Työkieli vaihtuu englanniksi - mistä apua?

Annukan työkieli oli vaihtumassa osittain englanniksi. Hän koki, että pelkkään itsenäiseen opiskeluun oli vaikea keskittyä. Annukka oli käyttänyt kieltä hyvin satunnaisesti työssään ja opiskeluajoista oli jo aikaa.

Annukka aloitti englannin opiskelun neljän viikon intensiivikurssilla.

Varmuus

Säännöllinen harjoittelu tuo varmuutta omaan kielenkäyttöön. Kun saat palautetta, tiedät, mitkä asiat teet oikein.

Huolellisuus

Asiantuntijatyössä huolitellulla kielellä on merkitystä. Huoliteltu kieli syntyy perusasioiden hallitsemisesta ja oikeanlaisen kielen käytöstä.

Selkeys

Yksityisopettajan kanssa työskentely tuo selkeyttä harjoitteluun. Tiedät tarkasti, mitä ja miten sinun kannattaa harjoitella.

Vakuuttavuus

Rohkea ja monipuolinen kielenkäyttö antaa sinusta asiallisen kuvan yhteistyökumppaneillesi. Se on myös vakuuttavuustekijä.

Tehokas tapa aloittaa

Neljän viikon intensiivikurssi on varsinainen KICKSTART englannin opiskeluun. Vaikka ohjelma voi tuntua tiiviiltä, on se usein paras tapa saada opiskelu kunnolla käyntiin säännöllisen tuen avulla.

Annukan omat kommentit

Sain varmuutta ja huolellisuutta kielen käyttöön, sekä selkeyttä siihen mihin tulisi erityisesti kiinnittää huomiota jatkossa.

Ehdottomasti kannattaa. Hannan tapa opettaa, ohjata ja neuvoa on perusteellinen ja selkeä. Opiskelin itsekseni ennen kurssin aloittamista ja huomasin heti miten iso ero ja merkitys on sillä, että saa palautetta ja voi pysähtyä epäselvien asioiden äärelle.

Omasta opiskeluajasta on kauan ja huomasin, että olen kuljettanut mukanani sieltä asti mukanani jotain ” väärin opittua”, ihan perusasioiden kertaamisestakin tuli ahaa elämyksiä. Ammatillinen teksti, kirjoittaminen ja puhuminen – selkeys, ensin selkeät rakenteet, sitten ” lihaa luiden päälle ” eli voi rikastuttaa kieltä, kirjoittamista ja puhumista. Selkeys tuo lisää asiantuntijuutta.

Autan mielelläni englannin kielitaitosi kanssa!

Hanna
Puhuenglantia.fi

englannin yksityisopetus

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös