Työelämän englantia – Business Class

BUSINESS CLASS -kuukausijäsenyys – ylläpidä ja kehitä työelämän käytännöllistä englannin kielitaitoa kerran kuukaudessa ilmestyvän materiaalipaketin avulla

 • Onko kielitaitosi päässyt ruostumaan? Hallitsetko perusasiat, mutta kaipaat kielitaidon ylläpitoa?
 • Haluatko pysyä ajan tasalla englanninkielisten ilmausten kanssa?
 • Haluatko opiskella englantia, mutta sinun on vaikeaa osallistua kursseille ajanpuutteen takia?

Asiakkainani on paljon henkilöitä, joilla englannin kielen perusteet ovat hallinnassa, mutta kieltä ei ole tullut käytettyä, ja sen myötä se on päässyt ruostumaan. Käytännön kommunikaatiotaidot ovat unohtuneet ja omien ajatusten välittäminen englanniksi saattaa tuntua vaikealta. Olisi mukavaa olla ajan tasalla ajankohtaisten fraasien ja erityisesti työelämään liittyvän sanaston osalta. Samalla voisi kerrata erityisesti edistyneemmälle englannin opiskelijalle hyödyllistä asiaa esimerkiksi kieliopin ja ääntämisen suhteen. Opiskeluun ei välttämättä haluta tässä tilanteessa panostaa rahallisesti tai ajallisesti vielä kovin paljon. Sopivaa opiskelumateriaalia tälle tasolle on vaikeaa löytää.

BUSINESS CLASS -kuukausijäsenyys tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää englannin kielitaitoa kuukausittain ilmestyvän materiaalipaketin avulla.

BUSINESS CLASS -verkkokurssin avulla voit opiskella englantia kerran kuukaudessa ilmestyvän tiiviin opiskelupaketin avulla. Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli hallitset kielitaidon perusteet ja ymmärrät suurimman osan lukemastasi englanninkielisestä tekstistä. Tämä kurssi perustuu sanaston ja kulttuurintuntemuksen kehittämiseen.

Olen suunnitellut kurssin henkilöille, jotka hallitsevat englannin kielen perusasiat ja haluavat kehittää erityisesti työelämässä tarvittavaa sanastoa.

Kuukausittain julkaistava opiskelupaketti, joka sisältää työelämän sanastoon liittyviä tekstejä ja harjoituksia sekä matkailua ja kulttuuria käsitteleviä artikkeleita. Lisäksi tilaukseen sisältyy ohjeita itsenäiseen englannin opiskeluun sekä kerran kuukaudessa järjestettävä kurssiwebinaari.

Voit aloittaa ja lopettaa tilauksen koska tahansa. Kuukausipaketit ilmestyvät alustallesi koko jäsenyytesi ajan.

Business Class -kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella työelämän englantia ja ylläpitää kielitaitoa monipuolisella tavalla. Kuukausittain ilmestyvän teemapaketin avulla voit kehittää sanavarastoasi ja tutustua käytännönläheiseen kieleen erilaisten materiaalien avulla. Halutessasi voit osallistua myös joka kuukausi järjestettävään webinaariin, jossa tehdään keskusteluharjoituksia kuukauden aiheeseen liittyen.

 

Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli:

 • haluat ylläpitää hankittua kielitaitoa, mutta et pysty tällä hetkellä käyttämään paljon aikaa opiskeluun
 • haluat oppia käytännönläheistä kieltä ja työelämässä tarvittavaa sanastoa
 • pystyt opiskelemaan itsenäisesti ja haluat saada mielenkiintoisia materiaaleja säännöllisin väliajoin

Tältä kurssilta saat:

 • säännöllisesti mielenkiintoisia opiskelumateriaaleja
 • mahdollisuuden ylläpitää kielitaitoasi ja opiskella omien aikataulujesi puitteissa
 • ohjeistusta ja materiaaleja itsenäiseen kielenopiskeluun
 • järkevän ja toteutettavissa olevan määrän opiskelua, joka vie kielitaitoasi eteenpäin
 • käytännöllistä ja työelämässä tarpeellista sanastoa ja vinkkejä erilaisiin tilanteisiin
 • mahdollisuuden osallistua joka kuukausi vapaaehtoiseen webinaariin

TILAA KURSSI KUUKAUSIMAKSULLA

Klikkaa alla olevaa punaista tilauslinkkiä. Siirryt maksusivulle, johon voit täyttää tietosi. Kurssin voi tilata yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kurssin hinta on 35 euroa/kuukausi. Voit aloittaa ja lopettaa tilauksen koska tahansa.

MIELENKIINTOISIA TEHTÄVIÄ

Ajankohtaiset ja käytännönläheiset opiskelumateriaalit kerran kuukaudessa ilmestyvässä, tiiviissä ja selkeässä paketissa. Työelämän englantia, kieltä ja kulttuuria sekä paikkoja, ilmiöitä ja ihmisiä.

OPISKELE JOUSTAVASTI

Verkkomateriaalin ja säännöllisen, mutta väljän aikataulun takia voit opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Osa materiaaleista on tulostettavia, joten voit ottaa niitä mukaan myös silloin kun et ole nettiyhteyden äärellä.

OPISKELE ITSENÄISESTI

Kurssiin sisältyy kuukausittain myös vinkkejä ja materiaaleja, joiden avulla on helppo orientoitua itsenäiseen kielenopiskeluun. Lisäksi kaikilla kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua kuukausittaisiin haasteisiin, jotka tuovat lisämotivaatiota opiskeluun.

VERKOSTOIDU YHTEISÖSSÄ

Kurssin oppilaat ovat hyvin samanlaisessa tilanteessa ja kielitaidoltaan samalla tasolla. Halutessasi voit osallistua joka kuukausi webinaariin, jossa pääset keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa kuukauden teemaan liittyvistä aiheista.

NÄIN KURSSI ETENEE:

Tilatessasi kurssin kuukausimaksulla saat pääsyn kurssialustalle ja lukuoikeuden kuluvan kuukauden opiskelupakettiin. Uusi paketti julkaistaan aina kalenterikuukauden alussa, ja paketit ovat käytössäsi niin kauan kuin kuukausitilauksesi on voimassa. Kurssimateriaalit ovat kurssialustalla ja osa niistä on tulostettavassa muodossa, joten voit ottaa niitä mukaasi esimerkiksi lomalle. Voit aloittaa ja lopettaa tilauksesi koska tahansa.

Tähän kurssiin ei sisälly henkilökohtaista ohjausta. Katso alta kuukausipakettien tarkempi sisältö.

KURSSIIN SISÄLTYY:

 • Kuukausittain julkaistava teemapaketti
 • monipuolisia tehtäviä
 • työelämän sanastoa
 • kielioppia ja ääntämistä
 • opiskeluvinkkejä
 • mielenkiintoisia artikkeleita
 • kuukausihaaste
 • vapaaehtoinen kurssiwebinaari, jossa tehdään kuukauden teemaan liittyviä keskusteluharjoituksia ryhmässä

 

LISÄKSI SAAT TILAAJANA

 • ohjeita itsenäiseen opiskeluun

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mille tasolle kurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, mikäli hallitset englannin kielen perusteet ja ymmärrät suurimman osan lukemastasi englanninkielisestä tekstistä.

 

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Kurssin voi aloittaa ja lopettaa koska tahansa. Kurssi tilataan kuukausimaksulla, joka veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti kuukauden välein.

 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa pankki- tai luottokortilla. Kurssimaksu veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti kuukauden välein.

 

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

 

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia kuukaudessa + mahdollisiin webinaareihin osallistuminen.