Englannin yksityisopetus – kurssi

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Sinulle, joka kaipaat selkeyttä opiskeluun.

Englannin yksityisopetus on oikea kurssi sinulle, mikäli olet valmis nostamaan kielitaitosi uudelle tasolle tehokkaan ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Voit olla millä tasolla tahansa, mutta tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi. Pyydä tarjous täyttämällä sivun alaosasta löytyvä lomake.

englannin intensiivikurssi

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS 


 • Haluaisitko parantaa kielitaitoasi, puhua sujuvaa englantia, oppia ääntämään englantia oikein ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?
 • Haluaisitko opiskella intensiivisemmin ja saada henkilökohtaista ohjausta sekä palautetta edistymisestäsi?
 • Haluaisitko saada selkeät raamit opiskelulle ja harjoitella mielenkiintoisten materiaalien avulla?

Asiakkaani lähestyvät minua usein tilanteessa, jossa englannin kielitaito on päässyt syystä tai toisesta ruostumaan. Englannin opiskelusta tai kielen käyttämisestä on kulunut pitkä aika, sitä ei ole tullut käytettyä missään eikä oikein tiedetä, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Sitten eteen tulee työpaikan kielen muutos englanniksi tai uusia kansainvälisiä asiakkaita, joiden kanssa pitäisi pystyä kommunikoimaan sujuvasti. Puhuminen jännittää ja sähköpostiviestienkin kirjoittaminen tuntuu haastavalta.

Usein asialle pitäisi saada tehtyä jotain nopealla aikataululla. Tarjolla olevat ryhmäkielikurssit ovat usein turhan hidastempoisia tarpeisiisi, koska apua tarvitaan pian.

Mitä jos kertoisin sinulle, että sujuvan kielitaidon myötä varmuuden englannin kielen käyttöön voi saavuttaa jo muutamassa kuukaudessa? Tehokkaan ohjauksen avulla jo parissa kuukaudessakin saadaan aikaan tuloksia, ja opiskelun eteneminen on sinusta itsestäsi kiinni.

Tarjoamani paketti englannin opiskeluun eroaa muista tarjolla olevista verkkokursseista melko paljon. Kurssi perustuu henkilökohtaiselle palautteelle, jota saat tehtävistäsi koko kurssin ajan. Kurssitehtävät räätälöidään tarpeisiisi kattavan lähtötasotestin tulosten perusteella. Englannin yksityisopetus on tehokkain tapa saavuttaa sujuva kielitaito!


Yksityisopetuksessa voidaan keskittyä sinulle tarpeelliseen aihealueeseen yleisen kielioppiohjauksen lisäksi. Luon sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman lähtötasotestin tulosten perusteella.

 • Minkälaisissa tehtävissä olet?
 • Kenen kanssa asioit englannin kielellä?
 • Minkä tyyppisissä tilanteissa käytät englannin kieltä?
 • Mitkä ovat suurimmat haasteesi englannin kielen kanssa?

Monet asiakkaani opiskelevat kursseillani myös työnantajan kustantamana, joten kannattaa kysyä tätä mahdollisuutta omalta esimieheltäsi! Annan mielelläni lisätietoja.

Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli:

 • olet todennut massaverkkokurssit tehottomiksi
 • haluat todella panostaa opiskeluun ja saada tuloksia lyhyessäkin ajassa
 • tarvitset henkilökohtaista palautetta ja ohjausta opiskelun suunnitteluun

Tältä kurssilta saat:

 • selkeyttä omaan tilanteeseesi ja oikean suunnan opiskelulle
 • ohjeita opiskelussa kohtaamiisi ongelmiin
 • järkevän ja toteutettavissa olevan määrän opiskelua, joka vie kielitaitoasi eteenpäin

PUHUENGLANTIA.FI - ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Kattava lähtötasotesti ja sopimuksen mukainen määrä yksityisopetustunteja verkossa. 

Tämä sopii sinulle, mikäli kaipaat nopeasti tehokasta ohjausta englannin opiskeluun. Säännöllinen, ohjattu opiskelu kehittää kielitaitoasi kaikkein parhaiten. Suosituin pakettini.

 • Kattava lähtötasotesti
 • Sopimuksen mukainen määrä verkkotapaamisia (a’ 60 min)
 • Henkilökohtainen tuki koko opiskelujakson ajan
 • Käyttöoikeus laajaan materiaalipakettiin (kielioppi, ääntäminen, small talk, luetun/kuullun ymmärtäminen, kirjoittaminen, jne.)

Puhuenglantia.fi - Maksuton kustannusarvio

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Englannin yksityisopetus - kurssiin sisältyy:

1. Kattava lähtötason kartoitus ja teema opiskelulle – mitä minun tulee opiskella

Teetän sinulle lähtötasotestin ja valmistelen suunnitelman opiskelujaksoa varten. Saat säännöllisesti omalle tasollesi räätälöityjä harjoituksia kahden kuukauden ajan.

“Lähtötasotesti oli hyvä pohja kurssille ja sen avulla sai ymmärrystä oman kielitaidon tasosta.”


