Tervetuloa – Speak & Learn

Tervetuloa mukaan kurssille!

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa askeleen kohti englannin kielitaitosi parantamista!

Saat pian sähköpostiisi ohjeet kurssille liittymiseen! Kurssitilauksia käsitellään tällä hetkellä manuaalisesti, joten saat ilmoituksen 12 tunnin kuluessa liittymisestä. Tarkista myös roskapostikansiosi!

Tällä sivulla on ohjeistus kurssin käyttöön:

  1. Tietoa kurssiaikataulusta ja tehtävistä

  2. Tietoa kurssin käytöstä ja kurssimaksuista

Mikäli hallitset englannin kielitaidon perusteet, mutta kaipaat apua sanavaraston kasvattamiseen ja puhumisen harjoitteluun, olet varmasti oikeassa paikassa.

Speak & Learn -kurssi on suunniteltu juuri näiden asioiden harjoitteluun. Tällä kurssilla tulet harjoittelemaan käytännön kielitaidon kannalta tärkeitä asioita joustavassa aikataulussa.

Kurssin teema vaihtuu kuukausittain, ja jotkut teemat voivat tuntua siltä, etteivät ne sovi omaan tilanteeseesi, mutta muista että sujuvan kielitaidon pohjana on kyky puhua erilaisista asioista erilaisissa tilanteissa. Tarvittaessa voit opiskella materiaalia myös aiempien teemojen avulla, jotka löytyvät kurssivalikon seuraavilta sivuilta.

Pidä siis kiinni siitä, että harjoittelet säännöllisesti. Tällä tavalla saat parhaan hyödyn kurssista.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan!

Kiitos vielä kerran, että lähdit mukaan! Toivottavasti kurssista on sinulle hyötyä ja viihdyt kanssamme pitkään!

Ystävällisin terveisin,

Hanna

Puhuenglantia.fi

[email protected]

AIKATAULU:

Aloituswebinaari opettajan kanssa: Järjestetään parin viikon välein, ilmoittaudu mukaan kurssialustalla.

Tehtäväpaketit julkaistaan: Kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Viikkotehtävien palautus: Sunnuntai-iltaan mennessä.

Palaute + oppitunti: Julkaistaan tiistaisin.

Olen tavoitettavissa: Maanantaista perjantaihin, klo 9- 16 (kurssiin ei sisälly henkilökohtaista ohjausta, mutta voit lähettää sähköpostia, mikäli sinulla tulee kysyttävää teknisistä asioista).

KUINKA KURSSI ETENEE:

Ole hyvä ja aloita tutustuminen kurssimateriaaliin heti. Suosittelen varaamaan kurssitehtäville vähän aikaa joka päivä, esimerkiksi puoli tuntia kerrallaan. Oppimisen kannalta useampi kerta viikossa on ehdottomasti parempi.

Kirjauduttuasi sisään ohjaudut Oma profiili -sivulle. Pääset takaisin Oma profiili -sivulle sivun reunoilla olevista navigaatiolinkeistä. Kurssilla navigointi tapahtuu Oma profiili -sivun kautta tai kurssin sisällä sivun reunoilla olevien navigaatiolinkkien kautta (mobiililaitteella sivun alaosassa).


Kurssin sisältö:

  1. Kuinka kurssi toimii – selvitä lähtötasosi

  2. Sanavaraston kasvattaminen – ohjepaketti

  3. Kuukausipaketti – kuukauden teema

  4. Viikottainen puheharjoitus + palaute


Kuukausipaketti julkaistaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Kurssitilauksiin liittyviä asioita käsitellään arkisin toimistoaikaan.

Jokainen kuukausipaketti sisältää monipuolisia tehtäviä, luettavaa ja uutta sanastoa. Voit opiskella aiheita omaan tahtiisi.

Tähän kurssiin ei sisälly henkilökohtaista palautetta, mutta vastaan mielelläni mahdollisiin sisältöä tai teknistä puolta koskeviin viesteihin.

Tähän kurssiin ei sisälly henkilökohtaista palautetta. Voit lähettää minulle sähköpostia koska tahansa, mikäli sinulle tulee kysyttävää kurssin tekniseen puoleen liittyvistä asioista. Luen sähköpostia pääasiassa arkisin toimistoaikaan.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

  1. Varaa halutessasi aika aloituswebinaariin

  2. Tutustu Kuinka kurssi toimii -osioon ja selvitä oma lähtötasosi ja se, mihin sinun kannattaa harjoittelussasi keskittyä

  3. Tutustu kuukauden materiaaliin ja aloita viikkotehtävien palautus opettajalle saadaksesi palautetta!

KURSSITILAUS:

Kurssi toimii kuukausimaksulla, joka veloitetaan kortiltasi automaattisesti kuukauden välein.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tee se viimeistään muutamaa arkipäivää ennen seuraavaa maksua kohdasta Hallinnoi tilaustasi.

Kurssi toimii kuntosälijäsenyyden tapaan, eli peruutuksen jälkeen kurssisisältö ei ole enää käytettävissäsi. Peruutuksen jälkeen et näe enää uusia kuukausipaketteja ja mahdollisuutesi katsoa vanhoja kuukausipaketteja päättyy.

Voit aloittaa tilauksen koska tahansa uudelleen, ja samalla palautamme sinulle aiemmin tilaamiesi kuukausipakettien käyttöoikeuden. Aiempia kurssimaksuja ei palauteta.

MUUT KURSSIT:

ENGLANNIN KERTAUSKURSSI

Suosituin kurssimme, jonka avulla kertaat perusteet ohjatusti.

Tehokas kurssi, säännölliset ohjauswebinaarit.

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Henkilökohtaisesti räätälöity kurssi kielitaitosi kehittämiseksi.

Säännöllinen, ohjattu yksityisopetus.

error: Sisältöä ei saa kopioida.