Englannin yksityisopetus ja lähtötasotesti

550,00 

Osasto:

Kuvaus

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

 

Yksityisopetuspakettiin sisältyy kattava lähtötasotesti, opiskelusuunnitelma, neljä verkkotapaamista sekä laajan verkkomateriaalin käyttö opiskelun ajan.

HUOM! Kesäkaudella 1.6.-5.8. opetusta järjestetään vain maanantaisin!


ASIAKKAANI OVAT SAAVUTTANEET HIENOJA ASIOITA YKSITYISOPETUKSENI AVULLA.

 • Itsevarmuuden käyttää englannin kieltä keskustelutilanteissa
 • Uusia työmahdollisuuksia, onnistuneita työhaastatteluja
 • Sujuvuutta englannin kielellä puhumiseen oikeaoppisen ääntämisen kautta
 • Tarkan kuvan omasta tasostaan englannin kielen käyttäjänä

 

HALUATKO SINÄ:

 • saada selkeän suunnan englannin opiskelulle?
 • yksityiskohtaisen kartoituksen lähtötasostasi?
 • täsmälliset vinkit kielitaitosi kehittämiseen?
 • oppia puhumaan englantia sujuvasti?

Tarvitsetko:

 • selkeät ohjeet opiskeluun?
 • tuloksia nopeasti?
 • sujuvan kielitaidon esimerkiksi työelämää tai opintoja varten?

Oletko:

 • yrittänyt opiskella englantia aiemmin ryhmässä tai itsenäisesti ilman näkyviä tuloksia?
 • kiinnostunut erityisesti puhetaitojen kehittämisestä?
 • valmis tekemään töitä edistymisesi eteen?

englannin verbit

 

Haluan auttaa sinua nostamaan kielitaitosi uudelle tasolle, jotta voit saavuttaa haluamasi asiat työelämässä ja oppia käyttämään englannin kieltä sujuvasti ja itsevarmasti.

Englannin opettajana minulle on tärkeää, että oppilas kehittää erityisesti aktiivisen kielitaidon osaamistaan. Olet luultavasti tällä sivulla, koska tarvitset englannin kieltä työelämässä tai vapaa-ajalla, ja sen hallitseminen auttaisi sinua etenemään urallasi tai oppimaan uusia asioita.

Omat asiakkaani ovat saaneet sujuvan kielitaidon avulla uusia uramahdollisuuksia, paremman aseman nykyisessä työssään ja mahdollisuuden jäsentää maailmaa muutenkin kuin suomen kielellä. Asiakkaani ovat päässeet yli puhumisen pelosta, kasvattaneet sanavarastoaan ja oppineet itsevarmoiksi englannin kielen käyttäjiksi henkilökohtaisen ohjauksen avulla.

Olen työskennellyt eri alojen ammattilaisten kanssa viimeisen neljän vuoden ajan auttaen heitä saavuttamaan uusia mahdollisuuksia sujuvan englannin kielitaidon avulla. Auttaisin mielelläni myös sinua. 

 

 

OLEN NÄHNYT LUKUISIA KERTOJA, ETTÄ OSAAVAN HENKILÖKOHTAISEN OHJAUKSEN AVULLA JOKAISEN ON MAHDOLLISTA SAAVUTTAA SUJUVA KIELITAITO, MIKÄLI SIIHEN HALUAA PANOSTAA.

Yksityisopetuksessa on mahdollisuus keskittyä juuri niihin alueisiin, missä oma kielitaitosi kaipaa harjoitusta. Tehtävät voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi, jotta voit käyttää aikasi tehokkaasti. Tämän harjoitusjakson aikana tuen ja ohjaan sinua tähdäten erityisesti aktiivisen kielitaidon kehittämiseen, jotta opit käyttämään kieltä sujuvasti ja itsevarmasti.

englannin yksityisopetus

Englannin yksityisopetus sopii sinulle, mikäli haluat tuloksia nopeasti ja olet valmis tekemään töitä kielitaitosi kohentamiseksi. Haluat saavuttaa sujuvan kielitaidon ja olla itsevarma erilaisissa tilanteissa käyttäessäsi englannin kieltä.

Yksityisopetukseen sisältyy kattava lähtötason testaus sekä henkilökohtainen opintosuunnitelma tukemaan opiskelua.

 

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS SISÄLTÄÄ:

Lähtötason testaus ja henkilökohtainen opetussuunnitelma

Kattavan lähtötasotestin avulla kartoitamme oman tilanteesi ja teemme yhdessä suunnitelman seuraavalle kuukaudelle.

Neljä verkkotapaamista

Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Tapaamisissa perehdymme harjoitusta vaativiin alueisiin ja teemme erilaisia harjoituksia. Lisäksi teemme suunnitelman jatkon suhteen ja pohdimme, kannattaako jatkaa yksityisopetuksella vai kenties verkkokurssilla. Oppitunnit on käytettävä 45 päivän kuluessa aloittamisesta.

Kattava, yli 50-osainen teoriapaketti tehtävineen käytössäsi opiskelun ajan

Teoriapaketista voit tarkistaa kielioppiasioita tai tehdä ylimääräisiä tehtäviä aina, kun sinulla on aikaa. Teoriapaketti sisältää paljon kieliopin, ääntämisen, small talkin sekä kuullun ja luetun ymmärtämisen harjoituksia. Paketti on käytössäsi kolmen kuukauden ajan aloituspäivästä lähtien.

Sinulle räätälöityjä tehtäviä sekä vinkkejä parhaisiin opiskelumateriaaleihin sekä omaan alaasi liittyvään sanastoon

Jokaisen verkkotapaamisen päätteeksi asetamme tavoitteita ja tehtäviä, joiden avulla voit harjoitella itsenäisesti tapaamisten välillä.

Sähköpostituki opiskelujaksosi ajan

Olen toimistoaikaan vain yhden sähköpostin päässä, mikäli tarvitset apua oppimateriaalien kanssa tai motivointia harjoitteluun.

 

 


MAKSUTAVAT: Verkkopankki, Visa/Mastercard sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu.