Business Class – Peruuta tilaus

Harmillista, että olet päättänyt lopettaa tilauksesi!

Voidaksemme parantaa palveluamme, pyydän sinua täyttämään alla olevan lomakkeen päättääksesi tilauksen.

Peruuta kuukausitilaus täyttämällä alla oleva lomake.

Peruuttaessasi kurssitilauksen käyttäjätunnuksesi poistetaan 0-7 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen kurssisisältö ei ole enää käytettävissäsi. Peruutuksen jälkeen et näe enää uusia kuukausipaketteja ja mahdollisuutesi tilata vanhoja kuukausipaketteja päättyy. Voit aloittaa tilauksen koska tahansa uudelleen, ja pyynnöstä palautamme sinulle aiemmin tilaamiesi kuukausipakettien käyttöoikeuden. Aiempia kurssimaksuja ei palauteta.

 

YMMÄRRÄN TÄMÄN JA HALUAN PERUUTTAA TILAUKSENI – TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE: