ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Englannin yksityisopetus on oikea valinta, mikäli olet valmis nostamaan kielitaitosi uudelle tasolle tehokkaan henkilökohtaisen valmennuksen avulla ja tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi.

Yksityisopetus räätälöidään aina sinun tasollesi ja tilanteeseesi sopivaksi, joten et käytä aikaa turhien asioiden opiskeluun.

Opiskele joustavasti etänä – Henkilökohtaisen ohjauksen avulla

adult-books-business-374016-1-1536x1024

Osaava opettaja tunnistaa kielitaidossasi kehitystä vaativat asiat ja osaa ohjata sinua harjoittelemaan juuri sinun kielitaitosi kannalta hyödyllisiä asioita, jolloin et käytä aikaa turhaan harjoitteluun.

Yksityisopetuksen aloittavat asiakkaamme haluavat:

  • parantaa englannin puhe- ja keskustelutaitoaan

  • kasvattaa työelämässä tarvittavaa sanavarastoaan

  • saada ilmaisustaan tarkempaa ja monipuolisempaa englannin kielellä

Opetus räätälöidään tasollesi sopivaksi ja harjoittelemme tapaamisissa esimerkiksi sinun työnkuvasi kannalta olennaisia asioita. Yksityisopetuksessa keskitytään erityisesti sujuvaan kommunikointiin englannin kielellä. Opiskelun hinta on 280-400 euroa/kuukausi. Kokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti.

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi. Opiskelulla on tavoite.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.” “Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

HARJOITTELE KOKENEEN OPETTAJAN KANSSA

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Seitsemän vuoden opetuskokemuksen lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

  • sanavarastosi laajenee (myös oman alasi sanavarasto)

  • saat varmuutta englannin kielen käyttöön

  • opit puhumaan monipuolisesti erilaisista aiheista

  • tiedät tarkasti, mitä sinun tulee harjoitella kehittyäksesi

Opiskelu on tehokasta, kun keskitymme juuri sinun kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin.

englannin yksityisopetus

ASIAKKAILTA:

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Sami

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Asiakas

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Eero

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Eija

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Anu

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Ilkka

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös