Englannin kertauskurssi – Kielitaito kuntoon!

350,00 

Osasto:

Kuvaus

Englannin kertauskurssi alkaa maanantaina 20.5.2019 ja ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.5.2019!

Tilatessasi pääset aloittamaan opiskelun heti, vaikka palautettavien tehtävien osuus alkaa vasta 20.5.

Tilatessasi kurssin 19.5.2019 mennessä saat kaupan päälle kattavan lähtötasotestin ja aloitustapaamisen opettajan kanssa!

MAKSUTAVAT: Verkkopankki sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu.


Kesätarjoukseen sisältyy:

 • Englannin kertauskurssi -verkkokurssi
 • Henkilökohtaista palautetta 12 viikon ajan
 • Kattava lähtötasotesti
 • Aloitustapaaminen opettajan kanssa
 • Aloita opiskelu jo tänään kattavan teoriapaketin parissa
 • Varsinainen kurssi alkaa maanantaina 20.5.
 • Kurssin kesto on 12 viikkoa
 • Kurssimateriaali on käytössäsi 31.8.2019 asti
 • Kurssi sopii kertaajille, voi olla liian haastava aloittelijoille

HALUAISITKO PARANTAA ENGLANNIN KIELITAITOASI JA SAADA VARMUUTTA KESKUSTELUTILANTEISIIN?

 • Haluaisitko parantaa kielitaitoasi, puhua sujuvaa englantia, oppia ääntämään englantia oikein ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?
 • Haluaisitko opiskella intensiivisemmin ja saada henkilökohtaista ohjausta sekä palautetta edistymisestäsi viikottain?
 • Haluaisitko saada selkeät raamit opiskelulle ja harjoitella mielenkiintoisten materiaalien avulla?

 

Opiskele englantia ITSENÄISESTI HENKILÖKOHTAISEN VALMENTAJAN AVULLA! AKTIVOI KIELITAITOSI TÄLLÄ tehokkaalla englannin verkkokurssilla.

Opiskele mobiililaitteella tai tietokoneella. työmatkan aikana, omalta kotisohvalta tai vaikka kahvilassa, OMAN AIKATAULUSI MUKAAN.


TERVETULOA OPISKELEMAAN ENGLANTIA MONIPUOLISTEN MATERIAALIEN PARISSA!

Englannin verkkokurssimme on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa englannin kielen sujuvan kielitaidon niin puhutun kuin kirjoitetun kielen osalta. Tällä kurssilla kerrataan kielitaidon perusasiat siten, että kurssin käytyään oppilas pystyy tuottamaan sujuvaa puhetta tai tekstiä englannin kielellä omalla tasollaan.

Kurssi sopii parhaiten perustaidot joskus opiskeille, jotka haluavat päästä kielitaitonsa kanssa seuraavalle tasolle. Yksilöllisen opetusmenetelmämme ansiosta pääset kehittymään omassa tahdissasi, tarvittaessa nopeastikin.

Tämä kurssi on verkkokurssi, joten voit opiskella missä ja milloin tahansa. Kurssin kesto on 12 viikkoa. Voit maksaa kurssin yhdellä kertaa tai osamaksulla.

Kurssiin sisältyy viikottaisia tehtäviä sekä laaja teoriapaketti, joiden avulla voit harjoitella kielitaidon kaikkia osa-alueita selkeästi rajattujen osioiden puitteissa. Teoriapakettiin sisältyy harjoituksia liittyen mm. kielioppiin, ääntämiseen, sanavaraston kasvattamiseen sekä luetun ja kuullun ymmärtämiseen.

Kurssimaksulla saat pääsyn yhteensä yli 50-osaiseen teoriapakettiin sekä viikottaisiin tehtäviin, joista saat henkilökohtaista palautetta ja lisäohjeistusta etenemiseen.


ENGLANNIN KERTAUSKURSSI, KESÄ 2019

Kesä on hyvää aikaa englannin opiskelulle. Viime kesänä englannin kertauskurssi oli osallistujamäärältään suurempi kuin minään muuna vuodenaikana.

Englannin kertauskurssi eroaa muista tarjolla olevista verkkokursseista melko paljon. Kurssi perustuu henkilökohtaiselle palautteelle, jota saat palauttamistasi tehtävistä koko kurssin ajan, eli 12 viikkoa. Käytännössä saat käyttöösi henkilökohtaisen englanninopettajan noin 30 euron viikkohintaan.

Tämä kurssi ei keskity ainoastaan passiiviseen sanastoharjoitteluun, vaan opettelemme rakentamaan oikeaoppisia lauseita ja tuottamaan itse sujuvaa puhetta ja tekstiä. Tavoitteena on aktivoida kielitaitoasi ja antaa sinulle mahdollisuus kerrata perusasioita, jotta saat varmuutta englannin kielellä toimimiseen.

Kurssibonukset ovat tänä vuonna omaa luokkaansa. Kurssiin sisältyy kattava, yli 50-osainen teoriapaketti, monipuolinen linkkipaketti lisämateriaaleihin sekä laaja lähtötasotesti ja verkkotapaaminen opettajan kanssa.

Tule mukaan opiskelemaan englantia tänä kesänä, laitetaan sinunkin kielitaitosi kuntoon!


Englannin verkkokurssilla voit harjoittaa kielitaidon jokaista osa-aluetta mielenkiintoisten ja ajankohtaisten materiaalien parissa. Opiskelu tapahtuu modernilla, SSL-suojatulla kurssialustalla.

Tilatessasi kurssin 19.5.2019 mennessä saat kaupan päälle kattavan lähtötasotestin ja aloitustapaamisen opettajan kanssa!


 • Harjoittele sujuvan kielitaidon eri osa-alueita monipuolisesti viikottain
 • Harjoittele puhumista, ääntämistä ja small talkia
 • Opi käytännöllistä ja ajankohtaista sanastoa
 • Selkeästi etenevä kurssi ja henkilökohtainen palaute
 • Kertaa englannin kielioppia monipuolisten harjoitusten avulla
 • Sopii englannin kertauskurssiksi, voi olla haastava aivan vasta-alkajalle
 • Opiskele omaan tahtiin millä tahansa laitteella
 • Kattava lähtötasotesti
 • Linkkipaketti ilmaisiin ja monipuolisiin materiaalilähteisiin netissä
 • MAKSUTON ALOITUSTAPAAMINEN opettajan kanssa

 

Voit soveltaa opiskelun sopimaan juuri sinun aikatauluusi sopivaksi. Voit opiskella materiaalia, kun istut bussissa työmatkan aikana tai aamulla aamukahvin kera
ennen töihin menoa. Jo 30 min päivässä auttaa saamaan tuloksia, kun opiskelu on suunniteltua, systemaattista ja pitkäjänteistä.

Verkkokurssiin sisältyy henkilökohtainen sähköpostituki sekä paljon henkilökohtaista palautetta omista tehtävistäsi.

Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan myös puhumista englannin kielellä ja saat siitä henkilökohtaista palautetta.

Puhuenglantia.fi  tarjoaa ainoana palveluntarjoajana verkkokurssin, johon sisältyy henkilökohtainen palaute, seuranta ja tuki. Tämä ei ole automatisoitu kurssi, vaan tavoitteenamme on saada aikaan oikeita tuloksia. Tuloksia saat aikaan hyödyntämällä kurssin monipuolisia sisältöjä, halutessasi vaikka päivittäin.


ASIAKASPALAUTTEITA KURSSILAISILTA:

Tehtävät olivat mielekkäitä ja sopivan haastavia. Parasta oli huomata, että oppia voi niin monella tavalla ja eri yhteyksissä.
Olin iloinen, että tehtäviä pystyi tekemään missä vain ja milloin vain. Aikataulut sai hyvin soviteltua.
Olen saanut nostettua taitotasoani yhden kokonaisen pykälän verran Puhuenglantia.fi -verkkokurssin avulla.

Kurssin avulla sain varmuutta puhumiseen, motivaatiota lisäopiskeluun ja hyvän käsityksen kielitaitoni nykytasosta.

Kurssin parasta antia oli henkilökohtainen palaute edistymisestä. Kurssi on ollut hyödyllinen englannin kielen aktivoimisessa.