Sisällöntuotanto englanniksi – uutiskirjeet, artikkelit ja hakukoneoptimointi

sisällöntuotanto englanniksiHaluatko tavoittaa asiakkaita myös Suomen rajojen ulkopuolella? Haluatko englanninkielisen tekstin olevan virheetöntä ja idiomaattista sekä kohderyhmän kulttuurin huomioon ottavaa?

Tarjoan käännöspalveluja sekä englanninkielistä sisällöntuotantoa kotisivuille, blogiin, artikkeleihin, uutiskirjeisiin ja sosiaalisen median kanaviin. Palveluun sisältyy perustason hakukoneoptimointi sekä tarvittaessa kuvapankkikuvien lisääminen.

Puhuenglantia.fi tarjoaa sisällöntuotannon ja kääntämisen palveluita yrityksille. Olen työskennellyt kääntämisen, viestinnän ja visuaalisen journalismin parissa vuosien ajan. Viimeisin pitkä projekti ennen opetuspuolelle siirtymistä oli vuoden mittainen käännöstoimeksianto brittiläiselle matkatoimistolle.


 

Minulla on brittiläinen korkeakoulututkinto ja olen asunut ja työskennellyt Englannissa useita vuosia. Tällä hetkellä suoritan englannin kielen, kulttuurin ja kääntämisen opintoja Suomessa.

Tilaa sujuvalla englannin tai suomen kielellä toteutetut tekstit tai käännöstyöt laadukkaasti ja kohtuullisessa aikataulussa toteutettuna. Minulla on kokemusta erityisesti kaupallisista verkkoteksteistä ja olen työskennellyt aiemmin muun muassa matkatoimistoille sekä erilaisten sovellustekstien parissa.

UUTISKIRJE ENGLANNIKSI:

Rakastan sähköpostimarkkinointia! Minulla on pitkä kokemus sähköpostimarkkinoinnista ja ideoin mielelläni kampanjan sekä mielenkiintoisia aiheita yleisöllesi. Autan myös sähköpostimarkkinoinnin aloittamisessa.

 

”Hanna has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”Natalia / LCT Group Ltd

Sisällöntuotanto englanniksi

  • Uutiskirjeet ja sähköpostimarkkinointi
  • Artikkelit verkkosivuille
  • Hakukoneoptimointi ja kielentarkistus

Käännöstyöt FI-EN-FI

  • Käännöstyöt tarvittaessa nopeallakin aikataululla
  • Selkeä hinnoittelu sanamäärän mukaan
  • Pitkäkestoinen yhteistyö

OTA YHTEYTTÄ:

Täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä: [email protected]

Ota yhteyttä:

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös