ENGLANNIN PREPOSITIOT JA FRAASIVERBIT

Aloita englannin opiskelu kertaamalla prepositiot, joka on yksi englannin kielen tärkeimmistä osa-alueista.

Tämän kurssin avulla saat selkeän kuvan prepositioiden käytöstä englannin kielessä.

adult-books-business-374016-1-1536x1024

Opi käyttämään prepositioita oikein

Tämän kurssin avulla opit ymmärtämään

  • mitä prepositiot ovat
  • miksi prepositioita käytetään
  • miten prepositioita käytetään
  • mitkä prepositiot sinun tulee hallita

TÄMÄN TEHOKKAAN LYHYTKURSSIN AVULLA OPIT PREPOSITIOIDEN KÄYTÖN ENGLANNIN KIELESSÄ

Englannin prepositiot aiheuttavat päänvaivaa monelle, eikä ihme. Prepositioita on lukuisia, ja niitä käytetään englannin kielessä useilla eri tavoilla. Samannäköiset pikkusanat vilahtelevat lauseissa ja voi tuntua siltä, ettei niiden käytössä ole mitään logiikkaa.

Prepositiot ovatkin yksi yleisimmistä virheistä, joita suomalaiset tekevät englannin kielen kanssa. Joidenkin prepositioiden välisiä eroja on vaikea hahmottaa. Joskus pelkkä ulkoa muistaminen voi aiheuttaa hankaluuksia.

Moni kokee, ettei prepositioita ja niiden käyttöä opi ikinä. Voin kuitenkin kertoa, että niiden käyttö ei ole niin monimutkaista kuin kuvittelet! Selkeiden ohjeiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla otat prepositiot haltuun joustavan verkkokurssin puitteissa.

Selkeä ohjeistus

Kuuntele webinaari ja opiskele prepositioiden käytön säännöt yksinkertaisten ohjeistusten avulla.

Paljon esimerkkejä

Tutustu prepositioiden käyttöön lukuisien esimerkkien avulla. Käytännön esimerkit opettavat parhaiten.

Käytännön tehtäviä

Harjoittele prepositioiden käyttöä monipuolisten harjoitusten avulla. Selkeät esimerkit prepositioiden käyttöä varten.

Ohjeistus jatkoon

Opi, kuinka voit harjoitella prepositioiden käyttöä ja oppia muistamaan niitä missä tahansa!

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun.

Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

englannin yksityisopetus

Tämä itsenäiseen opiskeluun tarkoitettu kurssi tarjoaa selkeästi etenevän ohjelman, jonka avulla ymmärrät mitä prepositiot ovat, miksi ja miten prepositioita käytetään ja mitä niistä kannattaa opetella.

Kurssilla voit opiskella omaan tahtiisi selkeiden videoiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla. Kurssimateriaali on käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan tilauspäivästä.

Kurssi sopii parhaiten englannin kielen perusteet hallitseville, eli osaat muodostaa lauseita englannin kielellä, Materiaalin taso on A2-B2.

Kurssi maksetaan pankki- tai luottokortilla. Saat kurssimaksusta kuitin sähköpostiisi.

Kurssilla käydään läpi englannin kielen prepositioiden käyttö käytännöllisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä prepositiot ovat ja osaat käyttää niitä erilaisissa tilanteissa.

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös