Nice to meet you!

Puhuenglantia.fi on työelämän englannin kielikoulutukseen erikoistunut, rekisteröity koulutuspalvelu.

Puhuenglantia.fi auttaa eri alojen asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleviä asiakkaitaan käyttämään englannin kieltä luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn yksityisopetuksen avulla. 

Opettajalta: Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Opetukseni keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen.

Yksityisopetus on oikea valinta, mikäli olet valmis nostamaan työelämän englannin kielitaitosi uudelle tasolle henkilökohtaisen valmennuksen avulla ja tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi. 

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

KUINKA PUHUENGLANTIA.FI VOI AUTTAA SINUA?

Opettajana toimii englannin kielen maisteri (FM) sekä Cambridge-sertifioitu englanninopettaja, joka on opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien ja käyttänyt englannin kieltä itse päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​

Tehokkaan yksityisopetuksen myötä:

 • kommunikoit sujuvammin ja tehokkaammin kollegojen ja asiakkaiden kanssa
 • osallistut kokouksiin itsevarmasti ja luontevasti
 • neuvottelet liike-elämän tilanteissa kohteliaasti
 • kehität omalla alalla ja työelämässä tarvittavaa sanastoa
 • käytät englannin kieltä oikein ja luontevasti erilaisissa tilanteissa
 • opit verkostoitumaan luontevasti englannin kielellä
 • opit käyttämään nykyaikaista, kansainvälisessä työelämässä käytettävää kieltä
 • opit toimimaan erilaisissa työelämän tilanteissa käytännönläheisten harjoitusten ja esimerkkien avulla

Opiskelu on tehokasta, kun keskitymme juuri sinun kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin.

Osaava opettaja tunnistaa kielitaidossasi kehitystä vaativat asiat ja osaa ohjata sinua harjoittelemaan juuri sinun kielitaitosi kannalta hyödyllisiä asioita, jolloin et käytä aikaa turhaan harjoitteluun. Opetuksessa käytetään kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

Yksityisopetus sopii asiantuntijoille ja johtajille, jotka tarvitsevat apua työelämän kielitaitonsa kehittämiseen henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Voit olla millä tasolla tahansa. Koulutuspaketti räätälöidään aina henkilökohtaisesti.

Yksityisopetuksen aloittavat asiakkaamme haluavat:

 • parantaa englannin puhe- ja keskustelutaitoaan

 • kasvattaa työelämässä tarvittavaa sanavarastoaan

 • saada ilmaisustaan tarkempaa ja monipuolisempaa englannin kielellä

 • esiintyä ja kommunikoida varmemmin ja vakuuttavammin englannin kielellä

 • tietää tarkasti, mitä harjoitella kehittyäkseen

Yksityisopetukseen sisältyy aina kattava lähtötilanteen kartoitus, sovittu määrä etätapaamisia ja tehtäviä tapaamisten välillä. Kurssin hinta on alkaen 500 euroa. Verkkokaupassa on laskutus- ja osamaksumahdollisuus.

ASIAKKAILTA:

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi. Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Sami

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Asiakas

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Eero

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Eija

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Anu

Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

Ilkka

Vaikka kurssi oli suhteellisen lyhyt, olen huomannut kuinka varmuuteni käyttää englantia kasvoi huikeasti. Jos ennen jännitin tilanteita, jossa piti puhua englantia, niin nyt oikein odotan niitä, ja vieraan kielen käyttäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Hanna on hyvin sympaattinen ja kannustava opettaja, ja kurssin tärkein oivallus oli se, että on turhaa murehtia mahdollisia virheitä etukäteen, pääasia on, että uskaltaa puhua. Voin suositella Hannan kursseja lämpimästi.

Viivi

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!”

Vilma

”She has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd

Sujuva kielitaito avartaa maailmankuvaasi ja avaa ovia

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

englannin opettaja

Sivuilla on esitelty kaupallisia yhteistöitä, joita toteutetaan hyviksi havaittujen tuotteiden osalta. Nämä on aina merkitty selkeästi. 

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös