Käytä englantia vakuuttavasti työelämässä

Työelämän englannin kielikoulutus ja intensiivikurssit

Harjoittele pätevän opettajan ohjeistuksessa asioita, jotka vievät kielitaitoasi aidosti eteenpäin.

 • kasvata työelämän sanavarastoasi

 • puhu monipuolisesti erilaisista aiheista

 • esiinny itsevarmasti ja ilmaise itseäsi tarkasti englannin kielellä

Puhuenglantia.fi on työelämän englannin kielikoulutukseen erikoistunut, rekisteröity koulutuspalvelu.

Puhuenglantia.fi auttaa eri alojen asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleviä asiakkaitaan käyttämään englannin kieltä luontevasti ja vakuuttavasti erilaisissa työelämän tilanteissa. 

Säännöllisen harjoittelun ja palautteen avulla opit käyttämään englannin kieltä rohkeasti, oikein ja luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

“Opiskelin itsekseni ennen kurssin aloittamista ja huomasin heti miten iso ero ja merkitys on sillä, että saa palautetta ja voi pysähtyä epäselvien asioiden äärelle.”
“Voin suositella ja olen jo niin tehnytkin. Mahtava opettaja, joka osasi löytää oikeat kehityskohteet ja panostaa niihin. Esitin paljon kysymyksiä ja sain aina vastauksen.”
“Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.”

Kurssiin sisältyy:

 • lähtötilanteen kartoitus

 • tapaamisia sopimuksen mukaan

 • henkilökohtainen ohjeistus opiskeluun

 • selkeä Puhuenglantia.fi-etenemissuunnitelma

 • käytännönläheisiä harjoituksia

 • kattava työelämäaiheinen materiaalikirjasto

 • säännöllinen palaute opettajalta

Koulutuksen hinta on alkaen 500 euroa sis. ALV. Kokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti.

Tehokkaan harjoittelun myötä:

 • kommunikoit sujuvammin ja tehokkaammin kollegojen ja asiakkaiden kanssa

 • käytät monipuolista ja vakuuttavaa sanastoa puhuessasi

 • et unohtele sanoja käyttäessäsi englannin kieltä

 • osallistut kokouksiin itsevarmasti ja luontevasti

 • neuvottelet liike-elämän tilanteissa kohteliaasti

 • käytät englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa

 • opit verkostoitumaan luontevasti englannin kielellä

 • opit käyttämään nykyaikaista, kansainvälisessä työelämässä käytettävää kieltä

 • opit toimimaan erilaisissa työelämän tilanteissa käytännönläheisten harjoitusten ja esimerkkien avulla

ASIAKKAILTA

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Uskallan taas avata suuni puhuakseni yllättävissäkin tilanteissa.”

“Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.”

“Kurssiin sisältyi paljon puheharjoitusta, vain oleelliset kielioppiasiat, ääntämiseen apua.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Varmuuteni käyttää englantia kasvoi huikeasti. Jos ennen jännitin tilanteita, jossa piti puhua englantia, niin nyt oikein odotan niitä, ja vieraan kielen käyttäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Hanna on hyvin sympaattinen ja kannustava opettaja, ja voin suositella kursseja lämpimästi.”

“Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.”

“Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!”

Kehitä kielitaitoasi kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Minun tehtäväni on auttaa sinua hyödyntämään sitä kielitaitoa, joka sinulla jo on. Tehdä siitä sujuvampaa ja rakentaa sen päälle uutta osaamista käytännöllisiä strategioita käyttäen.

Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen. Kielen aktiivinen käyttäminen ja siitä palautteen saaminen on tutkitusti tehokkain tapa kehittyä.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös