VALITSE SOPIVA KURSSI

Opi käyttämään englannin kieltä rohkeasti ja luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa.

Jokaiseen kurssiin sisältyy:

  • ohjeistusvideo aiheesta

  • käytännönläheisiä harjoituksia

  • paljon esimerkkejä

 

Kurssien taso A2-B2. Kurssit soveltuvat suomalaisen peruskoulun ja/tai lukion käyneelle.

 

Tilaa haluamasi kurssi klikkaamalla “Lisää ostoskoriin”.

Työelämän sanastokurssi

67 euroa

Opi tehokas tekniikka sanavaraston kasvattamiseen, jotta muistat sanoja puhuessasi ja voi käyttää englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Harjoittele oman alasi sanastoa, itsestäsi kertomista ja kohteliaisuuksia englannin kielellä.

Ääntäminen ja puhuminen

97 euroa

Kertaa ääntämisen perusteet ja ota haltuun suomalaisille tärkeimmät äänteet. Opi puhumaan ja ymmärtämään englannin kieltä paremmin.

Kurssiin sisältyy valmis harjoitusohjelma sekä yksi henkilökohtainen palaute puheestasi!

Prepositiot ja fraasiverbit

67 euroa

Prepositiot ovat yksi englannin kielen tärkeimmistä osa-alueista. Niiden hallitseminen auttaa sinua saavuttamaan sujuvan kielitaidon. 

Harjoituskurssiin sisältyy monipuolisia harjoituksia erilaisiin sanontoihin liittyen.

Verbien aikamuodot

67 euroa

Opi taivuttamaan englannin verbejä oikein, jotta osaat ilmaista itseäsi vakuuttavasti erilaisissa tilanteissa.

Kurssiin sisältyy englannin kielen aikamuotojen kertaus sekä ohjeistus apuverbien käyttöön.

ASIAKKAILTA

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Sami

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Asiakas

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Eija

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Anu

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös