Aloita englannin opiskelu kertaamalla prepositiot, joka on yksi englannin kielen tärkeimmistä osa-alueista.

 

Kurssin hinta on 67 euroa.

Kurssi alkaa maanantaina 12.10.2020

AIHEUTTAVATKO ENGLANNIN PREPOSITIOT PÄÄNVAIVAA?

Tämän kurssin avulla opit ymmärtämään

  • mitä prepositiot ovat
  • miksi prepositioita käytetään
  • miten prepositioita käytetään
  • mitkä prepositiot sinun tulee osata

TÄMÄN TEHOKKAAN LYHYTKURSSIN AVULLA OPIT PREPOSITIOIDEN KÄYTÖN ENGLANNIN KIELESSÄ

Englannin prepositiot aiheuttavat päänvaivaa monelle, eikä ihme. Prepositioita on lukuisia, ja niitä käytetään englannin kielessä useilla eri tavoilla. Samannäköiset pikkusanat vilahtelevat lauseissa ja voi tuntua siltä, ettei niiden käytössä ole mitään logiikkaa.

Prepositiot ovatkin yksi yleisimmistä virheistä, joita suomalaiset tekevät englannin kielen kanssa. Joidenkin prepositioiden välisiä eroja on vaikea hahmottaa. Joskus pelkkä ulkoa muistaminen voi aiheuttaa hankaluuksia.

Moni kokee, ettei prepositioita ja niiden käyttöä opi ikinä. Voin kuitenkin kertoa, että niiden käyttö ei ole niin monimutkaista kuin kuvittelet! Selkeiden ohjeiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla otat prepositiot haltuun joustavan verkkokurssin puitteissa.

 

Kurssiin sisältyy:

  • neljän viikon mittainen verkkokurssi
  • selkeitä ohjevideoita, joiden avulla ymmärrät prepositioiden käytön perusteet
  • prepositioiden käyttö eri tilanteissa
  • harjoituksia ja oikeat vastaukset, joiden avulla voit harjoitella itsenäisesti
englannin opettaja
Manchester, 2017. Kuva: Helen Davies.

 

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun.

Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tämä itsenäiseen opiskeluun tarkoitettu kurssi tarjoaa selkeästi etenevän ohjelman, jonka avulla ymmärrät mitä prepositiot ovat, miksi ja miten prepositioita käytetään ja mitä niistä kannattaa opetella. Saatavilla on myös opettajan tuki – voit kysyä asioista sähköpostilla koska tahansa!

 

Kurssilla voit opiskella omaan tahtiisi selkeiden videoiden ja käytännöllisten harjoitusten avulla. Materiaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan aloituspäivästä.

Kurssin on kertamaksullinen, ja kurssihinta maksetaan pankki- tai luottokortilla tilauslomakkeen kautta. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin laskulla.

Kurssilla käydään läpi englannin kielen prepositioiden käyttö käytännöllisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä prepositiot ovat ja osaat käyttää niitä erilaisissa tilanteissa.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös