Englannin kertauskurssi

ENGLANNIN KERTAUSKURSSI

Itsevarmuutta englannin kielen käyttöön eri tilanteissa

 • Haluatko kerrata englannin kielen tärkeimmät rakenteet ohjeistuksen avulla?
 • Haluatko selvittää lähtötasosi ja saada selkeän ohjelman englannin opiskeluun?
 • Kaipaatko mahdollisuutta kysyä asioista, jotta pääsisit eteenpäin englannin opiskelussa?

Kurssi alkaa huhtikuussa – tilaa uutiskirje saadaksesi lisätietoja!

MITÄ OPIT KURSSILLA:

 • kertaa tärkeimmät rakenteet
 • suomalaisille hankalimmat asiat englannin kielessä
 • muodosta lauseita oikein englannin kielellä
 • käytä oikeita verbimuotoja oikeassa tilanteessa
 • “pikkusanojen”, kuten artikkelien ja prepositioiden käyttö
 • perusasiat sanaston käytöstä englannin kielellä
 • kuinka ääntää englannin kieltä oikein

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ:

 • lähtötason kartoitus 
 • henkilökohtainen suunnitelma opiskeluun
 • 30 päivälle suunniteltu opiskeluohjelma
 • Sujuvan kielitaidon perusteet -webinaarisarja (6 viikkoa)
 • materiaali on käytössäsi 3 kuukautta kurssin aloituspäivästä

ASIAKKAILTA:

Tehtävät olivat mielekkäitä ja sopivan haastavia. Parasta oli huomata, että oppia voi niin monella tavalla ja eri yhteyksissä.
Olin iloinen, että tehtäviä pystyi tekemään missä vain ja milloin vain. Aikataulut sai hyvin soviteltua.
Olen saanut nostettua taitotasoani yhden kokonaisen pykälän verran Puhuenglantia.fi -verkkokurssin avulla.
Kurssi on ollut hyödyllinen englannin kielen aktivoimisessa.
Hyödylliset, kattavat materiaalit.
Opin materiaalipaketista enemmän kuin koulussa ikinä.
Kurssin avulla sain varmuutta, motivaatiota lisäopiskeluun ja hyvän käsityksen kielitaitoni nykytasosta.

Tällä kurssilla saat selkeän kuvan tasostasi, ja säännöllisen, ohjatun harjoittelun myötä saat varmuutta englannin kielen käyttöön niin puhuessa kuin kirjoittaessa.

Kokeneena opettajana pystyn kertomaan sinulle tarkasti, mistä sinun tulee aloittaa englannin kielen opiskelu ja miten sinun kannattaa edetä opiskelun kanssa.


Monipuoliseen kurssiin sisältyy lähtötason kartoitus, henkilökohtainen suunnitelma ja viikottaiset webinaarit koko ryhmälle.
Lisäksi saat kurssin ajaksi käyttöösi harjoitusohjelman, jonka avulla voit opiskella itsenäisesti. Materiaaliin valmiita tehtäviä kielitaidon eri osa-alueista.

Englannin kertauskurssilla käsitellään seuraavia asioita:

 • perusasioiden hallinta
 • englannin kielen sanaston käyttö
 • ääntäminen ja puhuminen

Kurssiin sisältyy kuusi kattavaa webinaaria sekä harjoituksia kurssialustalla ja opettajan tuki. Tilatessasi kurssin saat käyttöoikeuden kaikkiin näihin sisältöihin koko opiskelujakson ajaksi.

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, säännöllistä tukea unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös tukea opiskeluusi. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. 


Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

Tämä kurssi ei keskity vain yhteen kielitaidon osa-alueeseen, kuten useimmat verkkokurssit. Tämä kurssi on suunniteltu henkilöille, jotka kaipaavat oikeita tuloksia ja parannusta omaan tilanteeseensa. Tällä kurssilla harjoitellaan kaikkia kielitaidon osa-alueita.

Kurssi järjestetään verkko-opetuksena.

Tämä kurssi on suunniteltu suomalaisen peruskoulun käyneelle henkilölle, joka haluaa kerrata englannin kielen käytön kannalta tärkeimmät perusasiat ja saavuttaa varmuuden käyttää kieltä erilaisissa tilanteissa. Kurssi ei ole alkeiskurssi, mutta kattavan materiaalin takia se soveltuu hyvin eritasoisille henkilöille (suositus A2-B1).

