Tervetuloa mukaan!

Kiitos kiinnostuksestasi opasta kohtaan.

Saat pian sähköpostiisi oppaan, jonka avulla opit, kuinka sinun kannattaa aloittaa työelämän englannin puhetaitojesi kehittäminen. Saat ensimmäisen viestin sähköpostiisi huomenna. Tarkistathan kaikki kansiot, sillä viestit lähetetään suoraan kurssijärjestelmästä!

Kuka olen?

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Seitsemän vuoden opetuskokemuksen lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Minun tehtäväni on auttaa sinua hyödyntämään sitä kielitaitoa, joka sinulla jo on. Tehdä siitä sujuvampaa ja rakentaa sen päälle uutta osaamista käytännöllisiä strategioita käyttäen.

englannin puhekurssi
englannin yksityisopetus

ASIAKKAILTA:

Kiitos sinulle tuhannesti. Sain palautteestasi itsevarmuutta puhumiseen ja hyviä vinkkejä mihin keskittyä kirjoittamisessa. Työhaastattelut sujuivat sen verran hyvin, että sain hakemani työpaikan ja sitä myötä englannin käytöstä tulee arkipäivää.

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.” “Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Tuntuu että palaset loksahtivat jollain tapaa paikoilleen, sillä tähän asti on monesti rakentanut lauseita sen perusteella, mikä “kuulostaa” oikealta, mutta ei ole osannut perustella, miksi sanoo/kirjoittaa jollain tapaa.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi. Opiskelulla on tavoite.”

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös