Englannin prepositiot + Fraasiverbit – Kertaa perusteet

Aloita englannin opiskelu kertaamalla prepositiot, joka on yksi englannin kielen tärkeimmistä osa-alueista.

Voit tilata Englannin prepositiot ja fraasiverbit -kurssin osana Speak & Learn -jäsenyyttä. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.

Hinta 67 euroa/kuukausi.

AIHEUTTAVATKO ENGLANNIN PREPOSITIOT PÄÄNVAIVAA?

Tämän kurssin avulla opit ymmärtämään

  • mitä prepositiot ovat
  • miksi prepositioita käytetään
  • miten prepositioita käytetään
  • mitkä prepositiot sinun tulee osata

TÄMÄN TEHOKKAAN LYHYTKURSSIN AVULLA OPIT PREPOSITIOIDEN KÄYTÖN ENGLANNIN KIELESSÄ

Englannin prepositiot aiheuttavat päänvaivaa monelle, eikä ihme. Prepositioita on lukuisia, ja niitä käytetään englannin kielessä useilla eri tavoilla. Samannäköiset pikkusanat vilahtelevat lauseissa ja voi tuntua siltä, ettei niiden käytössä ole mitään logiikkaa.

Prepositiot ovatkin yksi yleisimmistä virheistä, joita suomalaiset tekevät englannin kielen kanssa. Joidenkin prepositioiden välisiä eroja on vaikea hahmottaa. Joskus pelkkä ulkoa muistaminen voi aiheuttaa hankaluuksia.

Moni kokee, ettei prepositioita ja niiden käyttöä opi ikinä. Voin kuitenkin kertoa, että niiden käyttö ei ole niin monimutkaista kuin kuvittelet! Selkeiden ohjeiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla otat prepositiot haltuun joustavan verkkokurssin puitteissa.

Kurssiin sisältyy:

  • neljä selkeää osiota prepositioiden käytöstä
  • selkeitä ohjevideoita, joiden avulla ymmärrät prepositioiden käytön perusteet
  • prepositioiden käyttö eri tilanteissa
  • harjoituksia ja oikeat vastaukset, joiden avulla voit harjoitella itsenäisesti

Kurssimateriaali on käytössäsi niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa.

LIITY JÄSENEKSI!

67 euroa/kuukausi

SPEAK & LEARN 

on suosituin kurssini, jonka avulla voit harjoitella puhumista englannin kielellä monipuolisesti erilaisista aiheista ja erilaisissa tilanteissa. Kurssilla opiskelet itsenäisesti valmiiden materiaalien ja opettajalle lähetettävien puhetehtävien avulla ja voit kuunnella webinaareja, joissa käsitellään englannin opiskeluun liittyviä aiheita.

Kurssiin sisältyy ohjeistus ääntämisen ja sanavaraston kasvattamisen harjoitteluun.

Halutessasi voit osallistua myös aktiivisiin pienryhmiin, joissa keskustellaan erilaisista aiheista.

Saat viikottain puheharjoituksen, jotta voit harjoitella oppimaasi käytännössä sekä palautetta, jonka avulla voit kehittää puhumista ja sanaston käyttöä.

YKSITYISOPETUS:

Mikäli kaipaat henkilökohtaista ohjausta omaan tilanteeseesi, voit varata tarvittaessa yksityisopetusta edulliseen jäsenhintaan.

Aloita englannin opiskelu edullisella kuukausihinnalla ja varaa yksityisopetusta tarpeen mukaan.

Ei sitoutumista – päätä tilaus koska tahansa!

englannin opettaja
Manchester, 2017. Kuva: Helen Davies.

 

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun.

Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tämä itsenäiseen opiskeluun tarkoitettu kurssi tarjoaa selkeästi etenevän ohjelman, jonka avulla ymmärrät mitä prepositiot ovat, miksi ja miten prepositioita käytetään ja mitä niistä kannattaa opetella.

Kurssilla voit opiskella omaan tahtiisi selkeiden videoiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla. Kurssi on käytössä niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Kurssi sopii parhaiten englannin kielen perusteet hallitseville, eli osaat muodostaa lauseita englannin kielellä, Materiaalin taso on A2-B2.

Kurssin voi tilata osana Speak & Learn -jäsenyyttä. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.

Kurssilla käydään läpi englannin kielen prepositioiden käyttö käytännöllisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä prepositiot ovat ja osaat käyttää niitä erilaisissa tilanteissa.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös