Englannin kielentarkistus ja oikoluku

Tilaa englannin kielen ammattilaisen suorittama kielentarkistus tekstillesi.

Ammattilaisen suorittama englannin kielentarkistus parantaa tekstien laatua ja selkeyttä sekä viestinnän tehokkuutta. Ammattilainen havaitsee ja korjaa mahdolliset virheet, parantaa tekstin selkeyttä ja luettavuutta sekä varmistaa, että viesti saavuttaa kohderyhmäsi tehokkaasti.

Olipa kyseessä verkkosivujen sisällöt tai akateeminen artikkeli, kielentarkistus on investointi, joka auttaa viestimään tarkoituksenmukaisesti ja ammattimaisesti englannin kielellä.

Kielenhuollon hinta on 49 euroa/sivu sis. ALV 24 % – Pyydä tarjous tältä sivulta tai tee tilaus suoraan verkkokaupasta. (1 sivu = 1560 merkkiä sis. välilyönnit)

Varmista, että yrityksesi englanninkielinen viestintä on oikeakielistä, sujuvaa ja selkeää sekä tyylillisesti kohderyhmälle sopivaa.

”Hanna has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.” Natalia / LCT Group Ltd

PALVELUN HYÖDYT:

  1. Virheettömyys ja oikeellisuus: Ammattilainen tarkastaa tekstin oikeinkirjoituksen, kieliopin ja lauserakenteet varmistaen, että ne ovat virheettömiä. Pienetkin virheet voivat heikentää lukijan luottamusta ja vaikuttaa viestin selkeyteen ja tehokkuuteen.
  2. Selkeys ja ymmärrettävyys: Kielentarkistaja kiinnittää huomiota tekstin selkeyteen ja ymmärrettävyyteen. Hän tunnistaa epäselvät tai monimutkaiset ilmaisut, ristiriitaisuudet ja muut tekijät, jotka voivat hämärtää viestiä. Ammattilainen pystyy ehdottamaan parannuksia ja muokkaamaan tekstiä, jotta se on helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä.
  3. Kohderyhmän huomioon ottaminen: Ammattilainen ottaa huomioon tekstin kohderyhmän ja viestinnän tarkoituksen. Hän tarkistaa, onko kieli kulttuurisesti sopivaa, ymmärrettävää ja kohderyhmälle sopivaa. Esimerkiksi akateeminen teksti vaatii erilaista kieltä kuin markkinointiteksti.
  4. Kielen tyyli ja sävy: Ammattimainen kielenhuoltaja kiinnittää huomiota tekstin tyyliin, sävyyn ja ilmaisunvoimaan. Hän voi auttaa tekstin muokkaamisessa niin, että se vastaa tarkoitusta ja luo halutunlaisen vaikutuksen lukijaan. Esimerkiksi markkinointiviestissä halutaan usein herättää kiinnostus ja innostus, kun taas virallisessa asiakirjassa halutaan säilyttää neutraali sävy.
  5. Uskottavuus ja ammattimaisuus: Kielentarkistajan läpikäymä teksti näyttää ammattimaiselta ja luotettavalta. Oikein kirjoitettu teksti lisää uskottavuutta ja ammattimaisuutta. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi markkinoinnissa, raporteissa ja muissa virallisissa asiakirjoissa.
  6. Kulttuurien ja kielten tuntemus: Kielentarkistaja on tietoinen erilaisista kulttuurisista konventioista. Hän varmistaa, ettei teksti sisällä epätarkoituksenmukaisia ilmaisuja, loukkaavia termejä tai kulttuurisidonnaisia väärinymmärryksiä. Kielentarkistajan tehtävänä on varmistaa, että teksti on kulttuurisesti sensitiivistä ja vastaa lukijoiden odotuksia.

Työskentele kokeneen englannin kielen ammattilaisen kanssa

Olen englannin kielen ja kääntämisen maisteri (FM), aineenopettaja ja Cambridge-sertifioitu englanninopettaja. Tutkintooni sisältyi myös asiantuntijaviestinnän ja englannin kielen editoinnin opintoja.

Minulla on yliopistotutkinto sekä Suomesta että Iso-Britanniasta ja olen asunut ja työskennellyt Iso-Britanniassa useita vuosia.

Olen opettanut työelämän englantia eri alojen ammattilaisille vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi olen käyttänyt englannin kieltä päivittäin sekä työssä että vapaa-ajalla jo yli 25 vuoden ajan. ​

Työskenneltyäni useita vuosia aikuisten kielenoppijoiden kanssa olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Käytän opetuksessa kommunikatiivisia menetelmiä ja valmennuksellista otetta.

englannin yksityisopetus
Koulutettu opettaja: FM + aineenopettaja, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja
error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös