Englannin kielioppi – verkkokurssi

ENGLANNIN KIELIOPPI, KIRJOITTAMINEN JA LUETUN YMMÄRTÄMINEN

Kertaa englannin kielen perusteet tällä monipuolisella kurssilla. 

 

 • Tärkeimmät asiat selkeästi kerrattuna

 • Kattava lähtötasotesti

 • Aloitustapaaminen opettajan kanssa

 • Henkilökohtainen palaute tehtävistäsi

 • Haluaisitko harjoitella englannin kieltä joustavasti kotoa käsin henkilökohtaisen palautteen avulla?

 • Haluatko kerrata perusasioita ja oppia kirjoittamaan sujuvaa kieltä erilaisista aiheista?

 • Haluatko oppia ymmärtämään englanninkielistä tekstiä ja kasvattaa sanavarastoasi?

 

Mitä jos kertoisin sinulle, että varmuuden englannin kielen käyttöön voi saavuttaa jo muutamassa kuukaudessa? Tehokkaan kurssin avulla jo parissa kuukaudessakin saadaan aikaan tuloksia, ja opiskelun eteneminen on sinusta itsestäsi kiinni. Tarjoamani englannin kertauskurssi eroaa muista tarjolla olevista verkkokursseista melko paljon. Kurssi perustuu henkilökohtaiselle palautteelle, jota saat tehtävistäsi koko kurssin ajan.

Tämän kurssin avulla voit kerrata kieliopin perusteet selkeästi etenevän opiskeluohjelman ja henkilökohtaisen palautteen avulla. Kurssi aloitetaan kattavalla lähtötasotestillä ja saat henkilökohtaista ohjeistusta opiskeluun viikottain koko kurssin ajan.

 

Mietin, että riittääkö motivaationi näinkin vapaaseen opiskelumuotoon, mutta taustalla oli juuri sopiva paine, jotta joka viikko tuli harjoiteltua paljon.

Kurssi auttoi työskentelemään kurinalaisesti. Kurssilla sain palautetta kielenkäytöstäni. Opin uusia asioita.

Ymmärrystä siihen, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Säännöllisyys, joka päivä jotakin. Uuden oppimisen kautta opiskelumotivaation kasvu. Aikataulu, joka tuki opiskelua.

Lähtötasotesti oli hyvä pohja kurssille ja sai ymmärrystä oman kielitaidon tasosta.

Olen suositellut jo meillä töissä, kertonut miten kiva on kun viikossa tulee mielenkiintoiset tehtävät ja ennenkaikkea tulee käytettyä englantia.

Jämäkkä, helposti lähestyttävä, innostava opettaja.

TILAA KURSSI

Aloita opiskelu henkilökohtaisen palautteen avulla

 • Ohjattu verkkokurssi ja henkilökohtainen palaute tehtävistä

 • Kattava lähtötasotesti

 • Opiskele omaan tahtiisi, kurssimateriaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan

Kurssin hinta on 275 euroa (norm. 375 euroa). Voit maksaa kurssin yhdessä tai useammassa erässä. Valitse sopiva maksutapa kassalla.

SELVITÄ LÄHTÖTASOSI

Kattava lähtötasotesti ja aloitustapaaminen

Kattavan lähtötasotestin ja aloitustapaamisen avulla saat selkeän kuvan kielitaidostasi ja pääset heti keskittymään asioihin, jotka ovat tärkeitä sinulle.

KERTAA PERUSTEET

Kertaa kieliopin perusteet käytännöllisten tehtävien avulla

Kurssilla kerrataan käytännön kielitaidon kannalta tärkeimmät rakenteet. Opit myös kiinnittämään huomiota asioihin, jotka ovat suomalaisille kaikken haastavimpia.

KASVATA SANAVARASTOASI

Opi muistamaan uusia, hyödyllisiä sanoja ja fraaseja

Opi tekniikoita, joiden avulla muistat sanoja ja osaat käyttää niitä oikeissa tilanteissa. Opi ymmärtämään, miten sanat toimivat englannin kielessä ja mitä sinun tulee osata.

HARJOITTELE TEHOKKAASTI

Keskity palautteen avulla asioihin, joita tarvitset

Kattavan lähtötasotestin ja henkilökohtaisen palautteen avulla voit keskittyä kurssilla juuri sinulle tarpeellisiin asioihin. Tällä kurssilla keskitytään kehittämään sinun taitojasi.

Tehtävät olivat mielekkäitä ja sopivan haastavia. Parasta oli huomata, että oppia voi niin monella tavalla ja eri yhteyksissä.

Olin iloinen, että tehtäviä pystyi tekemään missä vain ja milloin vain. Aikataulut sai hyvin soviteltua.

Olen saanut nostettua taitotasoani yhden kokonaisen pykälän verran Puhuenglantia.fi -verkkokurssin avulla.

Kurssin parasta antia oli henkilökohtainen palaute edistymisestä. Kurssi on ollut hyödyllinen englannin kielen aktivoimisessa.

Kokeneen opettajan avulla harjoittelet monipuolisesti

englannin opettaja
Manchester, 2017. Kuva: Helen Davies.