2. Tapaamiset – miten minun tulee opiskella?

Kurssiin sisältyy sopimuksen mukainen määrä 60 minuutin verkkotapaamisia, joiden aikana saat kattavan ohjeistuksen valitsemasi aiheen tehokkaaseen opiskeluun ja harjoittelet käytännön kielitaitoa. Tapaamisten aikataulu suunnitellaan yhdessä.


3. Räätälöidyt harjoitukset 

Ohjaukseen sisältyy räätälöityjä harjoituksia, joista saat henkilökohtaista palautetta.


 

Tämä paketti auttaa sinua aloittamaan sujuvan kielitaidon harjoittelun monipuolisten harjoitusten avulla. Saat selkeän kuvan lähtötilanteestasi ja hyvän rutiinin kielen opiskelulle. Saat itsellesi sopivat metodit, ohjausta oikeaan suuntaan sekä säännöllistä palautetta edistymisestäsi.


MAKSUTAVAT: Verkkopankki , pankki- ja luottokortit sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu. Yrityslaskutus.

Yksityisopetuksen tapaamiset tulee käyttää ja räätälöidyt tehtävät tulee palauttaa kahden kuukauden kuluessa ostopäivästä.

Voit maksaa kurssin yhdessä tai useammassa erässä. Pyydä tarjous täyttämällä sivun alaosassa oleva lomake.

Englannin yksityisopetus - kokemuksia:

Sami Mannila, Manager, Projects and Start-up

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi.

Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Eija, Viestintäkoordinaattori

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Ilkka, Tavaratalopäällikkö

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Kokeneen opettajan avulla harjoittelet monipuolisesti

englannin opettaja
Manchester, 2017. Kuva: Helen Davies.

Haluatko saavuttaa sujuvan kielitaidon ja saada itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen?

Olen Hanna Anttila, espoolainen englannin opettaja. Tarjoan yksilöllistä englannin opetusta työelämässä oleville aikuisille.

Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Asun Suomessa, mutta minulla on myös tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2000, ja siitä lähtien olen asunut maassa useaan otteeseen. Ihastuin englantilaiseen kulttuuriin ja englannin kieleen niin paljon, että päädyin lopulta opiskelemaan englannin opettajaksi.

Olen opettanut englantia netin kautta jo useamman vuoden ajan. Oppilainani on enimmäkseen työelämässä olevia aikuisia sekä kansainvälisiin kielikokeisiin valmistautuvia, ulkomaille töihin tai opiskelemaan suuntaavia.

Minulla on brittiläinen yliopistotutkinto humanistiselta alalta sekä englannin kielen opinnot suomalaisesta yliopistosta. Lisäksi olen suorittanut laajan kansainvälisen TEFL-opettajatutkinnon sekä verkko-opetukseen, työelämän englantiin ja kielikokeisiin liittyviä lyhytkursseja. Puhun itse suomen ja englannin lisäksi ruotsia ja hieman venäjää.

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Lue lisää…

Lue bloggaaja Vilman kokemuksia opiskelusta kanssani:

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!” Vilma P.

Eero, opiskelijavaihdossa ulkomailla

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Asiakas

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

PUHUENGLANTIA.FI - ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Kattava lähtötasotesti ja sopimuksen mukainen määrä yksityisopetustunteja verkossa. 

Tämä sopii sinulle, mikäli kaipaat nopeasti tehokasta ohjausta englannin opiskeluun. Säännöllinen, ohjattu opiskelu kehittää kielitaitoasi kaikkein parhaiten. Suosituin pakettini.

 • Kattava lähtötasotesti
 • Sopimuksen mukainen määrä verkkotapaamisia (a’ 60 min)
 • Henkilökohtainen tuki koko opiskelujakson ajan
 • Käyttöoikeus laajaan materiaalipakettiin (kielioppi, ääntäminen, small talk, luetun/kuullun ymmärtäminen, kirjoittaminen, jne.)

Puhuenglantia.fi - Maksuton kustannusarvio

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mille tasolle kurssi sopii?

Englannin yksityisopetus sopii kaikille tasoille.

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Kurssi alkaa ensimmäisestä aloitustapaamisesta ja kurssin aikana ei ole mahdollista pitää taukoa. Huomaa kuitenkin, että verkko-opiskelu on hyvin joustavaa, eli voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa.

Verkko-oppitunnit järjestetään KESKIVIIKKOISIN / TORSTAISIN.

Intensiiviopetus Helsingissä VIIKONLOPPUISIN.

Yksityisopetuksen tapaamiset tulee käyttää ja räätälöidyt tehtävät tulee palauttaa sovitussa ajassa.

Tapaamisia ei järjestetä ajalla 18.6.-16.8. ja 30.11.-17.1.

 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä.

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta lähtötasostasi, motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia ja ohjausta on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

 

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia viikossa (voi jakaa pienempiin pätkiin) + verkkotapaaminen tai kotitehtävien tekoon kuluva aika.

error: Sisältöä ei saa kopioida.