Hanki sujuva englannin kielitaito

Opiskele englantia käytännöllisten työelämän aiheiden parissa.

Monipuolinen englanninkurssi sanavaraston kasvattamiseen ja puhumisen harjoitteluun.

Kurssi sopii parhaiten perusteet hallitseville sekä kielitaidon ylläpitoon.

Hinta alkaen 67 euroa/kuukausi.

Varaa tarvittaessa yksityisopetusta edulliseen jäsenhintaan.

Puhuenglantia.fi -opiskeluohjelma

Opiskele säännöllisen tuen ja palautteen avulla ja varaa yksityisopetusta tarpeen mukaan.

Tehokas kurssi, jonka harjoitusten avulla saat rohkeutta ja itsevarmuutta puhua englannin kielellä luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Harjoittele puhumista

Kurssiin sisältyy opettajalle lähetettävä puheharjoitus joka viikko sekä palautevideo, jonka avulla opit uusia, hyödyllisiä asioita englannin kielen käytöstä.

Kasvata sanavarastoa

Käytännönläheiset aiheet, valmiit materiaalit sekä joustava aikataulu, jotta voit harjoitella missä ja milloin tahansa. Kurssi sopii monelle tasolle (A2-B2).

Webinaarit

Kuuntele webinaareja, osallistu haasteisiin ja vapaaehtoisiin keskusteluryhmiin. Harjoittele englannin kielen käyttöä keskustelutilanteissa.

Yksityisopetus

Kurssi keskittyy sanavaraston kasvattamiseen ja puhumisen harjoitteluun. Halutessasi voit varata yksityisopetusta edulliseen jäsenhintaan koska tahansa.

Asiakaskokemuksia Speak & Learn -opiskeluohjelmasta:

Telecommuting-rafiki

Uskallan taas avata suuni puhuakseni yllättävissäkin tilanteissa.

Ajankohtaiset ja työelämää lähellä olevat aiheet.

Learning languages-pana

Kokonaisvaltaisuus ja Hannan ammattitaito – moderni tapa opettaa.

Keskusteluryhmä! Paras tapa aktivoida kieltä ja puhua.

Nerd-amico

Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit.

Materiaaleja oli runsaasti ja ne oli todella kattavat.

Video tutorial-amico

Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Kurssilla saa hyviä vinkkejä puhumiseen.

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. Viime vuosien aikana olen työskennellyt satojen asiakkaiden kanssa auttaen heitä parantamaan englannin kielitaitoaan.

Olen keskittynyt opettamaan vain aikuisia, ja usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten aikuisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa ja kehittänyt parhaat strategiat näiden asioiden harjoitteluun, säännöllistä ohjausta unohtamatta. Tavoitteeni on alusta alkaen ollut auttaa asiakkaitani käyttämään englannin kieltä luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Minun tehtäväni on auttaa sinua hyödyntämään sitä kielitaitoa, joka sinulla jo on. Tehdä siitä sujuvampaa ja rakentaa sen päälle uutta osaamista käytännöllisiä strategioita käyttäen.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi


Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

 

Kuinka kurssi oikein toimii? Miten saan opetusta?

Speak & Learn -kurssilla opiskelet itsenäisesti monipuolisella kurssialustallamme ja lähetät viikkotehtäviä opettajalle. Tehtävät lähetetään vain opettajalle ja palaute annetaan anonyymisti kurssialustalla joka viikko.

Kurssiin sisältyy 1-2 ohjausvideota joka viikko. Lisäksi voit halutessasi osallistua vapaaehtoisiin keskusteluryhmiin.

Opettajana saan eniten kiitosta siitä, että keskityn opetuksessa aktiivisen kielitaidon kehittämiseen.

Saavutamme tuloksia parhaiten keskittymällä harjoitusta vaativiin alueisiin. Jokaiseen kurssimoduuliin sisältyy tehtäviä, joiden avulla voit harjoitella itsenäisesti.  Lisäksi kurssilaiset saavat viikottain palautetta tehtävistä yhteisellä palautevideolla.

Kurssiin sisältyy viikottaiset puheharjoitukset, ohjausvideoita ja keskusteluryhmiä sekä ryhmälle lähetettävä viikottainen palaute. Lopeta tilaus koska tahansa.

Tarvittaessa voit varata ylimääräisiä ohjaustapaamisia edulliseen jäsenhintaan, joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Kenelle tämä kurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, mikäli tarvitset englannin kieltä työelämässä tai vapaa-ajalla säännöllisesti. Haluat kasvattaa sanavarastoasi ja kehittää puhetaitojasi ja oppia ääntämään sanoja oikein. Kurssille voi osallistua, mikäli englannin kielellä puhuminen jännittää tai sen kanssa on muita haasteita. Parhaiten kurssi sopii sinulle, mikäli osaat muodostaa peruslauseita englannin kielellä.

Kurssi sopii monelle eri tasolle, mutta tämä kurssi ei ole englannin alkeiskurssi. Tähän kurssiin ei sisälly systemaattista perusteiden kertausta, mutta kielioppiasioita käsitellään kuukausittain webinaareissa sekä tarvittaessa yksityisopetuksessa.

Voit varata erikseen ohjaustapaamisia opettajan kanssa, mikäli kaipaat kertausta ja henkilökohtaista ohjausta. Kurssimateriaalin taso on A2-B2.

Kuinka paljon aikaa kurssi vaatii?

Kuten minkä tahansa asian kanssa, mitä enemmän käytät aikaa, sitä enemmän saat irti kurssista. Olen pyrkinyt pitämään jokaisen moduulin mahdollisimman selkeänä ja helposti luettavana, jotta saat tärkeimmät asiat selkeässä muodossa, tarvittaessa nopeastikin. Suosittelen varaamaan aikaa 1-3 tuntia viikossa.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssi toimii kuntosalijäsenyyden tapaan, eli kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tilauksesi on voimassa. Peruutus on tehtävä 7 päivää ennen seuraavan kurssimaksun veloitusta, jotta ehdimme käsitellä sen.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös