Marraskuun lukuvinkit – Puhuenglantia.fi

Lukemista englanniksi – *Kaupallinen yhteistyö: Storytel

Marraskuun lukuvinkeistä löytyy kirjasuosituksia Storytelin valikoimista. Storytel tarjoaa sekä äänikirjoja että e-kirjoja, joten lukeminen on vaivatonta omalla laitteellasi!

Huomaathan, että Storytel tarjoaa tällä hetkellä maksuttoman 40 päivän kokeilujakson uusille asiakkaille! Tarjous on voimassa 30.11.2022 asti.


Äänikirjat

This is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor >>

Adam Kayn useasti palkittu kirja englannin sairaalamaailmasta. Tämä kirja oli Sunday Timesin Bestseller-listalla yli puolen vuoden ajan ja se on palkittu Englannissa muun muassa seuraavilla palkinnoilla: Book of the Year, Non-Fiction Book of the Year, New Writer of the Year and Zoe Ball Book Club Book of the Year.


A Year in the Life of the Yorkshire Shepherdess >>

Myös Suomen televisiosta tutun Amanda Owenin tarina näyttelijä Janine Birkettin lukemana. Myös tämä kirja pääsi Sunday Timesin Bestseller-listalle. Sopii maalaiselämästä haaveileville!


My Brilliant Friend >>

Elena Ferranten suosittu teos englanninkielisenä. Tästä voit saada hyödyllisen oppitunnin kielten eroista, mikäli olet jo lukenut Loistava ystäväni -kirjan suomeksi!


The Storytelling Animal: How Stories Make Us Human >>

Mielenkiintoinen kirja tarinoiden merkityksestä elämässämme. Tämä kirja sopii hyvin esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille!


E-Kirjat

The Yellow Wallpaper >>

Klassikkotarina, jonka Charlotte Perkins Gilman kirjoitti oireiltuaan psyykkisesti lapsensa syntymän jälkeen. Suomennettu nimellä Keltainen seinäpaperi. Ei herkille!


Why We Sleep: Unlocking the Power of Sleep and Dreams >>

Paljon kansainvälistä huomiota kerännyt ja New York Timesin Bestseller-listalle päässyt kirja nukkumisesta ja unista. Tämä kirja on saatavilla sekä e-kirjana että äänikirjana, ja lukijan aksentti on hyvin selkeä!


City of Champions: A History of Triumph and Defeat in Detroit >>

Detroitin kaupungista ja erityisesti urheilunäkökulmasta kirjoitettu teos avaa tarinoita kuuluisuuksien takana.


Helppotasoisia äänikirjoja

Amazing Entrepreneurs and Business People >>

Kuuntele historian kuuluisien yrittäjien tarinoita helpotetulla englannin kielellä.


Amazing Women >>

Kuuntele historian kuuluisien naisten tarinoita helpotetulla englannin kielellä.

 

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös