VALITSE SOPIVA OPISKELUTAPA

Opi käyttämään englannin kieltä rohkeasti ja luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa.

Harjoitusohjelmien taso on A2-B2 ja ne soveltuvat suomalaisen peruskoulun ja/tai lukion käyneelle.

Englannin sanastokurssi

Sopii kaikille tasoille!

Kasvata sanavarastoasi ja opi muistamaan sanoja puhuessasi. Tehokas metodi sanavaraston kasvattamiseen.

Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun. Sisältää valmiita sanalistoja.

Englannin yksityisopetus

Kysy vapaista paikoista!

Kattava harjoitusohjelma, jossa kehität kaikkia kielitaidon osa-alueita henkilökohtaisen palautteen avulla.

Käytä englannin kieltä luontevasti, itsevarmasti, tarkasti ja monipuolisesti erilaisissa tilanteissa.

ASIAKKAILTA

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Sami

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Asiakas

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Eija

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Anu

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös