Kiitos yhteydenotosta!

Otan uusia asiakkaita yksityisopetukseen aloitustapaamisen kautta. Mikäli olet vakavissasi opiskelun suhteen ja kiinnostunut aloittamaan lähiaikoina, voit varata ajan tapaamiseen tältä sivulta.

Kyseessä on lyhyt, maksuton Zoom-tapaaminen, jonka aikana kartoitamme lähtötilannettasi ja pohdimme, sopiiko tarjoamani yksityisopetus sinulle. Tapaaminen ei velvoita sinua tilaamaan kurssia.


Harjoitusohjelman materiaalin ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla sinun on mahdollista nostaa kielitaitosi vähintään tasolle B1 (toimiva työelämän peruskielitaito).

englannin yksityisopetus

Hanna Anttila

FM Englannin kieli

Kiitos sinulle tuhannesti. Sain palautteestasi itsevarmuutta puhumiseen ja hyviä vinkkejä mihin keskittyä kirjoittamisessa. Työhaastattelut sujuivat sen verran hyvin, että sain hakemani työpaikan ja sitä myötä englannin käytöstä tulee arkipäivää.

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.” “Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

“Tämä on juuri sitä mitä tarvitsin! Käytän englannin kieltä töissä, mutta säännöllinen harjoittelu ilman mitään paineita on tuonut uutta rentoutta kielen käyttöön.”

“Puhuminen työtapaamisissa on helpottunut huomattavasti enkä enää unohtele sanoja, vaan pystyn ilmaisemaan itseäni englanniksi jo melko hyvin. Englannin kielen käyttöä ei tarvitse enää jännittää, vaan siitä on tullut normaali osa työpäiviä.”

“Osaat avata englannin kielen käyttöön liittyviä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi. Opiskelulla on tavoite.”

VARAA AIKA TÄSTÄ

Englannin yksityisopetus on tarkoitettu vain henkilöille, jotka kaipaavat apua työelämän englannin kielitaitonsa kehittämiseen. Jos tarvitset kurssiin liittyviä tietoja muihin tarkoituksiin, esimerkiksi ammatilliseen tarkoitukseen tai yritystoimijana, ota yhteyttä [email protected] ennen ajan varaamista. Mikäli asiasta ei ole sovittu ennen tapaamisen varaamista, veloitamme lisähinnan.

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös