Hanki vakuuttava työelämän kielitaito

Keskustelupainotteiset intensiivikurssit ja räätälöity yksityisopetus

 • kasvata työelämän sanavarastoasi
 • puhu monipuolisesti erilaisista aiheista
 • esiinny itsevarmasti ja ilmaise itseäsi tarkasti englannin kielellä

Puhuenglantia.fi auttaa eri alojen asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleviä asiakkaitaan käyttämään englannin kieltä luontevasti ja vakuuttavasti erilaisissa työelämän tilanteissa. 

Harjoittele pätevän opettajan ohjeistuksessa asioita, jotka vievät kielitaitoasi aidosti eteenpäin.

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Opiskelin itsekseni ennen kurssin aloittamista ja huomasin heti miten iso ero ja merkitys on sillä, että saa palautetta ja voi pysähtyä epäselvien asioiden äärelle.”

“Voin suositella ja olen jo niin tehnytkin. Mahtava opettaja, joka osasi löytää oikeat kehityskohteet ja panostaa niihin. Esitin paljon kysymyksiä ja sain aina vastauksen.”

“Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.”

“Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!”

Kehitä kielitaitoasi kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Puhuenglantia.fi-kursseille on osallistunut satoja käytännön työelämän kielitaitonsa kehittämisestä kiinnostuneita suomalaisia vuodesta 2015 lähtien. Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Tavoitteeni on auttaa sinua kehittämään kielitaitoasi sujuvammaksi tutkitusti tehokkaita, käytännöllisiä strategioita käyttäen.

Säännöllisen harjoittelun ja palautteen avulla opit käyttämään englannin kieltä rohkeasti, oikein ja luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

Tehokkaan harjoittelun myötä:

 • kommunikoit sujuvammin ja tehokkaammin kollegojen ja asiakkaiden kanssa
 • käytät monipuolista ja vakuuttavaa sanastoa puhuessasi
 • et unohtele sanoja käyttäessäsi englannin kieltä
 • osallistut kokouksiin itsevarmasti ja luontevasti
 • neuvottelet liike-elämän tilanteissa kohteliaasti
 • käytät englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa
 • opit verkostoitumaan luontevasti englannin kielellä
 • opit käyttämään nykyaikaista, kansainvälisessä työelämässä käytettävää kieltä
 • opit toimimaan erilaisissa työelämän tilanteissa käytännönläheisten harjoitusten ja esimerkkien avulla

error: Sisältöä ei saa kopioida.