Tutustu maksutta - Hyödynnä 3 suosittua materiaalia puhetaitojen kehittämiseen
Tutustu maksutta - Hyödynnä 3 suosittua materiaalia puhetaitojen kehittämiseen
LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ

Puhuenglantia.fi-palvelut

Puhuenglantia.fi on rekisteröity koulutuspalvelu, joka auttaa asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleviä asiakkaitaan saavuttamaan ammattimaisen englannin kielitaidon.

Aloita englannin opiskelu puhepainotteisella kurssilla, joka vahvistaa käytännön kielitaitoasi ja lisää itsevarmuutta kielen käyttöön.

Varaa maksuton aloitustapaaminen sivun alaosasta.

1. Henkilökohtainen lähtötason kartoitus ja suunnitelma

Aloittaessasi saat opiskelusuunnitelman, jota seuraamalla opiskelet tehokkaasti.

2. Seuraa valmista ohjelmaa omalla tasollasi

Keskity säännölliseen puhumisen harjoitteluun tuhlaamatta aikaa materiaalien etsimiseen.

3. Säännölliset tapaamiset ja käytännön harjoittelu

Harjoittele puhumista, sovella oppimaasi käytännössä ja edisty opettajan palautteen avulla.

Yksittäisten sanojen tai fraasien toistamisen sijaan opit muodostamaan lauseita itse, käyttämään kieltä rohkeasti erilaisissa tilanteissa ja muistamaan sanat puhuessasi.

Kielitaidon kartoitus (työnantajat ja yksityishenkilöt) – Varmista kaikkien kielitaidon osa-alueiden hallinta

Koetko, ettei kielitaitosi kehity yrityksistä huolimatta? Onko sinulla haasteita nostaa tämänhetkistä tasoasi?

Selvitä oma tai tiimisi englannin kielen taitotaso kattavan kartoituksemme avulla. Tunnistamme vahvuudet ja parannuskohdat ja tarjoamme räätälöidyt suositukset työelämän viestintätaitojen kehittämiseksi.

Osallistu aktiivisemmin kokouksissa ja neuvotteluissa

Haluatko osallistua kokouksiin rohkeammin? Tarvitsetko työkaluja englanninkielisiin neuvotteluihin?

Johda kokouksia ja osallistu neuvotteluihin ja päätöksentekoon käyttäen selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Koulutus keskittyy viestintätaitojen parantamiseen, jotta voit ilmaista ajatuksesi ymmärrettävästi, ymmärtää muita ja hoitaa sopimuksiin liittyviä asioita sujuvasti.

Esiinny itsevarmasti presentaatiotilanteissa ja ota haltuun myös spontaani viestintä

Haluatko antaa itsestäsi asiantuntevan vaikutelman myös englannin kielellä?

Esiinny vakuuttavasti ja itsevarmasti pienille tai suuremmille yleisöille. Presentaatiokoulutuksessa opit esittämään asiasi selkeästi, kiteyttäen haluamasi viestin sekä vastaa kuulijoiden kysymyksiin asiantuntevasti ja kattavasti.

Kasvata alakohtaista ja/tai akateemista sanavarastoasi

Ammattimaisen ja/tai akateemisen sanaston hallinta on äärimmäisen tärkeää kansainvälisessä viestinnässä. Sanat pitää oppia myös muistamaan puhuessa!

Puhuenglantia.fi on erikoistunut alakohtaiseen kielikoulutukseen, ja asiakkaanamme on eri alojen tutkijoita sekä muun muassa tekniikan, terveydenhuollon, kansainvälisen myynnin ja oikeustieteen asiantuntijoita, jotka haluavat hoitaa työtehtäviään sujuvasti ja tuoda osaamistaan paremmin esille englannin kielellä.

Saavuta luontevuus kirjallisen kielen tuottamisessa ja asiakaspalvelutilanteissa 

Turvaudutko liikaa kääntäjän apuun? Oletko varma, että kääntäjän tuottama teksti on sopivaa?

Käytä englantia sujuvasti myös kirjallisessa viestinnässä ja vältä kääntäjän tai tekoälyn tuottamat epäjohdonmukaisuudet luomissasi teksteissä. Kirjoita ammattimaisia sähköposteja, raportteja ja tarjouksia ja opi tarkistamaan omaa tekstiäsi tehokkaasti.

Kehitä kielitaitoasi kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Puhuenglantia.fi-kursseille on osallistunut satoja käytännön työelämän kielitaitonsa kehittämisestä kiinnostuneita suomalaisia vuodesta 2015 lähtien. Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Tavoitteeni on auttaa sinua kehittämään kielitaitoasi sujuvammaksi tutkitusti tehokkaita, käytännöllisiä strategioita käyttäen.

Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

TILAA PUHUENGLANTIA.FI-UUTISKIRJE

Tilaa tästä ilmoitukset alkavista kursseista sekä vinkit työelämän kielitaitosi tehokkaaseen kehittämiseen.

error: Sisältöä ei saa kopioida.