TERVETULOA MUKAAN!

Kiitos kiinnostuksestasi yksityisopetusta kohtaan! Varaa maksuton aloitustapaaminen sivun alaosasta.


Yksityisopetus on oikea valinta, mikäli olet valmis nostamaan työelämän englannin kielitaitosi uudelle tasolle tehokkaan henkilökohtaisen valmennuksen avulla ja tarvitset apua siihen, mitä sinun tulee tehdä kielitaitosi kehittämiseksi.

Olen kokenut ja koulutettu työelämän englannin opettaja. Asiakkaani ovat eri alojen asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleviä ammattilaisia, jotka tarvitsevat englannin kieltä päivittäisessä työssään.

Autan asiakkaitani käyttämään englannin kieltä luontevasti erilaisissa työelämän tilanteissa. Opetus keskittyy aina käytännön kommunikaatiotaitojen kehittämiseen.

englannin yksityisopetus
Koulutukseni: FM, englannin kieli | Cambridge-sertifioitu englanninopettaja

Yksityisopetuksen aloittavat asiakkaamme haluavat:

  • parantaa englannin puhe- ja keskustelutaitoaan

  • kasvattaa työelämässä tarvittavaa sanavarastoaan

  • saada ilmaisustaan tarkempaa ja monipuolisempaa englannin kielellä

Opiskelun hinta on alkaen 500 euroa. Opiskelukokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti. Verkkokaupassamme on osamaksu- ja laskutusmahdollisuus.

“Kiitos sinulle tuhannesti. Sain palautteestasi itsevarmuutta puhumiseen ja hyviä vinkkejä mihin keskittyä kirjoittamisessa. Työhaastattelut sujuivat sen verran hyvin, että sain hakemani työpaikan ja sitä myötä englannin käytöstä tulee arkipäivää.”

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.” “Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

“Kurssimateriaali oli koostettu selkeästi ja ytimekkäästi, ja siinä oli kaikki oleellinen omalle tasolleni. Suosittelen vahvasti.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi. Opiskelulla on tavoite.”

VARAA MAKSUTON ALOITUSTAPAAMINEN

Otan uusia asiakkaita yksityisopetukseen aloitustapaamisen kautta. Mikäli olet vakavissasi opiskelun suhteen ja kiinnostunut aloittamaan lähiaikoina, voit varata ajan tältä sivulta.

Kyseessä on noin 20 minuutin mittainen Zoom-tapaaminen, jonka aikana kartoitamme lähtötilannettasi ja pohdimme, sopiiko tarjoamani yksityisopetus sinulle.

Tapaaminen ei velvoita sinua tilaamaan kurssia. Tapaamisen jälkeen voit rauhassa miettiä, onko yksityisopetus sinulle sopiva vaihtoehto.

VARAA MAKSUTON ALOITUSTAPAAMINEN

Englannin yksityisopetus on tarkoitettu vain henkilöille, jotka kaipaavat apua työelämän englannin kielitaitonsa kehittämiseen. Jos tarvitset kurssiin liittyviä tietoja muihin tarkoituksiin, esimerkiksi ammatilliseen tarkoitukseen tai yritystoimijana, ota yhteyttä [email protected] ennen ajan varaamista. Mikäli asiasta ei ole sovittu ennen tapaamisen varaamista, veloitamme lisähinnan.

YKSITYISOPETUKSEN HYÖDYT

  • Selkeä harjoitusmateriaali, johon sisältyy kaikki sujuvan työelämän englannin kielitaidon saavuttamiseen tarvittavat osa-alueet.
  • Kattava lähtötilanteen kartoitus, jonka avulla suunnittelemme opetuksen juuri sinulle sopivaksi.
  • Säännöllinen harjoittelu – sinulle räätälöity aikataulu oman työsi kannalta tarpeellisten aiheiden parissa.
  • Henkilökohtainen palaute auttaa kehittymään tehokkaasti ja nopeasti ilman turhaa ajanhukkaa.
  • Monipuolisia puhe- ja keskusteluharjoituksia, joissa keskitytään käytännön kielitaidon kannalta oleellisiin asioihin.
  • Räätälöity ohjaus, joka mahdollistaa tehokkaan etenemisen ja täsmäohjeet kielitaitosi kehittämiseen.
  • Kokenut ja koulutettu opettaja, joka on erikoistunut työelämän englannin ja aikuisten kielenoppijoiden opettamiseen.
error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös