TUTUSTU MAKSUTTOMAAN OPPAASEEN

Näiden ohjeiden avulla ymmärrät, mihin sinun kannattaa keskittyä työelämän englannin kielitaitosi kehittämisessä. Kielitaidon kehittäminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta oikeisiin asioihin keskittymällä tuloksia syntyy nopeasti. 

Katso opas sivun alaosasta!

ASIAKKAILTA

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Kouluttaja on innostava, ystävällinen ja kaikin puolin miellyttävä sekä tietysti pätevä opettamaan.”

“Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi.”

KATSO VINKIT TÄSTÄ

Aloita tutustumalla alla oleviin vinkkeihin ja pohdi, toteutuvatko nämä asiat jo kohdallasi. Mitä voisit muuttaa tai lisätä harjoitteluusi? Saat pian sähköpostitse lisää vinkkejä työelämän kielitaitosi kehittämiseen!

Puhu englantia

Kieltä oppii parhaiten käyttämällä sitä mahdollisimman monipuolisesti. Lukemalla tai kuuntelemalla opit toki uusia asioita, mutta vain puhuminen auttaa sinua kehittymään puhumisessa!

Älä pelkää virheitä

Aivomme eivät kykene tuottamaan kahta kieltä täysin virheettömästi, joten tulet aina tekemään joitakin virheitä käyttäessäsi muuta kuin äidinkieltäsi. Kielen säännöllinen käyttö tuo rutiinia, jonka myötä myös virheet vähenevät.

Ajankäyttö

Yksittäinen harjoituskerta satunnaisesti ei vie kielitaitoasi eteenpäin. Käytä harjoitteluun aikaa ja pidä harjoittelurytmi säännöllisenä, ettet unohda jo oppimiasi asioita.

Hanki palautetta

Aikuisiällä palautteen saaminen on erityisen tärkeää, sillä se kertoo sinulle mikä sujuu, ja mitä sinun kannattaa harjoitella lisää. Koska olet viimeksi saanut aidosti hyödyllistä palautetta kielitaidostasi?

Aseta tavoitteita

Opiskelu sujuu parhaiten, kun asetat itsellesi pieniä tavoitteita ja harjoittelet säännöllisesti. Kannattaa siis pohtia, mitä sujuva kielitaito tarkoittaa juuri sinulle! Osaava opettaja pystyy auttamaan sopivien tavoitteiden asettamisessa.

Älä stressaa

Oppiminen sujuu parhaiten rauhallisessa mielentilassa. Stressi heikentää keskittymiskykyä ja muistin toimintaa, joten raskaan työpäivän päätteeksi kannattaa vaihtaa suosiolla vapaalle!

SÄÄNNÖLLINEN HARJOITTELU TUO TULOKSIA

Puhuenglantia.fi ei tarjoa kursseja, joiden kanssa jäät yksin. Kaikkiin kursseihin sisältyy ohjattua harjoittelua.

Saat ahaa-elämyksiä englannin kielen suhteen ja kielitaidon palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Huomaat, miten voit saavuttaa tuloksia lyhyessäkin ajassa harjoittelemalla oikeita ja hyödyllisiä asioita.

Opit nauttimaan englannin kielen käytöstä. Et arastele puhumista etkä unohtele sanoja puhuessasi.

Harjoittele kokeneen opettajan kanssa

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös