Opettaja

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi.

Sujuvaan kielitaitoon ei ole olemassa mitään oikotietä. Sen saavuttaminen vaatii aikaa, motivaatiota ja säännöllistä harjoittelua. Sitten jonain päivänä huomaat, että pääsit tavoitteeseesi. Puhuenglantia.fi -verkkokurssit on suunniteltu tukemaan harjoitteluasi. Tarjoamme kursseja, joihin sisältyy henkilökohtainen ohjaus ja tuki.

Voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi tarjoamalla henkilökohtaista ohjausta, selkeät materiaalit, säännöllistä harjoittelua ja tukea opiskeluun tarvittaessa.

Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy lähtötason testaus sekä henkilökohtaista palautetta.


Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran kesätöihin jo vuonna 2000, koska kuuntelin paljon brittiläistä pop-musiikkia ja halusin päästä paikan päälle seuraamaan, mitä maassa tapahtuu. Siitä lähtien olen asunut ja matkustanut maassa useaan otteeseen.

Opiskelin Manchesterin yliopistossa humanististen tieteiden kandidaatiksi. Nuo vuodet Englannissa muuttivat elämäni suunnan. Ihastuin englantilaiseen kulttuuriin ja englannin kieleen niin paljon, että päädyin lopulta opiskelemaan englannin opettajaksi.  Minulla on edelleen tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin tapaamassa ystäviä ja yhteistyökumppaneitani sekä pitämässä yllä omaa kielitaitoani. Järjestän aika ajoin myös kieliretriittejä Englannissa. 

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

KUINKA VOIN AUTTAA SINUA?

 • Lähtötilanteen kartoitus ja selkeä opiskelusuunnitelma

 • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen opiskelussa

 • Mielenkiintoiset, omaan alaasi tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät opiskelumateriaalit

 • Motivoiva opetustapa

 • Itsevarmuus vieraalla kielellä toimimiseen

 • Puhuminen ja ääntäminen

TEHOKAS ENGLANNIN YKSITYISOPETUS

Hanki sujuva englannin kielitaito

Kattava lähtötasotesti ja kuuden kuukauden mittainen opiskeluohjelma. Omalle tasollesi räätälöity laadukas yksityisopetus on paras tapa saavuttaa sujuva kielitaito.

Mikäli haluat seurata Puhuenglantia.fi -tapahtumia, suosittelen sinua tilaamaan uutiskirjeen tai seuraamalla tiliäni Instagramissa. Jaan uutiskirjeessä hyödyllisiä vinkkejä sekä materiaaleja ja sitä kautta saat myös ensimmäisenä tiedotteet alkavista kursseista.

 


 

”She has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd

 

Lue bloggaaja Vilman kokemuksia opiskelusta kanssani:

“Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen, että lähdin tähän yhteistyöhön ja englannin opiskeluun mukaan. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis ja olen ylpeä itsestäni, että olen tehnyt tälle minua vaivanneelle taidolle (tai sen puuttumiselle) jotain. Englannin kielen oppimisesta on hyötyä koko loppuelämäksi, mielestäni siis loistava investoinnin kohde!”

Asiakaspalautteita:

Viivi

Vaikka kurssi oli suhteellisen lyhyt, olen huomannut kuinka varmuuteni käyttää englantia kasvoi huikeasti. Jos ennen jännitin tilanteita, jossa piti puhua englantia, niin nyt oikein odotan niitä, ja vieraan kielen käyttäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Hanna on hyvin sympaattinen ja kannustava opettaja, ja kurssin tärkein oivallus oli se, että on turhaa murehtia mahdollisia virheitä etukäteen, pääasia on, että uskaltaa puhua. Voin suositella Hannan kursseja lämpimästi.

Kati, yrittäjä

Käytin paljon vieraita kieliä nuorempana, mutta kielitaito on rapistunut vuosien varrella käytön puutteessa.

Huomasin, että sekä työni kansainvälistyessä, että vapaa-ajallani paljon matkustelevana parempi englannin kielen taito alkaa olla aina vaan tärkeämmässä roolissa. Verkosta löytyy monenlaista tarjontaa, ja kokeilin aluksi muutamia ilmaiskursseja. Niissä kuitenkin pääpaino tuntui olevan mainoksilla ja kyseisten toimijoiden muiden kurssien buffaamisella. Itse opiskelumateriaali oli heikkoa. Tältä etsintäreissulta löysin kuitenkin Puhuenglantia.fi -sivuston ja Hanna Anttilan.

Sivusto näytti toimivalta ja ammattimaiselta, ja varasin kurssin johon kuului lähtötason testaus ja yksityistunteja verkko-opetuksena. Kurssiin kuului kattava kielioppiosio, jossa oli hyvin aihealueittain ryhmitellyt monimuotoiset tehtävät. Paras anti kurssilla olivat kuitenkin yksityistunnit. Tunteja oli alle kymmenen, ja hiljaa mielessäni oletin, että niin pienessä ajassa ei ole mahdollista omaksua tarpeeksi tietoa. Ilokseni kuitenkin huomasin, että tunti tunnilta kielitaito koheni ja puheen muodostaminen ei tuntunutkaan enää vaikealta.

Hanna Anttila on opettajana loistava. Mielenkiintoisten aiheiden kautta opiskelu tuntui luontevalta, vanhat aikoinaan opitut asiat muistuvat mieleen, ja uudet asiat pystyi omaksumaan helposti.
Kurssista jäänyt materiaali on myös hyödyllistä ja edelleen käytössä. Opin myös paremmin hakemaan tietoa englannin kielen poikkeuksellisiin ilmauksiin, joka on ehkä mielestäni vaikein osa-alue minkä tahansa vieraan kielen opettelussa.

Tarkoituksenani on jatkossa jatkaa opiskelua Hannan kursseilla. Opiskelu on helposti sovitettavissa omien aikataulujen lomaan. Suosittelen lämpimästi tätä tapaa kielen opiskeluun.

Brittisuosikkejani:

MATKAKOHDE:

Pikkukaupungit ja -kylät. Kestosuosikkina rannikon klassikkokohteet

VUODENAIKA:

Kevät, joka alkaa jo helmi-maaliskuussa

YHTYE:

Oasis – jo vuodesta 1995 <3

TEELAATU:

Earl Grey / Yorkshire Tea

KAUPUNKI:

Manchester

SANA:

Apparently

TV-SARJA:

The Royle Family

englannin opettaja

KUINKA OPETAN?

 • Opetus keskittyy käytännönläheiseen kielitaidon aktivointiin.

 • Opetuksessa käytetään tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä.

 • Tehtävät ovat monipuolisia ja opetus pyritään suunnittelemaan asiakkaan kiinnostuksen kohteiden ympärille.

 • Henkilökohtaiseen ohjaukseen perustuva opetus on tehokasta.

 • Opiskelu on mahdollista missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on toimiva nettiyhteys.

Sivuillani saattaa olla myös kaupallisia yhteistöitä, joita toteutan itse hyviksi havaitsemieni tuotteiden osalta. Nämä on aina merkitty selkeästi. Löydät sivuston tietosuojaselosteen sekä toimitusehdot ja maksutavat täältä >>

error: Sisältöä ei saa kopioida.