Writing better emails – ILMAINEN KURSSI

0,00 

Osasto:

Kuvaus

Tule mukaan ilmaiselle lyhytkurssille, jolla käydään läpi sähköpostikirjoittamisen sääntöjä. Opi kirjoittamaan kohteliaita ja asiallisia viestejä englanniksi. Kurssi alkaa maanantaina 15.1., mutta voit aloittaa sen koska tahansa.

 

Haluatko oppia kirjoittamaan parempia sähköposteja? Koetko, että tarvitset ohjeita oikeiden fraasien käyttöön? 

Mikäli vastasit myöntävästi, on tämä kurssi juuri sinua varten. Kurssi toteutetaan kokonaan etävalmennuksena, joten voit osallistua siihen mistä tahansa.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää viiden oppitunnin mittaisen tehokkaan sähköpostikurssin, jonka aikana käymme läpi englannin kielisten sähköpostiviestien käytäntöjä ja harjoittelemme sopivien ilmausten käyttöä. Olipa tavoitteenasi oppia uusia sanoja tai ottaa haltuun sähköpostikäytännöt englannin kielellä, on tämä kurssi sopiva juuri sinulle.

Selkeiden ohjeiden avulla opit ymmärtämään fraasien salat ja tätä kautta parannat myös luetun tai kuullun ymmärtämistäsi huomattavasti!

 

Jokaisella oppitunnilla on oma teema. Kirjalliset materiaalit jäävät käyttöösi myös valmennuksen päätyttyä.

 

Sähköpostikurssin ensimmäinen viesti lähetetään maanantaina 15.1., mutta voit aloittaa sen koska tahansa. Valmentajanasi toimii englanninopettaja Hanna Anttila. Lue lisää Hannasta täällä.

 

Toivottavasti näemme juuri sinut kurssilla!