Englannin verkkokurssit

KEHITÄ KIELITAITOASI MONIPUOLISTEN KURSSIEN AVULLA

Tältä sivulta löydät tarjolla olevat kurssit.

Sujuvaan kielitaitoon ei ole olemassa mitään oikotietä. Sen saavuttaminen vaatii aikaa, motivaatiota ja säännöllistä harjoittelua. Sitten jonain päivänä huomaat, että pääsit tavoitteeseesi. Puhuenglantia.fi -verkkokurssit on suunniteltu tukemaan harjoitteluasi. Tarjoamme kursseja, joihin sisältyy henkilökohtainen ohjaus ja tuki.

Voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi tarjoamalla henkilökohtaista ohjausta, selkeät materiaalit, säännöllistä harjoittelua ja tukea opiskeluun tarvittaessa. Olen suunnitellut verkkokurssini tehokkaiksi intensiivijaksoiksi kielen perusasioiden kertaamiseen.

Puhuenglantia.fi tarjoaa kolme erityyppistä kurssia, joiden tarjoamien materiaalien avulla voit opiskella kolmella eri tavalla. Voit opiskella perinteisessä yksityisopetuksessa säännöllisten verkkotapaamisten kanssa, täysin itsenäisesti kuukausijäsenyyden avulla tai harjoitella keskustelutaitoja pienryhmässä. Kaikkiin tapoihin sisältyy laadukkaat opiskelumateriaalit.

Yksityis- ja ryhmäopetukseen sisältyy myös kattava lähtötasotesti (ei Business Class) sekä osallistumisoikeus opiskelujaksosi aikana kysynnän mukaan toteutettaviin opiskelijawebinaareihin.

 

  • Full Support – Yksityisopetus henkilökohtaisessa ohjauksessa, viikottaiset verkkotapaamiset
  • Business Class – säännölliseen, itsenäiseen harjoitteluun
  • Speak Your Mind – englannin keskustelukurssi pienryhmässä

Englannin yksityisopetus henkilökohtaisessa ohjauksessa:

FULL SUPPORT

Perinteinen yksityisopetus sisältäen verkkotapaamisia

Omalle tasollesi räätälöityä, henkilökohtaista ohjausta

Yksityisopetus mahdollistaa täysin omaan tilanteeseesi räätälöidyn ohjauksen, jonka avulla pääset kehittämään kielitaitoasi tarvittaessa nopeastikin. Tämä paketti sopii sinulle, mikäli haluat harjoitella erityisesti puhumista ja esiintymistä tai kaipaat enemmän tukea ja ohjausta opiskeluun. Saat varmuutta englannin kielen käyttöön erilaisissa tilanteissa.

Perinteinen englannin yksityisopetuspaketti viikottaisilla verkkotapaamisilla. Kurssiin sisältyy kattava lähtötasotesti, käyttöoikeus laajaan materiaalipakettiin sekä viikottaiset verkkotapaamiset. Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli kaipaat enemmän tukea opiskeluun tai haluat painottaa harjoittelussa keskustelutaitoja.

ALOITUS: Sopimuksen mukaan
KESTO: Sopimuksen mukaan, yleensä 1-3 kuukautta
HINTA: Alkaen 475 euroa/kuukausi
KENELLE: Räätälöityä opetusta tai enemmän tukea ja ohjausta kaipaaville

OPISKELE ITSENÄISESTI VALMIIDEN MATERIAALIEN AVULLA:

BUSINESS CLASS

Työelämän englantia - kuukausijäsenyys kielitaidon ylläpitoon

Take your Business English skills to the next level

 

Opiskele ja ylläpidä englannin kielitaitoasi kerran kuukaudessa ilmestyvän tiiviin opiskelupaketin avulla. Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli hallitset kielitaidon perusteet ja ymmärrät suurimman osan lukemastasi englanninkielisestä tekstistä. Tämä kurssi perustuu sanaston ja kulttuurintuntemuksen kehittämiseen.

ALOITUS: Koska tahansa
KESTO: Alkaen 1 kuukausi
HINTA: 35 euroa/kuukausi
KENELLE: Sinulle, joka haluat opiskella englantia itsenäisesti ja ylläpitää kielitaitoasi

ENGLANNIN KESKUSTELURYHMÄT:

SPEAK YOUR MIND

Harjoittele englannin keskustelutaitoja pienryhmässä


Harjoittele englannin keskustelutaitoja rennossa ja inspiroivassa pienryhmässä samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli pystyt keskustelemaan itse ja seuraamaan keskusteluja perustasolla. Sisältää lähtötason testauksen. Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena.

ALOITUS: Syyskuussa 2019
KESTO: 8 viikkoa
HINTA: 375 euroa

MAKSUTTOMAT MATERIAALIT

  • Kirjoja englannin opiskeluun
  • Kuinka kuulostaa kohteliaammalta englanniksi
  • Sanavaraston kartuttaminen

Kirjoitan englannin opiskelusta ja työelämän kielitaidosta kiinnostuneille hyödyllisiä vinkkejä muutaman kerran kuukaudessa. Tilaa tästä uutiskirje.Tilaa tästä tiedotteet alkavista kursseista!

Täytä sähköpostiosoitteesi alle ja klikkaa Subscribe.Puhuenglantia.fi - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

 

 

 

 

 


MAKSUTAVAT: Verkkopankki sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu.