Tervetuloa!

Kiitos kiinnostuksestasi palveluitani kohtaan!

Yritykseni tärkein tehtävä on tarjota laadukasta englannin yksityisopetusta ja auttaa asiakkaitani saavuttamaan sujuva englannin kielitaito, jota he uskaltavat käyttää rohkeasti erilaisissa tilanteissa. Auttaisin mielelläni myös sinua saavuttamaan näitä tuloksia!

Tältä sivulta löydät lisätietoja palvelustani ja hinnoittelustani sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Kun olet tutustunut sivun sisältöön, voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, mikäli haluat vielä keskustella tilanteestasi ennen tilauksen tekemistä.

Jään odottamaan yhteydenottoasi!

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!


Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

AIKATAULU:

Olen tavoitettavissa: Maanantaista perjantaihin, klo 9- 16

Yksityisopetuksen tapaamispäivät: Vapaat ajat arkipäivisin klo 9-18 välillä, kysy tilannetta. Pakettiin sisältyvien oppituntien aikataulu sovitaan aloituksen yhteydessä.

Oppituntien peruutus: Maksutta tapaamista edeltävänä iltana klo 20 mennessä.

Kotitehtävien palautus: Tapaamista edeltävänä iltana.

KUINKA ENGLANNIN YKSITYISOPETUS ETENEE? 

Kielitaidon parantaminen vaatii säännöllistä harjoittelua, ja tämän takia yksityisopetuspaketit on suunniteltu intensiivisiksi jaksoiksi, joiden aikana saat tukea ja apua harjoitteluun. Yksityisopetuksen tapaamiset on suositeltavaa käyttää noin viikon välein, muuten opiskelu jää yleensä taka-alalle eikä siitä ole hyötyä. 

Yksityisopetus on jaettu kolmeen jaksoon, joiden aikana käydään läpi seuraavat aiheet:

  • perusasioiden hallinta

  • englannin kielen sanaston käyttö

  • ääntäminen, puhuminen ja kommunikointi englannin kielellä

Tilanteestasi riippuen jaksoja voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.  Kielen opiskelu vaatii myös omaa aikaa ja säännöllistä, itsenäistä harjoittelua ohjauksen ohella. Tähän saat minulta selkeän ohjeistuksen.

Yksityisopetus aloitetaan lähtötasotestillä, joka kannattaa tehdä ennen ensimmäistä oppituntia. Testiin kannattaa varata aikaa noin 1-2 tuntia, ja sen voi tehdä osissa. Saat linkin kurssimaksun suoritusta varten ja avaan pääsyn lähtötasotestiin heti kun maksusuoritus on kirjautunut.

MAKSUTAVAT:

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä OP Lasku ja Jousto- tai Collector-osamaksu.

Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä tai sen voi valita erikseen verkkokaupassa.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Mille tasolle kurssi sopii?

Englannin yksityisopetus sopii kaikille tasoille. 

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Yksityisopetuspaketin kesto on määritelty etukäteen. Yksityisopetuksessa on noin kuukauden mittainen kesä- ja talvitauko loma-aikoina. Verkko-opiskelu on hyvin joustavaa, eli voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa.

Yksityisopetuksen tapaamiset tulee käyttää ja räätälöidyt tehtävät tulee palauttaa sovitussa ajassa. 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä.

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta lähtötasostasi, motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia ja ohjausta on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia viikossa (voi jakaa pienempiin pätkiin) + verkkotapaaminen tai kotitehtävien tekoon kuluva aika.

Yksityisopetus on investointi, johon kannattaa varata riittävästi aikaa saadaksesi ohjauksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON TÄSTÄ:

MITÄ SEURAAVAKSI?

Mikäli haluat aloittaa englannin yksityisopetuksen, lähetän sinulle maksulinkin tai laskun kurssimaksusta. Maksusuorituksen kirjauduttua avaan sinulle pääsyn lähtötasotestiin ja materiaalipakettiin sekä yksityisopetuksen aikatauluun ja varaamme ajan ensimmäiselle tapaamiselle. Lähtötasotesti tulee olla tehtynä ennen ensimmäistä tapaamista.

Tervetuloa mukaan! Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin, joten voit lähettää minulle myös sähköpostia koska tahansa:

[email protected] tai käytä sivun oikeassa laidassa olevaa viestitoimintoa (vihreä viestikuvake).

error: Sisältöä ei saa kopioida.