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, henkilökohtaista ohjausta unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy lähtötason testaus sekä henkilökohtaista palautetta.


Olen asunut ja työskentellyt Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa. Muutin Englantiin ensimmäisen kerran kesätöihin jo vuonna 2000, koska kuuntelin paljon brittiläistä pop-musiikkia ja halusin päästä paikan päälle seuraamaan, mitä maassa tapahtuu. Siitä lähtien olen asunut ja matkustanut maassa useaan otteeseen.

Opiskelin Manchesterin yliopistossa humanististen tieteiden kandidaatiksi. Nuo vuodet Englannissa muuttivat elämäni suunnan. Ihastuin englantilaiseen kulttuuriin ja englannin kieleen niin paljon, että päädyin lopulta opiskelemaan englannin opettajaksi.  Minulla on edelleen tukikohta Englannissa, jossa käyn säännöllisin väliajoin tapaamassa ystäviä ja yhteistyökumppaneitani sekä pitämässä yllä omaa kielitaitoani. Järjestän aika ajoin myös kieliretriittejä Englannissa. 

Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

NÄIN KURSSI ETENEE:

1. Kattava lähtötason kartoitus ja teemat opiskelulle – mitä minun tulee opiskella

“Lähtötasotesti oli hyvä pohja kurssille ja sen avulla sai ymmärrystä oman kielitaidon tasosta.”


2. Selkeät harjoitukset  – miten minun tulee opiskella

Kurssiin sisältyy yhteensä 10 harjoitusta, joista saat henkilökohtaista palautetta.

Tällä kurssilla opit muun muassa:

 • Ilmaisemaan mielipiteesi

 • Kertomaan erilaisista tapahtumista

 • Kirjoittamaan sujuvaa tekstiä

 • Lukemaan englanninkielistä tekstiä

 • Kysymään kysymyksiä


4. Sähköpostituki

Saat henkilökohtaista palautetta tehtävistä sekä mahdollisuuden olla yhteydessä ohjaajaan koska tahansa kurssin aikana. Kurssimateriaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan. Voit palauttaa tehtäviä koska tahansa tänä aikana.


Tämä kurssi auttaa sinua kertaaman kielitaidon perusteet ja saavuttamaan sujuvan kielitaidon 6 kuukauden mittaisen ohjatun kurssin aikana. Saat selkeän kuvan lähtötilanteestasi ja hyvän rutiinin kielen opiskelulle. Saat itsellesi sopivat metodit, ohjausta oikeaan suuntaan sekä apua jatkon suunnitteluun. Opit käyttämään englannin kieltä sujuvasti erilaisissa tilanteissa.


MAKSUTAVAT: Verkkopankki , pankki- ja luottokortit sekä OP-lasku ja Collector/Jousto-osamaksu. Yrityslaskutus.

Kurssin kesto on 6 kuukautta.

TILAA KURSSI

Aloita opiskelu henkilökohtaisen palautteen avulla

 • Ohjattu verkkokurssi ja henkilökohtainen palaute tehtävistä

 • Kattava lähtötasotesti

 • Opiskele omaan tahtiisi, kurssimateriaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan

Kurssin hinta on 275 euroa (norm. 375 euroa). Voit maksaa kurssin yhdessä tai useammassa erässä. Valitse sopiva maksutapa kassalla.

KURSSIMODUULIT:

 

 • Kieliopin perusteet

 • Verbit

 • Englannin luetun ymmärtäminen

 • Kirjoittaminen

 • Sanavaraston kasvattaminen

 • Sähköpostien kirjoittaminen englanniksi

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mille tasolle kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii perusteet hallitseville. Kurssi ei ole alkeiskurssi. Opiskelun kesto riippuu paljon lähtötasostasi.

 

Koska kurssi alkaa ja päättyy? Koska kurssin voi aloittaa?

Kurssi alkaa ostopäivästä ja kurssin aikana ei ole mahdollista pitää taukoa. Huomaa kuitenkin, että verkko-opiskelu on hyvin joustavaa, eli voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa. Kurssin kesto on 6 kuukautta ja voit palauttaa tehtäviä tänä aikana koska tahansa.

 

Kuinka kurssi maksetaan?

Kurssi maksetaan tilausvaiheessa Checkout-maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat verkkopankkimaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Jousto- tai Collector-osamaksu. Saat maksusta kuitin verkkopankkiisi. Tarvittaessa saat erillisen ALV-kuitin. Kurssi on mahdollista tilata myös työnantajan kustantamana, yrityslaskutus onnistuu pyynnöstä.

 

Kuinka paljon kurssilla edistyy?

Edistyminen on pitkälti kiinni omasta lähtötasostasi, motivaatiostasi sekä ajankäytöstäsi. Materiaalia ja ohjausta on tarjolla riittävästi, mutta vastuu oppimisesta on sinulla itselläsi!

 

Kuinka paljon kurssiin kannattaa varata aikaa?

Mitä enemmän, sen parempi! Suosittelen varaamaan aikaa vähintään 2-3 tuntia viikossa (voi jakaa lyhyempiin pätkiin).

error: Sisältöä ei saa kopioida.