Nice to meet you!

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Puhuenglantia.fi tarjoaa käytännönläheistä työelämän englannin kielikoulutusta eri alojen ammattilaisille.

 • Käytä englantia tarkasti ja monipuolisesti erilaisissa tilanteissa.

 • Esiinny vakuuttavasti ja itsevarmasti englannin kielellä.

Opiskele englantia selkeän ohjelman ja henkilökohtaisen palautteen avulla. Kaikki kurssit toteutetaan verkko-opiskeluna.

Harjoittele kokeneen opettajan avulla

Olen englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Seitsemän vuoden opetuskokemuksen lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Minun tehtäväni on auttaa sinua hyödyntämään sitä kielitaitoa, joka sinulla jo on. Tehdä siitä sujuvampaa ja rakentaa sen päälle uutta osaamista käytännöllisiä strategioita käyttäen.

KUINKA OPETAN?

 • Opetus keskittyy käytännönläheiseen kielitaidon aktivointiin.
 • Opetuksessa käytetään tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä.
 • Tehtävät ovat monipuolisia ja opetus pyritään suunnittelemaan asiakkaan kiinnostuksen kohteiden ympärille.
 • Räätälöity yksityisopetus on tehokasta.
 • Opiskelu on joustavaa ja kiireisen työelämän vaatimukset huomioon ottavaa.
 • Voit opiskella missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on toimiva nettiyhteys.

MITÄ VOIT SAAVUTTAA?

 • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen opiskelussa
 • Mielenkiintoiset, omaan alaasi tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät opiskelumateriaalit
 • Itsevarmuus vieraalla kielellä toimimiseen
 • Sujuva puhuminen ja ääntäminen
 • Johdonmukainen, säännöllinen harjoittelu tuo parhaat tulokset
 • Valmiiden materiaalien ja palautteen avulla opit nopeammin
 • Käytä englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa

Työelämän englantia

Olen asunut ja työskennellyt Englannissa useita vuosia ja työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Minulla on edelleen tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin tapaamassa ystäviä ja yhteistyökumppaneitani sekä pitämässä yllä omaa kielitaitoani. Järjestän aika ajoin myös kieliretriittejä Englannissa. 

Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Harjoitusohjelmani on kehitetty juuri näiden asioiden harjoitteluun. Tavoitteeni on alusta alkaen ollut auttaa asiakkaitani käyttämään englannin kieltä luontevasti erilaisissa tilanteissa. Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi.


Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

englannin opettaja
englannin puhekurssi

ASIAKKAILTA

Vaikka kurssi oli suhteellisen lyhyt, olen huomannut kuinka varmuuteni käyttää englantia kasvoi huikeasti. Jos ennen jännitin tilanteita, jossa piti puhua englantia, niin nyt oikein odotan niitä, ja vieraan kielen käyttäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Hanna on hyvin sympaattinen ja kannustava opettaja, ja kurssin tärkein oivallus oli se, että on turhaa murehtia mahdollisia virheitä etukäteen, pääasia on, että uskaltaa puhua. Voin suositella Hannan kursseja lämpimästi.

Viivi

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!”

Vilma

”She has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Eero

Sivuillani esiintyy myös kaupallisia yhteistöitä, joita toteutan itse hyviksi havaitsemieni tuotteiden osalta. Nämä on aina merkitty selkeästi. Löydät sivuston tietosuojaselosteen sekä toimitusehdot ja maksutavat täältä >>

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös