Englannin verkkokurssit

ENGLANNIN VERKKOKURSSIT

Puhuenglantia.fi  tarjoaa ainoana palveluntarjoajana verkkokurssit, joihin sisältyy oppilaan lähtötason kartoitus sekä henkilökohtainen palaute, seuranta ja tuki. Tavoitteenamme on aktiivisen kielitaidon kehittäminen selkeän ohjauksen avulla.

Kurssit eivät ole automatisoituja, vaan tavoitteenamme on saada aikaan oikeita tuloksia. Tuloksia saat aikaan hyödyntämällä kurssin monipuolisia sisältöjä ja henkilökohtaista palautetta, ja halutessasi voit harjoitella vaikka päivittäin.

Tarjoamme monipuoliset, ammattilaisten ja natiivipuhujien tuottamat kurssimateriaalit mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista. Opiskelu tapahtuu modernilla SSL-suojatulla verkkokurssialustalla ja tapaamiset järjestetään verkkopuheluohjelman välityksellä.

 

VALITSE KAHDESTA VAIHTOEHDOSTA:

  1. Verkkokurssi – itsenäinen opiskelu rauhalliseen tahtiin
  2. Yksityisopetus – intensiivinen opetus ja lähtötason kartoitus

Verkkokurssin voi aloittaa koska tahansa!

MAKSUTAVAT: Verkkopankki sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu.


Opiskele itsenäisesti:

Puhuenglantia.fi -englannin lähtötasotesti on kattava lähtötasokoe, joka kertoo osaamistasosi tarkasti ja antaa sinulle hyvät ohjeet opiskelun kanssa etenemiseen.


ENGLANNIN KERTAUSKURSSI

Kertaa englannin kielitaidon perusteet tällä itsenäisesti tehtävällä verkkokurssilla. Kurssiin sisältyy aloitustapaaminen opettajan kanssa ja paljon henkilökohtaista ohjausta.


ENGLANNIN INTENSIIVIKURSSIT JA YKSITYISOPETUS

Verkon kautta tapahtuva englannin yksityisopetus mahdollistaa juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden, halusitpa sitten harjoitella puhumista, ääntämistä, kielioppia tai sanaston käyttöä. Yksityisopetus aloitetaan aina lähtötason kartoituksella, jonka tulosten perusteella opetus suunnitellaan. Voit aloittaa opiskelun koska tahansa.


IELTS JA YKI – KIELIKOKEET JA LÄHTÖTASON TESTAUS

Aloita opiskelu kattavalla lähtötasotestillä, jonka tulosten avulla saat tarkan kuvan tilanteestasi.

MAKSUTAVAT: Verkkopankki sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu.