ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Opi käyttämään englannin kieltä rohkeasti ja luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa.

Puhuenglantia.fi tarjoaa käytännönläheistä työelämän englannin kielikoulutusta eri alojen ammattilaisille.

  • Käytä englantia tarkasti ja monipuolisesti erilaisissa tilanteissa.

  • Esiinny vakuuttavasti ja itsevarmasti englannin kielellä.


Englannin yksityisopetus on oikea valinta, mikäli olet valmis nostamaan kielitaitosi uudelle tasolle tehokkaan ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Voit olla millä tasolla tahansa, mutta tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi.

adult-books-business-374016-1-1536x1024

OPISKELE HENKILÖKOHTAISEN OHJAUKSEN AVULLA

Yksityisopetukseen sisältyy lähtötilanteen kartoitus, selkeästi etenevä harjoitusohjelma ja henkilökohtaista palautetta sekä tapaamisia sopimuksen mukaan.

Opiskele joustavasti etänä omaan tahtiin. Yksityisopetuksen avulla opit käyttämään englantia tarkasti ja monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja esiinnyt vakuuttavasti ja itsevarmasti englannin kielellä. Yksityisopetuksen hinta on keskimäärin 200-400 euroa/kuukausi. Kokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti.

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi. Opiskelulla on tavoite.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.” “Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

HARJOITUSOHJELMAN SISÄLTÖ

Käytä englantia tarkasti ja oikein erilaisissa tilanteissa. Esiinny vakuuttavasti englannin kielellä.

Selkeä suunnitelma. Osaava opettaja tunnistaa kielitaidossasi harjoittelua vaativat asiat ja auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Aktiivinen harjoittelu. Yksityisopetuksen harjoitusohjelmassa kehität kielitaitosi kaikkia osa-alueita kokeneen opettajan avulla. Harjoitusohjelmaan sisältyy monipuolisesti työelämän kielitaitoasi kehittäviä harjoituksia.

Henkilökohtainen ohjaus. Henkilökohtaisen palautteen avulla edistyt nopeammin ja tehokkaammin. Opettaja seuraa edistymistäsi koko opiskelujaksosi ajan.


  • sanavarastosi laajenee (myös oman alasi sanavarasto)

  • saat varmuutta englannin kielen käyttöön

  • opit puhumaan monipuolisesti erilaisista aiheista

  • tiedät tarkasti, mitä sinun tulee harjoitella kehittyäksesi

ASIAKKAILTA

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Sami

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Asiakas

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Eero

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Eija

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Anu

 

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Ilkka

HARJOITTELE KOKENEEN OPETTAJAN KANSSA

Haluatko saavuttaa sujuvan kielitaidon ja saada itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen?

Nice to meet you!

Olen Hanna ja yritykseni Puhuenglantia.fi tarjoaa käytännönläheistä työelämän englannin kielikoulutusta eri alojen ammattilaisille.

Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (englannin kieli).

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni harjoitusmetodi keskittyy juuri näihin asioihin, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy lähtötason testaus sekä henkilökohtaista palautetta.

englannin yksityisopetus
englannin yksityisopetus
error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös