Sähköpostien kirjoittaminen englanniksi – Tilaa kurssi tästä

ilmainen englanninkurssi

OPI ENGLANNINKIELISEN SÄHKÖPOSTIKIRJOITTAMISEN SALAT JA POIMI PARHAAT VINKIT OMAAN KIRJOITTAMISEEN

Maksuton verkkokurssi – aloita heti!


 

Tule mukaan lyhytkurssille, jolla käydään läpi sähköpostikirjoittamisen sääntöjä. Opi kirjoittamaan kohteliaita ja asiallisia viestejä englanniksi.

Haluatko oppia kirjoittamaan parempia sähköposteja? Koetko, että tarvitset ohjeita oikeiden fraasien käyttöön?

Mikäli vastasit myöntävästi, on tämä kurssi juuri sinua varten. Kurssi toteutetaan kokonaan etävalmennuksena, joten voit osallistua siihen mistä tahansa.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää viiden osion mittaisen tehokkaan verkkokurssin, jonka aikana käymme läpi englannin kielisten sähköpostiviestien käytäntöjä ja harjoittelemme sopivien ilmausten käyttöä. Olipa tavoitteenasi oppia uusia sanoja tai ottaa haltuun sähköpostikäytännöt englannin kielellä, on tämä kurssi sopiva juuri sinulle.

Selkeiden ohjeiden avulla opit ymmärtämään fraasien salat ja tätä kautta parannat myös luetun tai kuullun ymmärtämistäsi huomattavasti!

Jokaisella osiolla on oma teema. Materiaali on käytössäsi 30 päivän ajan.

 

Rekisteröidy kurssille alla. Toivottavasti näemme juuri sinut kurssilla!

 

 


Sähköpostien kirjoittaminen englanniksi - tilaa maksuton kurssi tästä!


Puhuenglantia.fi käyttää antamiasi tietoja ollakseen yhteydessä sinuun uutis- ja markkinointiviestien muodossa. Tilaamalla ilmaisen kurssin vahvistat, että voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse. Samalla hyväksyt tietosuojaselosteemme, joka löytyy kotisivuiltamme.

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.