Speak & Learn – Kasvata sanavarastoasi ja harjoittele puhumista englannin kielellä

englannin ääntäminen

SPEAK & LEARN – ENGLANNIN PUHEKURSSI

Kasvata sanavarastoasi ja harjoittele puhumista viikottain

“One language sets you in a corridor for life. Two languages open every door along the way.”

– Frank Smith

Jännittääkö englannin kielellä puhuminen?

Unohtuvatko sanat helposti?

Haluaisitko saada varmuutta puhumiseen?

Aloita puhumisen harjoittelu ja sanavaraston kasvattaminen tehokkaalla kurssilla, jonka harjoitusten avulla saat rohkeutta ja itsevarmuutta puhua englannin kielellä luontevasti erilaisissa tilanteissa.

Opi ääntämään oikein

Harjoittele small talkia

Kasvata sanavarastoasi

Opi puhumaan sujuvasti erilaisista aiheista


Speak & Learn on sanavaraston kasvattamiseen ja puhumisen harjoitteluun keskittyvä kurssi, jonka avulla pääset eroon epävarmuudesta ja opit puhumaan englannin kielellä sujuvasti erilaisista aiheista.

Saavuttaaksesi tämän tavoitteen, voit edetä kurssilla omalla tasollasi. Kurssi on suunniteltu sopimaan monelle tasolle. Kurssi sisältää selkeän ohjeistuksen, mistä aloittaa ja miten edetä englannin opiskelussa.

Saat joka kuukausi kattavan opiskelupaketin, joka sisältää sanastoharjoituksia, puhetehtäviä sekä opettajalle palautettavia tehtäviä, joista saat palautetta joka viikko.


Tehokkaan metodin avulla saat tuloksia lyhyessäkin ajassa.

Kurssille voi osallistua, mikäli hallitsee englannin kielitaidon perusteet, mutta puhuminen jännittää tai sen kanssa on muita haasteita.

Voit olla mukana niin kauan kuin haluat. Kurssi toimii kuukausimaksulla, ja tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Uskallan taas avata suuni puhuakseni yllättävissäkin tilanteissa.

Sain ymmärrystä, mikä kielen osaamisessa vaatii eniten opiskelua. Hyvät materiaalit. Tämä pakotti puhumaan ja miettimään asioita tehtäviä tehdessä.

Kurssiin sisältyi paljon puheharjoitusta, vain oleelliset kielioppiasiat, ääntämiseen apua.

KURSSIN HINTA ON 47 EUROA / KUUKAUSI.

ALOITA TILAUS:

KURSSIN SISÄLTÖ:

UUSIA SANOJA

Opi hyödyllisiä sanoja kuukauden teemaan liittyen.

HARJOITTELE PUHUMISTA

Harjoittele puhumista erilaisista aiheista.

SÄÄNNÖLLINEN PALAUTE

Palautetta ja ohjeita opettajalta joka viikko.

KASVATA SANAVARASTOASI

Kattava opas englannin kielen sanavaraston kasvattamiseen.

Olen suositellut jo meillä töissä, kertonut miten kiva on kun viikossa tulee mielenkiintoiset tehtävät ja ennenkaikkea tulee käytettyä englantia.

Tehokas ja mielekäs kurssi, jossa sopivasti viikottain monipuolisia tehtäviä.

ALOITA TILAUS:

Haluaisitko puhua sujuvaa englantia ja olla luonteva ja itsevarma keskustelutilanteissa?

Nice to meet you!

Olen Hanna, englanninopettaja. Työskentelen työelämässä olevien aikuisten kanssa auttaen heitä saavuttamaan sujuvan käytännön englannin kielitaidon sekä löytämään itsevarmuutta englannin kielellä puhumiseen. 

Usean vuoden opettajana työskentelyn myötä olen oppinut tunnistamaan suomalaisten yleisimmät puutteet englannin kielitaidossa. Kehittämäni verkkokurssit keskittyvät juuri näiden asioiden harjoitteluun, säännöllistä ohjausta unohtamatta.

Netti on täynnä erilaisia verkkokursseja englannin opiskeluun, mutta minulle on tärkeää, että saat myös ohjausta opiskeluusi. Opiskelu on tehokasta, kun keskitytään kielitaidossasi eniten harjoitusta vaativiin asioihin. Tämän takia kursseihini sisältyy aina palautetta.


Sujuva englannin kielitaito avartaa maailmankuvaasi. Tarvitset sitä työelämässä, mutta kielitaidon avulla pääset myös syventämään oman alan osaamistasi sekä tutustumaan asioihin, joista et ole ehkä kuullutkaan.

Englannin puhekurssi – UKK:

Kuinka kurssi oikein toimii? Miten saan opetusta?

Opettajana saan eniten kiitosta siitä, että keskityn opetuksessa aktiivisen kielitaidon kehittämiseen. Saavutamme tuloksia parhaiten keskittymällä harjoitusta vaativiin alueisiin. Jokaiseen kurssimoduuliin sisältyy tehtäviä, joiden avulla voit harjoitella itsenäisesti. Lisäksi saat viikottain palautetta tehtävistä.

Kenelle tämä kurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, mikäli tarvitset englannin kieltä työelämässä tai vapaa-ajalla säännöllisesti. Haluat kasvattaa sanavarastoasi ja kehittää puhetaitojasi ja oppia ääntämään sanoja oikein. Kurssille osallistuvan tulee hallita kielitaidon perusteet.

Kuinka paljon aikaa kurssi vaatii?

Kuten minkä tahansa asian kanssa, mitä enemmän käytät aikaa, sitä enemmän saat irti kurssista. Olen pyrkinyt pitämään jokaisen moduulin mahdollisimman selkeänä ja helposti luettavana, jotta saat tärkeimmät asiat selkeässä muodossa, tarvittaessa nopeastikin. Suosittelen varaamaan aikaa 1-3 tuntia viikossa.

Kuinka kauan kurssimateriaali on käytössäni?

Kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin olet jäsenenä (vrt. kuntosalijäsenyys).

 


Tämä kurssi keskittyy englannin kielellä puhumiseen ja sanavaraston kasvattamiseen. Mikäli haluat harjoitella kieliopin perusteita ja kirjoittamista, suosittelen tutustumaan muihin kursseihimme!

error: Sisältöä ei saa kopioida.