisilla (4 viikkoa) sopii intensiivisempään opiskeluun, olit millä tasolla tahansa. Verkkotapaamisia on mahdollista jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen.

 

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Kysy vapaista paikoista sähköpostitse tai täyttämällä yllä oleva yhteydenottolomake. Kurssin kesto on mainittu kurssikuvauksissa (alkaen 4 viikkoa). Kurssi alkaa ensimmäisestä aloitustapaamisesta ja kurssin aikana ei ole mahdollista pitää taukoa. Huomaa kuitenkin, että verkko-opiskelu on hyvin joustavaa, eli voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa. Verkkotapaamiset on hyvä sopia noin viikon välein.

 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä.

 

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta lähtötasostasi, motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia ja ohjausta on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

 

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia viikossa (voi jakaa pienempiin pätkiin) + verkkotapaamiset tai kotitehtävien tekoon kuluva aika.