Hanki sujuva englannin kielitaito

Puhuenglantia.fi tarjoaa laadukasta englannin kielikoulutusta työelämässä oleville aikuisille.

Opi puhumaan englannin kieltä rohkeasti ja luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Opiskele englantia säännöllisen tuen tai sinulle räätälöidyn suunnitelman avulla ja varaa yksityisopetusta tarpeen mukaan.

Speak & Learn - Opiskeluohjelma

Kasvata sanavarastoasi ja puhu erilaisista aiheista säännöllisen harjoitusohjelman avulla. Sopii perusteet hallitseville sekä kielitaidon ylläpitoon.

Varaa yksityisopetusta tarvittaessa edulliseen jäsenhintaan.

Hinta alkaen 67 euroa/kuukausi.

englannin prepositiot

Englannin yksityisopetus

Yksityisopetus on tehokkain tapa saavuttaa sujuva kielitaito. Opi käyttämään englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa henkilökohtaisen ohjauksen avulla.

Lähtötason kartoitus ja säännölliset Zoom-tapaamiset opettajan kanssa.

Valitse tehokas intensiivikurssi tai kuukausiperusteinen tilaus.

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi.

Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös