Englannin yksityisopetus on tehokkain tapa saavuttaa sujuva kielitaito

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Englannin kielessä on sanonta a quick fix, joka tarkoittaa “nopeaa ratkaisua”.

Jos etsit sitä, olet väärässä paikassa. Hyvää kielitaitoa on mahdotonta saavuttaa nopeasti. Sujuvaan kielitaitoon ei ole olemassa mitään oikotietä. 

Englannin kielen oppiminen ei ole kiinni siitä, kuinka monta oppituntia sinulla on viikossa. Sujuvan kielitaidon saavuttaminen vaatii selkeän suunnitelman sekä aikaa, motivaatiota ja säännöllistä harjoittelua, mielellään useamman kerran viikossa. Määrätietoisen harjoittelun myötä tulet jonain päivänä huomaamaan, että pääsit tavoitteeseesi. Puhuenglantia.fi -kurssit on suunniteltu tukemaan harjoitteluasi. Tarjoamme kursseja, joihin sisältyy ohjausta, palautetta ja tukea.

Puhuenglantia.fi tarjoaa englannin kielen opetusta työelämässä oleville aikuisille auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielen käyttöön. Puhuenglantia.fi -opetus tapahtuu verkko-opetuksena modernien ohjelmistojen avulla.


Opettaja Hanna:

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä juuri sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi.

Voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi tarjoamalla säännöllistä ohjausta, selkeät materiaalit ja tukea opiskeluun tarvittaessa.

Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia henkilökohtaiseen ohjaukseen sisältyy lähtötason testaus sekä säännöllistä palautetta.

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

Uskallan taas avata suuni puhuakseni yllättävissäkin tilanteissa.

Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä kurssi pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Olet ammattitaitoinen ja kurssimateriaali nettisivuilla on erittäin laaja ja monipuolinen, harjoitusmateriaaleja on paljon.

Miksi valita englannin yksityisopetus?

Yksilöllisyys – saat juuri omaan tilanteeseesi sopivaa ohjausta

Tehokkuus – yksityisopetus on intensiivisempää kuin ryhmäopetus – opit nopeammin

Joustavuus – opiskele silloin kun sinulle sopii

Räätälöity ohjaus – kattavan lähtötasotestin perusteella suunniteltu opetus

Asiakaspalautteita:

Viivi

Vaikka kurssi oli suhteellisen lyhyt, olen huomannut kuinka varmuuteni käyttää englantia kasvoi huikeasti. Jos ennen jännitin tilanteita, jossa piti puhua englantia, niin nyt oikein odotan niitä, ja vieraan kielen käyttäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Hanna on hyvin sympaattinen ja kannustava opettaja, ja kurssin tärkein oivallus oli se, että on turhaa murehtia mahdollisia virheitä etukäteen, pääasia on, että uskaltaa puhua. Voin suositella Hannan kursseja lämpimästi.

Asiakas

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

Anu, voimavalmentaja

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

KUINKA OPETAN?

  • Opetus keskittyy käytännönläheiseen kielitaidon aktivointiin.
  • Opetuksessa käytetään tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä.
  • Tehtävät ovat monipuolisia ja opetus pyritään suunnittelemaan asiakkaan kiinnostuksen kohteiden ympärille.
  • Henkilökohtaiseen ohjaukseen perustuva opetus on tehokasta.
  • Opiskelu on joustavaa ja kiireisen työelämän vaatimukset huomioon ottavaa.
  • Voit opiskella missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on toimiva nettiyhteys.

MITÄ VOIT SAAVUTTAA YKSITYISOPETUKSEN AVULLA?

  • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen opiskelussa
  • Mielenkiintoiset, omaan alaasi tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät opiskelumateriaalit
  • Itsevarmuus vieraalla kielellä toimimiseen
  • Sujuva puhuminen ja ääntäminen

Mikäli haluat seurata Puhuenglantia.fi -tapahtumia, suosittelen sinua tilaamaan uutiskirjeen tai seuraamalla tiliäni Instagramissa. Jaan uutiskirjeessä hyödyllisiä vinkkejä sekä materiaaleja ja sitä kautta saat myös ensimmäisenä tiedotteet alkavista kursseista.

 


 

”She has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd

 

Lue bloggaaja Vilman kokemuksia opiskelusta kanssani:

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!”

Eero, opiskelijavaihdossa ulkomailla

Työskentely Hannan kanssa oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja koin että kurssin avulla sain nopeasti kehitettyä kielitaitoani ennen opiskelijavaihtoon lähtöäni. Opetusmetodit olivat monipuolisia ja huomioivat mielestäni erityisen hyvin yksilölliset tarpeet, mikä mahdollisti eroon pääsemisen itselle tyypillisistä virheistä, niin kirjoitetun kuin puhutunkin kielen osalta.

Kati, yrittäjä

Käytin paljon vieraita kieliä nuorempana, mutta kielitaito on rapistunut vuosien varrella käytön puutteessa.

Huomasin, että sekä työni kansainvälistyessä, että vapaa-ajallani paljon matkustelevana parempi englannin kielen taito alkaa olla aina vaan tärkeämmässä roolissa. Verkosta löytyy monenlaista tarjontaa, ja kokeilin aluksi muutamia ilmaiskursseja. Niissä kuitenkin pääpaino tuntui olevan mainoksilla ja kyseisten toimijoiden muiden kurssien buffaamisella. Itse opiskelumateriaali oli heikkoa. Tältä etsintäreissulta löysin kuitenkin Puhuenglantia.fi -sivuston ja Hanna Anttilan.

Sivusto näytti toimivalta ja ammattimaiselta, ja varasin kurssin johon kuului lähtötason testaus ja yksityistunteja verkko-opetuksena. Kurssiin kuului kattava kielioppiosio, jossa oli hyvin aihealueittain ryhmitellyt monimuotoiset tehtävät. Paras anti kurssilla olivat kuitenkin yksityistunnit. Tunteja oli alle kymmenen, ja hiljaa mielessäni oletin, että niin pienessä ajassa ei ole mahdollista omaksua tarpeeksi tietoa. Ilokseni kuitenkin huomasin, että tunti tunnilta kielitaito koheni ja puheen muodostaminen ei tuntunutkaan enää vaikealta.

Hanna on opettajana loistava. Mielenkiintoisten aiheiden kautta opiskelu tuntui luontevalta, vanhat aikoinaan opitut asiat muistuvat mieleen, ja uudet asiat pystyi omaksumaan helposti.
Kurssista jäänyt materiaali on myös hyödyllistä ja edelleen käytössä. Opin myös paremmin hakemaan tietoa englannin kielen poikkeuksellisiin ilmauksiin, joka on ehkä mielestäni vaikein osa-alue minkä tahansa vieraan kielen opettelussa.

Tarkoituksenani on jatkossa jatkaa opiskelua Hannan kursseilla. Opiskelu on helposti sovitettavissa omien aikataulujen lomaan. Suosittelen lämpimästi tätä tapaa kielen opiskeluun.

englannin opettaja

Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran kesätöihin jo vuonna 2000, koska kuuntelin paljon brittiläistä pop-musiikkia ja halusin päästä paikan päälle seuraamaan, mitä maassa tapahtuu. Siitä lähtien olen asunut ja matkustanut maassa useaan otteeseen.

Opiskelin Manchesterin yliopistossa humanististen tieteiden kandidaatiksi ja olen jatkanut englannin kielen opintoja Suomessa. Minulla on edelleen tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin tapaamassa ystäviä ja yhteistyökumppaneitani sekä pitämässä yllä omaa kielitaitoani. Järjestän aika ajoin myös kieliretriittejä Englannissa. 

Brittisuosikkejani:

MATKAKOHDE: Pikkukaupungit ja -kylät. Kestosuosikkina rannikon klassikkokohteet

VUODENAIKA: Kevät, joka alkaa jo helmi-maaliskuussa

YHTYE: Oasis – jo vuodesta 1995 <3

TEELAATU: Earl Grey / Yorkshire Tea

KAUPUNKI: Manchester

SANA: Apparently

TV-SARJA: The Royle Family

Sivuillani saattaa olla myös kaupallisia yhteistöitä, joita toteutan itse hyviksi havaitsemieni tuotteiden osalta. Nämä on aina merkitty selkeästi. Löydät sivuston tietosuojaselosteen sekä toimitusehdot ja maksutavat täältä >>

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös