Opiskelua työn ohella

Ailan työnkuva oli muuttunut ja siihen kuuluivat nyt kokoukset ja palaverit englannin kielellä.

Lukiopohjainen heikko englanninkielen taito oli ruosteessa.

Aila kuvaili tilannettaan on enemmän kuin haasteelliseksi.

Lähtötilanteen kartoitus

Lähtötilanteen kartoitus antaa opettajalle selkeän kuvan kielitaitosi tasosta ja sen avulla ohjauksesi on henkilökohtaisempaa.

Tehokkaat harjoitukset

Aikuisena on tärkeää keskittää harjoittelu siihen, mikä todella vaatii harjoittelua. Näin opiskelusta tulee tehokasta.

Henkilökohtainen palaute

Palautteen avulla kehityt nopeasti ja saat juuri sinulle sopivia vinkkejä kielitaitosi kehittämiseen. Opettajan tuesta on hyötyä opiskellessasi työn ohella.

Henkilökohtainen opiskeluohjelma

Ailan opiskelujakson aikana (6 kuukauden paketti) keskityimme erityisesti keskusteluharjoitteluun. Kadoksissa ollut kielioppi löytyi pikku hiljaa monipuolisten harjoitusten myötä. Keskityimme seuraaviin osa-alueisiin:

  • lauseiden rakentaminen
  • sanavaraston kasvattaminen
  • keskusteluharjoitukset
  • kokoukset ja esiintyminen englannin kielellä
  • puhuminen ja ääntäminen

Kartoitimme Ailan vahvuuksia ja heikkouksia ja työskentelimme välillä myös mukavuusalueen ulkopuolella. Opiskelusuunnitelma rakennettiin lähtötasotestin tulosten perusteella.

Aila koki, että säännöllisestä tuesta oli hyötyä englannin opiskelussa. Se mahdollisti tehokkaat keskusteluharjoitukset sekä mahdollisuuden kysyä asioista.

Harjoittelun tulokset

  • Oma “roadmap” englannin kielen opiskeluun
  • Mihin tulee kiinnittää huomiota jatkossa
  • Itsevarmuutta englannin kielen käyttöön erilaisissa tilanteissa
  • Selkeä kuva omasta kielitaidosta ja vahvuuksista englannin kielen käyttäjänä

Valitse intensiivikurssi tai pidempi opiskeluohjelma.

sähköposti englanniksi

Ailan omat kommentit:

Kielitaidollani koen pärjääväni kokouksissa aika kivasti. Tekstin tuottaminen on selkeästi sujuvoitunut, puhumistilanteet vaativat skarppausta mutta pärjään ja sanavarasto on kasvanut. Hannan kurssilta sain pohjan, josta ponnistaa eteenpäin. Kieliopin kertaamisen jälkeen asiat alkoivat selkiytyä.

Paketti kokonaisuudessaan vastasi tarpeitani. Kielen kanssa tekemisissä oleminen ja sen säännöllinen opiskelu vievät taitoa eteenpäin.

Kielitaitoni on kohentunut huomattavasti. Pysyn kokouksissa mukana ja pystyn ilmaisemaan itseäni, kirjallisesti oikeinkin hyvin ja suullisessa taidossa koen koko ajan kehittyväni.

Hanna on aivan ihana, kannustava ja sopivalla tavalla aikatauluttava opettaja. Osaamattomuudestani en tuntenut häpeää enkä pelkoa, kuten kouluaikana.

Jos haluat panostaa opiskeluun, laittaa itsesi likoon niin Hanna on erittäin hyvä skarppaaja ja rinnalla kulkija. Sopii erinomaisen hyvin aikuisen opiskelijan rinnalle. Työn ohessa opiskelu ilman sparraajaa on ainakin itselleni haasteellista -> aina keksin tekosyitä: väsynyt, tämä työ pitää tehdä ensin jne. Kun on aikataulu niin pakko ottaa aikaa opiskelulle.

Opiskelu kannattaa ja saat rahoillesi erinomaisen vastineen. Suosittelen lämpimästi.

Ota yhteyttä:

Autan mielelläni englannin kielitaitosi kanssa!

Hanna
Puhuenglantia.fi

englannin yksityisopetus

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös