Apuverbit haltuun! Ryhmävalmennus 05/2018

97,00 

Kuvaus

Haluatko oppia puhumaan englantia sujuvammin ja ymmärtää keskustelukumppaniasi paremmin? Koetko, että tarvitset varmuutta apuverbien käyttöön? Kiinnostaako kattavan lähtötasotestin tekeminen ja englanninkieliset keskusteluharjoitukset ryhmässä?

Mikäli vastasit myöntävästi johonkin näistä kysymyksistä, on tämä kurssi juuri sinua varten. Kurssi toteutetaan kokonaan etävalmennuksena, joten voit osallistua siihen mistä tahansa.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää neljän viikon tehokkaan opiskelupaketin, jonka aikana käymme läpi englannin kielen apuverbien saloja ja harjoittelemme niitä käytännössä. Kurssiin sisältyy kattava materiaalipaketti, lähtötasotesti henkilökohtaisella palautteella sekä neljä ryhmätapaamista. Olipa tavoitteenasi ymmärtää kielioppia asioiden takana tai oppia vain uutta sanastoa, on tämä kurssi sopiva juuri sinulle.

Tavoitteenamme on, että että kurssin päätyttyä osaat kieliopin apuverbien käytön takana sekä käyttää näitä verbejä myös omassa puheessasi. Selkeiden ohjeiden avulla opit ymmärtämään fraasien salat ja tätä kautta parannat luetun tai kuullun ymmärtämistäsi huomattavasti!

 

Jokaisella viikolla on oma teema. Teema toistuu sekä materiaalien, tehtävien että ryhmätapaamisessa käymiemme keskustelujen muodossa. Kirjalliset materiaalit jäävät käyttöösi myös valmennuksen päätyttyä, eikä ryhmätapaamisiin osallistuminen ole pakollista (tapaamiset nauhoitetaan).

 

Valmennuksen tarkka ajankohta on 7.5.2018-3.6.2018. Kurssin hinta on 97 €

Valmentajanasi toimii englanninopettaja Hanna Anttila. Lue lisää Hannasta täällä.

 

Toivottavasti näemme juuri sinut valmennuksessa!