Aloita työelämän englannin opiskelu omalla tasollasi tehden käytännönläheisiä harjoituksia, jotka vievät kielitaitoasi heti eteenpäin.

Työelämän englannin aktivointikurssi

Kurssille ilmoittautuminen on tällä hetkellä suljettu. Jätä yhteystietosi tähän, ja saat tiedon kun ilmoittautuminen avataan uudelleen.

Edullisessa ja joustavassa harjoitusohjelmassa saavutat sujuvan työelämän kielitaidon helposti, tehokkaasti ja nopeasti käytännönläheisten puheharjoitusten sekä pätevän, työelämän englantiin erikoistuneen opettajan palautteen avulla.

Harjoitukset sopivat monelle eri tasolle työelämän englannin kertaamiseen, aktivointiin ja hiomiseen!

Kehitä kielitaitoasi kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Kursseilleni on osallistunut satoja käytännön työelämän kielitaitonsa kehittämisestä kiinnostuneita suomalaisia, ja autan mielelläni myös sinua!

Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Tavoitteeni on auttaa sinua kehittämään kielitaitoasi sujuvammaksi tutkitusti tehokkaita, käytännöllisiä strategioita käyttäen.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

“Tästä on hyvä jatkaa, hyviä harjoituksia sekä joutuu myös itse tuottamaan kieltä. Opin heti uusia fraaseja.”

“Puhuminen tuntuu kerta toisensa jälkeen helpommalta.”

“Tehtävät tuntuvat jopa hauskoilta!”

“Olen oppinut puhumaan pelkäämättä virheitä.”

“Antamasi vinkkilauseen pohjalta oli hyvä lähteä tekemään tehtävää.”

“Uusia sanoja oli jäänyt mieleen aiemmista tehtävistä.”

“Puhetta tuli spontaanimmin ja helpommin kuin aiemmin.”

“Verbien kielioppi oli todella hyvä. Minulle on ollut vaikea hahmottaa niitä, ja tämä avasi asiaa hyvin.”

“Kiitos hyödyllisestä ja käytännöllisestä työpajasta!”

Voiko kurssille osallistua, jos englannin puhuminen jännittää?

Ehdottomasti voi, ja kannattaa osallistua! Suuri osa asiakkaistani on jännittänyt englannin kielen käyttöä aloittaessaan kurssin, mutta säännöllisen, ohjatun harjoittelun ja palautteen avulla itsevarmuus kielen käyttämiseen kasvaa.

Pääset aloittamaan kurssin heti harjoituksilla, joissa harjoittelet muodostamaan lauseita opettajan ohjeistuksen avulla. Kurssiin sisältyy selkeä ohjeistus opiskeluun sekä mahdollisuus saada palautetta ja esittää kysymyksiä opettajalle koska tahansa.

Tämä on itsenäisesti suoritettava kurssi, johon sisältyy kurssialustalla tehtäviä harjoituksia sekä vain opettajalle palautettavia tehtäviä. Voit siis suorittaa kurssin täysin itsenäisesti omaan tahtiin.

Puhuenglantia.fi-kurssien osallistujat ovat kokeneet kurssit hyödyllisiksi, koska työelämäaiheisten ja käytännönläheisten tehtävien myötä itsevarmuus englannin kieltä käyttäessä kasvoi.

error: Sisältöä ei saa kopioida.