Tervetuloa mukaan kurssille!

 

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa askeleen kohti englannin kielitaitosi parantamista! Autan sinua mielelläni, riippumatta tämän hetkisestä tasostasi.

Kuitti kurssimaksusta on lähetetty sähköpostiisi.

Huom! Kurssitilaukset käsitellään tällä hetkellä manuaalisesti, joten saat tunnukset kurssille 12 tunnin kuluessa!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin,

Hanna
Puhuenglantia.fi

Henkilökohtainen palaute puheestasi:

Valitse yksi alla olevista kysymyksistä. Nauhoita vastauksesi ja saat siitä henkilökohtaisen palautteen! Kerro myös englanniksi, miksi päätit aloittaa kurssin.

Muista lähettää nauhoittamasi tiedosto!

  1. Describe your journey to work.
  2. Describe your favourite item in your house,
  3. Describe your best friend, a colleague or a relative.

Kuulisin mielelläni, miksi olet päättänyt aloittaa opiskelun juuri nyt. Ole hyvä ja täytä tämä lomake, jotta voin ottaa tilanteesi huomioon suunnitellessani kursseja:

KURSSITILAUS:

Kurssi toimii kuukausimaksulla, joka veloitetaan kortiltasi automaattisesti kuukauden välein.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tee se viimeistään 7 päivää ennen seuraavaa maksua kohdasta Hallinnoi tilaustasi. Kurssissa on myös taukomahdollisuus tarvittaessa.

Kurssi toimii kuntosälijäsenyyden tapaan, eli peruutuksen jälkeen kurssisisältö ei ole enää käytettävissäsi. Peruutuksen jälkeen et näe enää uusia kuukausipaketteja ja mahdollisuutesi katsoa vanhoja kuukausipaketteja päättyy.

Voit aloittaa tilauksen koska tahansa uudelleen, ja samalla palautamme sinulle aiemmin tilaamiesi kuukausipakettien käyttöoikeuden. Aiempia kurssimaksuja ei palauteta.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös