Englannin yksityisopetus ONLINE (verkossa)

Hanki sujuva kielitaito henkilökohtaisen ohjauksen avulla

Kattava lähtötason testaus, henkilökohtainen ohjeistus opiskeluun sekä säännöllinen ohjaus. Tasollesi räätälöity opiskeluohjelma.

Englannin yksityisopetus on oikea valinta, mikäli olet valmis nostamaan kielitaitosi uudelle tasolle tehokkaan ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Voit olla millä tasolla tahansa, mutta tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi.

Yksityisopetuksessa voidaan keskittyä sinulle tarpeelliseen aihealueeseen yleisen kielioppiohjauksen lisäksi. Luon sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman lähtötasotestin tulosten perusteella.

 • Minkälaisissa tehtävissä olet?

 • Kenen kanssa asioit englannin kielellä?

 • Minkä tyyppisissä tilanteissa käytät englannin kieltä?

 • Mitkä ovat suurimmat haasteesi englannin kielen kanssa?

Yksityisopetuksen hyödyt:

 • Selvität oman lähtötasosi ja harjoittelua vaativat asiat

 • Opit muodostamaan lauseita oikein

 • Opit puhumaan jännittämättä

 • Opit ääntämään englantia oikein

 • Kasvatat sanavarastoasi

 • Joustava aikataulu mahdollistaa opiskelun sovittamisen arkeen

Kuinka voin auttaa sinua?

 • Lähtötilanteen kartoitus ja selkeä opiskelusuunnitelma

 • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen opiskelussa

 • Mielenkiintoiset, omaan alaasi tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät opiskelumateriaalit

 • Motivoiva opetustapa

 • Itsevarmuus vieraalla kielellä toimimiseen

 • Puhuminen ja ääntäminen

Englannin yksityisopetus - kokemuksia:

Sami Mannila, Manager, Projects and Start-up

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi.

Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Eija, Viestintäkoordinaattori

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Anu, Voimavalmentaja

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Asiakas

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

HARJOITTELE TEHOKKAASTI

Keskity palautteen avulla asioihin, joita tarvitset

Kattavan lähtötasotestin ja henkilökohtaisen ohjeistuksen avulla voit keskittyä kurssilla juuri sinulle tarpeellisiin asioihin. Tällä kurssilla keskitytään kehittämään sinun taitojasi.

KASVATA SANAVARASTOASI

Opi muistamaan uusia, hyödyllisiä sanoja ja fraaseja

Opi tekniikoita, joiden avulla muistat sanoja ja osaat käyttää niitä oikeissa tilanteissa. Opi ymmärtämään, miten sanat toimivat englannin kielessä ja mitä sinun tulee osata.

PUHU JA KIRJOITA

Opi käytännön kielitaitoa henkilökohtaisen palautteen avulla

Opi ilmaisemaan mielipiteitäsi, viemään keskustelua eteenpäin ja puhumaan itseäsi kiinnostavista aiheista.

ASIAKKAILTA – MIKÄ OLI KURSSIN HYÖDYLLISIN ANTI?

Mietin, että riittääkö motivaationi näinkin vapaaseen opiskelumuotoon, mutta taustalla oli juuri sopiva paine, jotta joka viikko tuli harjoiteltua paljon.

Kurssi auttoi työskentelemään kurinalaisesti. Kurssilla sain palautetta kielenkäytöstäni. Opin uusia asioita.

Ymmärrystä siihen, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Paljon puheharjoitusta, vain oleelliset kielioppiasiat, ääntämiseen apua.

Säännöllisyys, joka päivä jotakin.

Uuden oppimisen kautta opiskelumotivaation kasvu.

Aikataulu, joka tuki opiskelua.

Lähtötasotesti oli hyvä pohja kurssille ja sai ymmärrystä oman kielitaidon tasosta.

Olen suositellut jo meillä töissä, kertonut miten kiva on kun viikossa tulee mielenkiintoiset tehtävät ja ennenkaikkea tulee käytettyä englantia.

Jämäkkä, helposti lähestyttävä, innostava opettaja.

Olet ammattitaitoinen ja kurssimateriaali nettisivuilla on erittäin laaja ja monipuolinen, harjoitusmateriaaleja on paljon.

ROHKEUTTA ENGLANNIN KÄYTTÄMISEEN

Opi puhumaan sujuvasti ja jännittämättä

Harjoittele puhumista käytännöllisten harjoitusten ja palautteen avulla. Kehitä kaikkia kielitaidon osa-alueita säännöllisesti selkeästi etenevän kurssin puitteissa.

KERTAA PERUSTEET

Kertaa perusteet käytännöllisten tehtävien avulla

Kurssilla kerrataan käytännön kielitaidon kannalta tärkeimmät rakenteet sekä ääntämisen perusasiat. Opit myös kiinnittämään huomiota asioihin, jotka ovat suomalaisille kaikken haastavimpia.

LUE JA KUUNTELE

Tasollesi sopivia harjoituksia

Kasvata kielitaitoasi lukemalla ja kuuntelemalla kiinnostavista aiheista silloin kun sinulle sopii.

OHJAUSTA OMALLA TASOLLASI

Selkeä suunnitelma opiskelulle

Kurssin sisältö räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan: kertaa kielioppia, kasvata sanavarastoasi, harjoittele puhumista tai kirjoittamista. Opettaja suunnittelee sinulle henkilökohtaisen roadmapin tätä varten.

Ilkka, Tavaratalopäällikkö

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Kokeneen opettajan avulla harjoittelet monipuolisesti

Haluatko saavuttaa sujuvan kielitaidon ja saada itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy lähtötason testaus sekä henkilökohtaista palautetta.

Lue bloggaaja Vilman kokemuksia opiskelusta kanssani:

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!” Vilma P.

Eero, opiskelijavaihdossa ulkomailla

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mille tasolle kurssi sopii?

Englannin yksityisopetus sopii kaikille tasoille. 

Valitse yksityisopetus + verkkotapaamiset, mikäli olet alkeistasolla, kaipaat henkilökohtaisempaa ohjausta tai enemmän puheharjoittelua.

 

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Ohjatun osuuden kesto on alkaen 3-5 kuukautta. Verkko-opiskelu on hyvin joustavaa, eli voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa.

Yksityisopetuksen tapaamiset tulee käyttää ja räätälöidyt tehtävät tulee palauttaa sovitussa ajassa.

 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä.

 

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta lähtötasostasi, motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia ja ohjausta on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

 

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia viikossa (voi jakaa pienempiin pätkiin) + verkkotapaaminen tai kotitehtävien tekoon kuluva aika.

error: Sisältöä ei saa kopioida.