Ilmoittautuminen päättyy:

Työelämän englannin harjoitusohjelma – Ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 39 euroa/kuukausi. Päätä tilaus koska tahansa.

Hyödynnä liittymistarjous: kahden viikon tutustumisjakso hintaan 9 euroa!

“Mielestäni tämä on ollut todella monipuolinen ja mukava ja innostava kokonaisuus tähän saakka.”

“Hyvät ohjeet, joten opetusta on helppo seurata.”

Kehitä kielitaitoasi kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Kursseilleni on osallistunut satoja käytännön työelämän kielitaitonsa kehittämisestä kiinnostuneita suomalaisia, ja autan mielelläni myös sinua!

Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Tavoitteeni on auttaa sinua kehittämään kielitaitoasi sujuvammaksi tutkitusti tehokkaita, käytännöllisiä strategioita käyttäen.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

Työelämän englannin harjoitusohjelmaan sisältyy:

Työelämän englannin harjoitusohjelmassa kertaat, aktivoit tai hiot työelämän kielitaitoasi, kasvatat sanavarastoasi ja ylläpidät ammattimaista kielitaitoasi. Vuonna 2019 aloitettu kurssi on saanut hyvää palautetta ja moni onkin viihtynyt mukana jo pitkään!

 • Kattava lähtötilanteen kartoitus, jotta tiedät mitä juuri sinun tulee tehdä saavuttaaksesi sujuvan kielitaidon.
 • 2-4 uutta harjoitusta viikossa. Kasvata sanavarastoasi sekä itsevarmuutta englannin kielen puhumiseen tutkitusti toimivan harjoitusmetodin avulla tuhlaamatta aikaa epäolennaisuuksiin. 
 • Sanalistoja ja testejä, joiden avulla varmistat oppineesi uutta sanastoa. Hyödynnä valmiit fraasit ja opi uusia tapoja käyttää englannin kieltä työelämän tilanteissa (sis. mm. kokoustilanteet, asiakaspalvelu ja presentaatiot).
 • Opettajan tuki ja palaute, jonka avulla opit välttämään turhat virheet käyttäessäsi englannin kieltä.
 • Säännöllisesti järjestettävät Puhuenglantia.fi-lisäkoulutukset, joissa syvennät osaamistasi ja opit lisää käytännönläheistä, ajankohtaista kieltä jokapäiväiseen käyttöön.
 • Kattavat Puhuenglantia.fi-opiskelupolut, joiden avulla kertaat tärkeimmät kielioppirakenteet, kasvatat sanavarastoasi, petraat ääntämistä ja kuullun ymmärtämistä ja otat haltuun kaikki sujuvan kielitaidon osa-alueet (avataan käyttöösi kahden kuukauden opiskelun jälkeen).

Aloittaessasi nyt saat lisäksi:

 • Suosittu Työelämän englannin puhehaaste, jonka avulla kertaat tärkeimmät työelämän kielitaidon osa-alueet.
 • Laadi vakuuttava hissipuhe, jota voit käyttää kokouksissa, presentaatioissa ja tavatessasi uusia ihmisiä.
 • Työelämän englannin fraasipaketti – valmiit fraasit erilaisiin työelämän tilanteisiin (mm. kokoukset ja asiakaspalvelu).
 • Verbien aikamuotojen kertaus, jonka avulla vältät yleiset virheet ja opit muodostamaan lauseita oikein.
 • Kielenopiskelijan harjoituspäiväkirja, jonka avulla aikataulutat harjoittelun ja kasvatat sanavarastoasi tehokkaasti.
error: Sisältöä ei saa kopioida.