OPETTAJA

LUE BLOGIA!

 

 

 

KOKENEEN OPETTAJAN AVULLA HARJOITTELET MONIPUOLISESTI

Olen Hanna Anttila, espoolainen englannin opettaja ja kääntäjä. Asuin ja työskentelin Englannissa useita vuosia ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti englannin kielen parissa.

Olen suorittanut laajan kansainvälisen TEFL-opettajatutkinnon sekä verkko-opetukseen, työelämän englantiin ja IELTS/TOEFL -kielikokeisiin liittyviä lyhytkursseja.

Kieli muuttuu jatkuvasti, ja mielestäni sen parissa työskentelevän tulee päivittää osaamistaan säännöllisesti pysyäkseen ajan hermolla. Alan harrastuneisuus ei ole pahitteeksi – itse matkustan paljon englanninkielisillä alueilla ja seuraan myös pop-kulttuuria.

Puhuenglantia.fi tarjoaa englannin yksityisopetusta ja verkkokursseja aikuisille, erilaisille ryhmille sekä kielikokeisiin valmistautuville. Toimimme modernissa verkkoympäristössä, mikä mahdollistaa sujuvat ja intensiiviset opetustilanteet.

 

”She has always displayed competence, high work ethic, positive attitude and the ability to work under deadline pressure. She’s a very hard-working and motivated professional.”

Natalia / LCT Group Ltd


OTA YHTEYTTÄ:

 


Tiimissä mukana myös:

Natalie: oppimateriaalituottajamme Englannista

David: yksi suosituimmista äänistämme, Amerikasta


Puhuenglantia.fi tarjoaa räätälöityä englannin opetusta työelämässä oleville aikuisille sekä kielikokeisiin valmistautuville.

Voit valita englannin yksityisopetuksen tai monipuoliset verkkokurssit tehokkaaseen englannin opiskeluun. Kokeneen opettajan johdolla voit opiskella kaikkia osa-alueita monipuolisesti harjoittaen. Verkko-opiskelu on nykyaikainen ja joustava vaihtoehto opiskella kieltä missä ja milloin tahansa.

Tavoitteenamme on, että oppilas hallitsee kieliopin tärkeimmät osa-alueet pystyäkseen tuottamaan sujuvaa puhetta ja tekstiä oman alansa sanastoa tuntien. Opetusmenetelmän tehokkuus perustuu yksilöllisyyteen. Opetus toteutetaan modernissa verkko-opiskeluympäristössä kaikkia osa-alueita monipuolisesti harjoittaen. Opetukseen sisältyy myös kotitehtäviä.

Lue lisää opiskeluvaihtoehdoistamme tästä.