Englannin yksityisopetus – kokemuksia:

Sami Mannila, Manager, Projects and Start-up

Kursseille osallistuneet kokivat Hannan kanssa opiskelun miellyttäväksi ja turvalliseksi.

Käytännön kielitaidon koettiin ottaneen ison loikan kohti sujuvampaa itseilmaisua ja kaikki osallistuneet ovatkin valmiita suosittelemaan Puhuenglantia.fi:n kursseja varauksetta. Tulemme varmasti käyttämään Hannan ammattitaitoa henkilöstömme koulutuksessa myös tulevaisuudessa!

Eija, Viestintäkoordinaattori

Hannan valmennuksessa sain nopeasti lisää varmuutta englannin puhumiseen ja ääntämiseen. Erityisesti pidin siitä, että oppimateriaali oli ajankohtaista ja räätälöity valmennettavan toiveiden mukaan. Hannalla on myös vankka osaaminen englantilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta. Lisäksi Hannan tunneilla oli aina myös hauskaa! Lämmin suositus!

Anu, Voimavalmentaja

Lähtötasotesti oli todella hyvä juttu ja sain jo siitä paljon oivalluksia. Parasta kurssilla oli myös englanninkielen keskustelut. Kerrankin oli joku, jonka kanssa puhua englantia! Tiedän nyt tarkasti sen mitä minun tulee kielitaidossani kehittää ja luotan enemmän omaan osaamiseeni.

Asiakas

Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Koska kurssi alkaa ja loppuu?

Kurssin ohjatun osuuden kesto on 6 viikkoa. Materiaali on käytössäsi 3 kuukauden ajan aloituspäivästä.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssin taso ja tehtävät räätälöiään sinulle sopivaksi. Kurssi sopii monelle tasolle, mutta se ei ole alkeiskurssi. Sinun tulee pystyä opiskelemaan itsenäisesti opettajan antamien ohjeiden avulla. Mikäli koet, että hallitset tärkeimmät perusasiat, suosittelen sinua tutustumaan toiseen kurssiini Speak & Learn, joka keskittyy puhetaitojen harjoitteluun.

Sisältääkö kurssi henkilökohtaista ohjausta?

Tähän kurssiin ei sisälly henkilökohtaista palautetta. Saat ohjausta vain viikottaisissa webinaareissa.

Miten tämä kurssi eroaa muista kursseistasi? Voinko osallistua molemmille kursseille?

Kertauskurssi sopii erinomaisesti Speak & Learn -puhekurssin rinnalle. Kursseilla on erilaiset oppimistavoitteet. Suosittelen kuitenkin käymään yhden kurssin kerrallaan. Tällä kurssilla keskitytään sinun henkilökohtaiseen tilanteeseesi ja Speak & Learn -kurssilla pääset harjoittelemaan oppimaasi käytännössä. Jos tarvitset apua sopivan kurssin valinnassa, voit lähettää minulle sähköpostia. Autan mielelläni sopivan kurssin valinnassa.

Olen täysi aloittelija. Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi sopii henkilöille, jotka pystyvät opiskelemaan itsenäisesti eikä heillä ole todettuja oppimisvaikeuksia. Kurssi on tarkoitettu englantia suomalaisessa peruskoulussa opiskelleille henkilöille.

Opinko tällä kurssilla puhumaan englantia?

Tällä kurssilla kertaat englannin kielen tärkeimmät rakenteet, joiden avulla saat rakennettua vahvan pohjan myös puhumista ajatellen.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssin kesto on 6 viikkoa. Materiaali on käytössäsi 3 kuukautta aloituspäivästä.

Kuinka paljon aikaa kannattaa käyttää?

Suosittelen harjoittelemaan säännöllisesti, vähintään puolisen tuntia päivittäin. Kurssilta löytyy vinkkejä ja materiaalia itsenäiseen opiskeluun.

Mitä tarvitsen?

Kurssin käyttöä varten tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, muistiinpanovälineet ja aikaa opiskeluun.

Minkälaisia tuloksia saan kurssista?

Mikäli teet kaikki kurssitehtävät, opit muodostamaan lauseita englannin kielellä ja käyttämään kieltä perustasolla. Englannin opiskelu vaatii säännöllistä harjoittelua, joten et saa tuloksia vain ostamalla kurssin ja unohtamalla sen.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös