Englannin kääntäjä, kielentarkistus ja sisällöntuotanto

 

Englannin kääntäjä, kielentarkistus ja sisällöntuotanto englanniksi

englannin kääntäjäHaluatko tavoittaa asiakkaita myös Suomen rajojen ulkopuolella? Haluatko englanninkielisen tekstin olevan virheetöntä ja idiomaattista sekä kohderyhmän kulttuurin huomioon ottavaa?

Tarjoan englanninkielistä sisällöntuotantoa kotisivuille, blogeihin, artikkeleihin, uutiskirjeisiin ja sosiaalisen median kanaviin. Palveluun sisältyy perustason hakukoneoptimointi sekä tarvittaessa kuvapankkikuvien lisääminen.

Puhuenglantia.fi tarjoaa sisällöntuotannon ja kääntämisen palveluita yrityksille. Olen työskennellyt kääntämisen, viestinnän ja visuaalisen journalismin parissa vuosien ajan. Viimeisin pitkä projekti ennen opetuspuolelle siirtymistä oli vuoden mittainen käännöstoimeksianto brittiläiselle matkatoimistolle.


 

 

Minulla on brittiläinen korkeakoulututkinto ja olen asunut ja työskennellyt Englannissa useita vuosia. Tällä hetkellä suoritan englannin kielen, kulttuurin ja kääntämisen opintoja Suomessa.

Tilaa sujuvalla englannin tai suomen kielellä toteutetut käännöstyöt laadukkaasti ja kohtuullisessa aikataulussa toteutettuna. Minulla on kokemusta erityisesti kaupallisista verkkoteksteistä ja olen työskennellyt aiemmin muun muassa matkatoimistoille sekä erilaisten sovellustekstien parissa.

”Hanna has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd

 

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA: [email protected]

Ota yhteyttä: