Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

 

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen.

Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran kesätöihin jo vuonna 2000, koska kuuntelin paljon brittiläistä pop-musiikkia ja halusin päästä paikan päälle seuraamaan, mitä maassa tapahtuu. Siitä lähtien olen asunut ja matkustanut maassa useaan otteeseen.

Opiskelin Manchesterin yliopistossa humanististen tieteiden kandidaatiksi. Nuo vuodet Englannissa muuttivat elämäni suunnan. Ihastuin englantilaiseen kulttuuriin ja englannin kieleen niin paljon, että päädyin lopulta opiskelemaan englannin opettajaksi.  Minulla on edelleen tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin tapaamassa ystäviä ja yhteistyökumppaneitani sekä pitämässä yllä omaa kielitaitoani. Järjestän aika ajoin myös kieliretriittejä Englannissa.

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta. Uskon vahvasti siihen, että sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

KUINKA VOIN AUTTAA SINUA?

  • Lähtötilanteen kartoitus ja selkeä opiskelusuunnitelma
  • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen opiskelussa
  • Mielenkiintoiset, omaan alaasi tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät opiskelumateriaalit
  • Motivoiva opetustapa
  • Itsevarmuus vieraalla kielellä toimimiseen
  • Puhuminen ja ääntäminen

Mikäli haluat seurata Puhuenglantia.fi -tapahtumia, suosittelen sinua tilaamaan uutiskirjeen tai seuraamalla tiliäni Instagramissa. Jaan uutiskirjeessä hyödyllisiä vinkkejä sekä materiaaleja ja sitä kautta saat myös ensimmäisenä tiedotteet alkavista kursseista.

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.