ENGLANNIN PUHEKURSSI

ENGLISH FOR PROFESSIONALS 

Kuukausiperusteinen harjoitusohjelma työelämän puhetaitojen kehittämiseen

  • Haluatko kehittää työelämän englannin kielitaitoasi omaan arkeesi sopivassa aikataulussa?
  • Haluatko oppia puhumaan monipuolisesti erilaisista työelämän aiheista?
  • Haluatko muodostaa lauseita oikein ja ääntää englantia luontevasti?

 Englannin puhekurssi työelämän kielitaidon kehittämiseen.

englannin puhekurssi

Saavuta sujuva työelämän kielitaito lyhyiden ja tehokkaiden harjoitusten avulla.

  • opiskele vain kielitaitosi kannalta hyödyllisiä asioita
  • kehity palautteen avulla
  • harjoittele säännöllisesti lyhyitä aikoja kerralla
  • opi käytännönläheistä kieltä ja fraaseja

Tutkittuun tietoon pohjautuva harjoitusmetodi, jonka avulla opit muistamaan tilanteeseen sopivia sanoja myös puhuessa. 


Sujuva englannin kielitaito on työelämän perusvaatimus.

Tämä englannin puhekurssi tarjoaa valmiit materiaalit ja selkeän harjoitusohjelman tehokkaaseen opiskeluun. Tämä kurssi ei perustu yksittäisten sanojen tai lauseiden toistamiseen, vaan opit miten ja miksi sinun tulee harjoitella puhumista. Opiskelet viikottain omalla tasollasi, hyödyllisten työelämän aiheiden parissa.

Tehokas kurssi, jonka harjoitusten avulla saat rohkeutta ja itsevarmuutta puhua englannin kielellä luontevasti erilaisissa tilanteissa

Uskallan taas avata suuni puhuakseni yllättävissäkin tilanteissa.

Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Kurssiin sisältyi paljon puheharjoitusta, vain oleelliset kielioppiasiat, ääntämiseen apua.

PERUSTEET HALLITSEVILLE

Kurssi sopii sinulle, mikäli osaat jo muodostaa lauseita englannin kielellä, mutta haluat kehittää työelämän kielitaitoasi. Kurssin avulla pääset harjoittelemaan puhumista erilaisista työelämän aiheista. 

HARJOITTELE VIIKOTTAIN

Saat joka viikko puheharjoituksen, jotta voit harjoitella oppimaasi käytännössä. Kurssiin sisältyy kuukausittain vaihtuva teema sekä ohjeistus ääntämisen perusteisiin ja sanavaraston kasvattamiseen. 

LAAJA MATERIAALI

Saat pääsyn kattavaan sanastopakettiin työelämän aiheista. Opiskele valmiiden materiaalien ja säännöllisen ohjelman avulla ja kuuntele webinaareja, joissa käsitellään englannin opiskeluun liittyviä aiheita.

“Ajankohtaiset ja työelämää lähellä olevat aiheet.”

“Kurssilla saa hyviä vinkkejä puhumiseen.”

“Kokonaisvaltaisuus ja Hannan ammattitaito – moderni tapa opettaa.”

“Materiaaleja oli runsaasti ja ne oli todella kattavat.”

“Kouluttaja on innostava, ystävällinen ja kaikin puolin miellyttävä sekä tietysti pätevä opettamaan.”

“Hyödylliset aiheet.”

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen.

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Seitsemän vuoden opetuskokemuksen lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, säännöllistä ohjausta unohtamatta. 

Minun tehtäväni on auttaa sinua hyödyntämään sitä kielitaitoa, joka sinulla jo on. Tehdä siitä parempaa ja rakentaa sen päälle uutta osaamista käytännönläheisiä strategioita käyttäen.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi. Joustava kuukausijäsenyys mahdollistaa säännöllisen ja pitkäjänteisen harjoittelun valmiiden materiaalien avulla. 

Opiskelu on tehokasta, kun keskitymme kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy aina ohjausta ja palautetta.


Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan. Ilmoittaudu mukaan täällä >>

englannin yksityisopetus
PUHU ERILAISISTA AIHEISTA
LUETUN YMMÄRTÄMINEN
MUODOSTA LAUSEITA OIKEIN
KUULLUN YMMÄRTÄMINEN
OPI UUSIA SANOJA
KÄYTÄNNÖN KIELIOPPIA
error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös