Englannin verkkokurssit

KEHITÄ KIELITAITOASI MONIPUOLISTEN KURSSIEN AVULLA

Tältä sivulta löydät tarjolla olevat kurssit.

Sujuvaan kielitaitoon ei ole olemassa mitään oikotietä. Sen saavuttaminen vaatii aikaa, motivaatiota ja säännöllistä harjoittelua. Sitten jonain päivänä huomaat, että pääsit tavoitteeseesi. Puhuenglantia.fi -verkkokurssit on suunniteltu tukemaan harjoitteluasi. Tarjoamme kursseja, joihin sisältyy säännöllistä palautetta ja henkilökohtaista ohjausta.

Voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi tarjoamalla henkilökohtaista ohjausta, selkeät materiaalit, säännöllistä harjoittelua ja tukea opiskeluun tarvittaessa.

Kurssit toteutetaan verkko-opetuksena. Kursseihin sisältyy henkilökohtainen ohjaus tai säännöllinen palaute.


ENGLANNIN KERTAUSKURSSI

Sopii kertaukseen: ohjattu opiskelu + säännölliset verkkotapaamiset


Suosituin kurssimme, jonka avulla saat selkeän alun englannin opiskeluun.

Alkaa elokuussa 2020.

ENGLANNIN SANASTO- JA PUHEKURSSI

Sopii monelle tasolle: harjoittele puhumista ja opi uusia sanoja palautteen avulla


Kasvata sanavarastoasi ja harjoittele puhumista säännöllisen palautteen avulla.

Hinta: alkaen 47 euroa/kuukausi

ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Sopii kaikille tasoille: ohjattu opiskelu + säännölliset verkkotapaamiset


Säännöllinen, ohjattu yksityisopetus on tehokkain tapa saavuttaa sujuva kielitaito.

Pyydä tarjous!

Kuinka Puhuenglantia.fi toimii?

Puhuenglantia.fi -englanninkurssit perustuvat henkilökohtaiselle palautteelle. Yksityisopetukseen sisältyy kattava lähtötason testaus, laaja materiaalipaketti sekä säännöllistä henkilökohtaista palautetta. Tämän takia ohjaus pystytään sovittamaan sinun tasollesi sopivaksi.

Kätevästi verkossa

Puhuenglantia.fi on tarjonnut verkko-opetusta jo vuodesta 2015, joten verkko-opetuksen käytännöt ovat tulleet tutuksi. Käytössä on moderni kurssialusta sekä parhaat työkalut ja ohjelmistot verkko-opetuksen toteuttamiseen.

Henkilökohtaista ohjausta yksityisopetuksessa

Yksityisopetus eroaa perinteisestä kielikursseista juuri siksi, että sen puitteissa voidaan keskittyä ohjaamaan yksilötasolla, ja tämän takia eteneminen on yleensä myös nopeampaa. Aloittaessasi kurssin teet kattavan lähtötasotestin, jonka perusteella kartoitetaan harjoittelua vaativat osa-alueet.

Kielen käyttäminen etusijalla

Kaikilla kursseilla keskitytään alusta asti kielen aktiiviseen käyttämiseen, jotta se tulee osaksi opiskelua jo alkuvaiheessa. Kursseilla saat palautetta kielitaidostasi sekä vinkkejä muun muassa ääntämiseen ja sanavaraston kasvattamiseen.

Laaja kurssimateriaali on käytössäsi pitkään

Verkkokursseihin sisältyy tietty määrä ohjattua opiskelua, mutta ohjatun osuuden jälkeen voit jatkaa opiskelua kurssialustan kanssa itsenäisesti. Yksityisopetukseen sisältyy kattava materiaalipaketti, joka sisältää teoriaa ja harjoitusmateriaalia jokaiseen kielitaidon osa-alueeseen liittyen.

Joustavat maksutavat

Voit maksaa kurssin yhdessä tai useammassa erässä. Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä OP Lasku ja Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin.

Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä tai sen voi valita erikseen verkkokaupassa.

error: Sisältöä ei saa kopioida.